Nainen junassa (The Girl on the Train) tulossa teattereihin

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 31.08.2016.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  Mika submitted a new blog post

  Nainen junassa (The Girl on the Train) tulossa teattereihin

  [​IMG]

  Paula Hawkinsin menestysjännäriin perustuvassa elokuvassa NAINEN JUNASSA avioerosta hitaasti toipuva Rachel (Blunt) matkustaa töihin päivästä toiseen samalla paikallisjunalla. Junan ikkunasta hän alkaa seurata radanvarren talossa asuvaa pariskuntaa, jolle kuvittelee mielessään täydellisen onnellisen elämän. Eräänä päivänä hän näkee jotain järkyttävää, mikä muuttaa kaiken…

  Teattereihin leffa on tulossa 7.10.2016

  [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/nainen-junassa-the-girl-the-train/']Katso elokuvan trailer[/button]
  Continue reading the Original Blog Post.
   
 2. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 496
  Saadut tykkäykset:
  256
  Emily Bluntillahan tätä leffaa on taidettu markkinoida mutta on tässä muitakin naisia, tarina rakentuu kolmen naisen ja heidän miestensä ympärille. Tai oikeammin näyttelijöiden varaan, tämä leffa on selvästi rakennettu hyvien näyttelijöiden harteille eikä näyttelijöissä sitten mitään valittamista olekaan. Blunt on kyllä pääosassa mutta erittäin merkittävistä sivupääosista löytyy myös Hayley Bennett ja Rebecca Ferguson. Miespääosista löytyy sellaisia nimiä kuin Luke Evans, Justin Theroux ja Edgar Ramirez. Tarinan lähtökohtana on Hayley Bennettin esittämän Meganin katoaminen, johon liittyen Bluntin esittämä Rachel luulee nähneensä jotain. Asioita mutkistaa Rachelin alkoholiongelma ja muistikatkokset. Periaatteessa vihaan jatkuvasti takaumien kautta tapahtuvaa elokuvakerrontaa mutta tässä se toimii, mysteerit selkiävät ikään kuin samassa sekalaisessa tahdissa kuin päähenkilön muistikin. Varoituksena todettakoon että leffassa on pari yllättävän raakaa väkivaltaa sisältävää kohtausta. Ihan sattuu kun katsoo.

  4/5
   
 3. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 567
  Saadut tykkäykset:
  96
  Oli hyvä. Ehtaa trillerimenoa. Tuli mieleen Gone Girl ulkoiselta olemukseltaan. Yllätti juonen suhteen. Kirjaa tuli luettua sellaset 100 sivua, joten kuvio oli tiedossa etukäteen. Hyvin pääsi eroon arjesta ja elokuva imaisi mukaansa.
   
 4. marlan

  marlan Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  2 214
  Saadut tykkäykset:
  153
  Nainen junassa on kiinnostava ja viihdyttävä rikosjännäri, ehkä hiukan konstruoidun tuntuinen ja verkkaisesti käynnistyvä, mutta roolitus on onnistunut. Vahvistan: jos piditte David Fincherin elokuvasta Gone Girl, saatatte pitää myös tästä.

  3½/5
   
 5. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 472
  Saadut tykkäykset:
  75
  Sama täällä, Gone Girl kävi mielessä. Bluntiltä jälleen sen verran vahvaa työtä, että helppoa veikata naiselle Oscaria ainakin jostain roolista. Ei kai sellaista vielä ollut napannut? Sen enempää pilaamatta suosittelut mysteerien ja trillerien ystäville. 3½:n ja 4:n välillä arvoin, joten pistetään kompromissina 4-/5.
   
 6. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 869
  Saadut tykkäykset:
  743
  Eilen kävin katsomassa elokuvan eikä tarvinnut pettyä. Ehkä vähän monimutkaiseksi (ei niinkään katsojan kannalta, vaan realismin) oli vedetty juoni, mutta ihan mukaansa tempaava viritys leffa oli kyllä muuten.

  Leffa perustuu kirjaan ja kirjailijalta on kuulemma vieläkin parempia teoksia olemassa kuin tuo. Joten pitänee tehdä reissu kirjastoon seuraavaksi.

  Se oli mielenkiintoista, että leffa oli 16:9 -kuvasuhteella. Elokuvallisesti se ei häirinnyt, mutta jos tuon olisin tiennyt, niin hieman lähempää olisin katselupaikan valinnut.

  Kolme ja puoli tähteä.
   
