Himokas pappi ja Bambi

Keskustelu osiossa 'Seksi' , aloittajana marlan, 09.10.2019.

 1. marlan

  marlan Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  1 945
  Saadut tykkäykset:
  77
  Eräänlaista journalismin historiaa tämäkin.

  Ruotsin TV:n uutisissa on viime päivinä selostettu katolisten pappien seksuaalirikoksia. Kun papit ovat ahdistelleet Yhdysvalloissa lapsia, heitä ei ole rangaistu vaan heidät on vain siirretty toiseen seurakuntaan, tässä tapauksessa kaksi kappaletta Ruotsiin, ja he ovat jatkaneet touhujaan siellä. Ruotsissakaan heistä ei ole tehty rikosilmoituksia (toisin kuin Julian Assangesta), vaan kahdesta papista toinen siirrettiin edelleen Norjaan ja toinen Intiaan ja Keniaan.

  Toimittaja tavoitti jälkimmäisen papin ulkomailta ja aikoi esittää tiukkoja kysymyksiä; puhelu tallennettiin. Pappi oli kuitenkin niin kiimainen että alkoi heti penätä toiveikkaasti: ”You want sex? You want sex?” No, joku nainen soittaa Ruotsista, eihän niillä ole kuin yksi asia mielessä...

  Toimittajalta meni pasmat sekaisin. (Tässä jää jopa Spotlight toiseksi.)

  Sitten toimittaja kertoo kardinaalille: ”Jag pratade med honom i går... och... eh... då, det samtalet slutade med att han frågade om jag vill ha sex med honom.”

  Kardinaali on kuin ällikällä päähän lyöty.

  Todennäköisesti myös J. Nasaretilainen pyörii haudassaan.

  Uutislähetys on SVT Playssa tämän kuun 15. päivään asti. Reportaasi kohdassa 1:00–4:10.

  Kiimaiset roomalaiskatoliset papit ovat suosittu satiirin aihe, klassisena esimerkkinä Josefine Mutzenbacher, jossa apupappi ja uskonnonopettaja ovat pahimpia koinureita, aina valmiina hiertämään ”petkelettään” koulutyttöjen ”huhmaressa”, eikä 7-vuotias lapsonen suinkaan ole heille liian nuori.

  Elokuvaversioissa on kylläkin käytetty aikuisia näyttelijöitä.

  Tuon sepitteen on tiettävästi laatinut sama kirjailija kuin rakastetun eläinromaanin Bambi. Miettikääpä sitä.
   
 2. marlan

  marlan Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  1 945
  Saadut tykkäykset:
  77
  Tapauksen lonkerot ulottuvat jo Suomeenkin. HBL kertoi tänään, että toinen näistä papeista työskenteli Suomessa vuosina 1993–2003. Suomen katolinen kirkko ei tiennyt, että pappi oli lähetetty Amerikasta pois pedofiliseeraamisen takia. (Ehkä tämä on juuri se ”puhelinseksipappi”.)

  Toisaalta hän on vain saattanut lukea Raamattua hiukan epätarkasti: ”Sallikaa lasten tulla minun tykönäni, sillä senkaltaisten on naivasten valtakunta.”
   
 3. Dr. Jacoby

  Dr. Jacoby Member

  Liittynyt:
  06.10.2014
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  5
  Mitäs hittoa? Kyllä Mutzenbacher teki erääseen pikkupoikaan lähtemättömän aidontuntuisen vaikutelman. :D (vahva suositus)