LEGO Batman Movie, The (2017)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 30.03.2016.

Tags:
 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 273
  Saadut tykkäykset:
  29
  Mika submitted a new blog post

  The LEGO® Batman Movie ensi-iltaan

  [​IMG]

  Ensimmäisen Lego-leffan tähti Lego Batman saa nyt oman leffansa! Gothamin pinnan alla kytee ja jos Lego Batman haluaa pelastaa kaupungin Batmanin arkkivihollisen Jokerin otettua sen haltuunsa niin hänen on mahdollisesti luovuttava yksinäisen taistelijan roolistaan ja yritettävä tehdä yhteistyötä myös muiden kanssa... ja ehkäpä relata hieman samalla..

  [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/lego-batman-movie-the/']Katso elokuvan trailer[/button] [button style='primary' icon='elusive-comment-alt' url='https://www.dvdplaza.fi/forum/threads/lego-batman-movie-the-2017.93574/']Keskustele / kommentoi[/button]
  Continue reading the Original Blog Post.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2017
 2. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 118
  Saadut tykkäykset:
  150
  Tulipas katsottua tämä kun telkkarista tuli. Yllättävän hyvä leffa, käsikirjoitukseen oli selvästi panostettu enemmän kuin supersankari-leffoissa yleensä. Mikään vakava synkistely tämä ei Batmanista huolimatta ole vaan komedia, ja vitsejä pukkasi sen verran tiukkaan tahtiin että lähin vertailukohta mitä mieleen tulee on takavuosien Mies ja alaston ase -leffat. Vain yksi asia jäi häiritsemään, ja sen on tässä aika paha juttu, nimittäin ne legot. Kaikki on tehty legoista, tai legon näköisestä animaatiosta tarkalleen ottaen... Jos tämä olisi toteutettu normaalina elokuvana oikeilla näyttelijöillä niin jo vot, 5/5 mutta nyt ne legot vaan koko ajan häiritsi, joten hmm 4-/5.