 7. jodorowsky

  jodorowsky Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  18.09.2011
  Viestejä:
  1 311
  Saadut tykkäykset:
  82
  Mitenkähän sitä lähtisi purkamaan näitä tuntoja elokuvaa kohtaan. Itselle elokuva oli pettymys,syy voi olla sekin kun olen nähnyt niin jumalattomasti elokuvia että tässä vaiheessa ei enää halua nähdä mitään tuttua ja turvallista. Haluaisin nähdä aina jotain joka todellakin räjäyttää tajunnan ja saa elokuvan syöpymään mieleen ikiajoiksi,tästä ei siihen ollut. Elokuvaa ei mielestäni voi mitenkään verrata gone girlliin josta pidin erittäin paljon. Näiden tyyli on aivan erillaisia gone girl on melkeimpä mestarillinen. Melko tylsä ja kiinostamaton trilleri joita olen nähnyt aivan liikaa voisi tehota henkilöön joka ei ole nähnyt hirveästi elokuvia.[SPOILER="joku varoitteli leffan väkivallasta niin ajattelin vähintäänkin lopussa että hemmo lyö pikkuvauvan mäsäksi. mutta eipä siinä nyt mitään erikoisen karmaisevaa väkivaltaa ollut/SPOILER] :):)
   
 8. marlan

  marlan Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  2 214
  Saadut tykkäykset:
  153
  Sorry, Terminator 2 tehtiin jo 1991.
   
 9. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 869
  Saadut tykkäykset:
  743
  Semmoinen asia hieman häiritsi, mikä tuli tuosta väkivaltaisuudesta mieleen, että aika mäihällä se täti osui sillä korkkiruuvilla just kaulavaltimoon ja vielä sokkona. Todellisuudessa täti ei olisi saanut korkkiruuvia aika isolla todennäköisyydellä edes kaulavaltimoon saakka, vaikka olisi kohdalle sattunut. Mutta elokuva on elokuvaa.
   
 10. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 540
  Saadut tykkäykset:
  245
  Olisit katsonut Mad Max: Fury Roadin tämän sijaan ;)

  Nainen junassa... no, melodraamaksi lipsahti ja kaikenkaikkiaan jäi vähän sellainen seiska-eksploitaation tunkkainen jälkimaku pyörimään. Hyvin näytelty sinänsä ja kyllähän tämä tarinan/mysteerin osalta kieltämättä piti otteessaan ja jaksoi kiinnostaa, mutta taas sitä sarjaa, ettei tästä loppujenlopuksi jäänyt käteen kovinkaan hirveästi jälkipolville kerrottavaksi. Kerran katsottu ja unohdettu. Just ja just 3/5.
   
 11. krauta

  krauta Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.11.2002
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  6
  Ok näytelty, ohjaus tuollaista perustasoa tai vähän huonompaa, äänimaailma huono, välillä piti laittaa volume ihan pienelle ettei niin ärsyttäisi, surkea tekele. Melko yksinkertainen juoni mikä aukesi melko omituisesti.
  Noita ruotsalaisia tuntuu tipahtelevan ihan nimirooleihin jenkeissä jatkuvasti, ja mikäs siinä, hyvinhän ne näyttelee. Mikä mahtaa elokuva-alalla olla Suomen ja Ruotsin suurin ero, kun Suomesta tulee vain surkeita tai umpisurkeita näyttelijöitä ja ohjaajia.

  2/5

  Naisten logiikka oli kovin epäuskottava, vaikka naisten logiikka saattaa usein olla. Jos nyt keksit tai muistat kuka on selvittämättömän väkivaltaisen tapon tekijä, niin ei kai sitä mennä sanomaan tekijälle ensimmäisenä, että minä nyt satun tietämään, että sinä olet se tappaja, omalla logiikalla tuosta ilmoitettaisiin poliisille.
  Myös metsässä tapetun naisen tilannetaju oli melko omituinen. Kun mies on selvästi jo osoittautunut nilkiksi ja väkivaltaiseksi, ei maasta puolitajuttomana huudella totuuksia, millä ukko saadaan lopullisesti sekoamaan.
   
 12. jleinonen

  jleinonen Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.08.2001
  Viestejä:
  627
  Saadut tykkäykset:
  1
  Muistan nähneeni joskus tästä trailerin ja ajattelin että tämä on nähtävä. Loppujen lopuksi olikin pettymys. Mitään suurempaa mysteeriä ei löytynytkään vaan kyse on aika tavanomaisesta trilleristä. 2/5 ja todellakin kerran katsottu ja unohdettu.
   
 13. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 750
  Saadut tykkäykset:
  707
  Piti oikein käydä lukemassa mitä mieltä muut olivat.
  Näköjään jakaa vahvasti mielipiteitä. Vaimokkeen kanssa katsottiin ja molempien mielestä aikamoinen pettymys.
  Yhdestäkään henkilöstä oli vaikea välittää. 1/5 ja ei tarvitse koskaan katsoa uudestaan.
   
 14. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 979
  Saadut tykkäykset:
  429
  Ihan kivasti rakennettu mysteeri vaikkei mitään suurempia yllätyksiä tarjonnutkaan.

  ***
   
 15. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 127
  Saadut tykkäykset:
  82
  Aika hankala tuosta elokuvasta oli löytää mitään erityistä moitittavaa, jos kohta se ei ollut mitenkään tajuntaa räjäyttäväkään. Jos ei aihe satu nappaamaan, syystä tai toisesta, niin sillehän ei mitään voi. SubHD:n tallenteelta katsoin. ***½/*****.