LEGO Batman Movie, The (2017)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 30.03.2016.

Tags:
  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    The LEGO® Batman Movie ensi-iltaan

    [​IMG]

    Ensimmäisen Lego-leffan tähti Lego Batman saa nyt oman leffansa! Gothamin pinnan alla kytee ja jos Lego Batman haluaa pelastaa kaupungin Batmanin arkkivihollisen Jokerin otettua sen haltuunsa niin hänen on mahdollisesti luovuttava yksinäisen taistelijan roolistaan ja yritettävä tehdä yhteistyötä myös muiden kanssa... ja ehkäpä relata hieman samalla..

    [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/lego-batman-movie-the/']Katso elokuvan trailer[/button] [button style='primary' icon='elusive-comment-alt' url='https://www.dvdplaza.fi/forum/threads/lego-batman-movie-the-2017.93574/']Keskustele / kommentoi[/button]
    Continue reading the Original Blog Post.
     
    Viimeksi muokattu: 10.02.2017
  2. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Tulipas katsottua tämä kun telkkarista tuli. Yllättävän hyvä leffa, käsikirjoitukseen oli selvästi panostettu enemmän kuin supersankari-leffoissa yleensä. Mikään vakava synkistely tämä ei Batmanista huolimatta ole vaan komedia, ja vitsejä pukkasi sen verran tiukkaan tahtiin että lähin vertailukohta mitä mieleen tulee on takavuosien Mies ja alaston ase -leffat. Vain yksi asia jäi häiritsemään, ja sen on tässä aika paha juttu, nimittäin ne legot. Kaikki on tehty legoista, tai legon näköisestä animaatiosta tarkalleen ottaen... Jos tämä olisi toteutettu normaalina elokuvana oikeilla näyttelijöillä niin jo vot, 5/5 mutta nyt ne legot vaan koko ajan häiritsi, joten hmm 4-/5.