Zoo( Sub)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana larionof, 12.09.2015.

 1. larionof

  larionof Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  388
  Saadut tykkäykset:
  2
  Katson parhaillani toista jaksoa tästä puffatusta sarjasta ja en yhtään ihmettele miksi tälle ei ole perustettu omaa viestiketjua.
  Maailma on täynnä toinen toistaan surkeiampia sarjoja mutta tätä katsottuani 1,1 jaksoa, en ymmärrä miksi tämä sarja on saanut televisioaikaa. IMDB:n perusteella uskoin sen olevan katsomisenarvoinen, olihan arvosteluarvosanaksi annettu peräti 7,2.
  Kun tänään luin IMDB:n kommentteja, epäillään arvosanan olevan ostetun sillä aika moni arvostelija oli antanut vain pari tähteä ja muutama oli sarkastisesti antanut enemmän.

  Sarja kertoo mystisestä muutoksesta eläinten käyttäytymisessä, ja tarkemmin ryhmästä henkilöitä, jotka tutkivat näitä oudosti käyttäytyviä eläimiä ja jotka joutuvat kiperiin tilanteisiin näiden kanssa.
   
 2. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 548
  Saadut tykkäykset:
  95
  Meitsi diggailee tästä, mutta on alkanut myös vähän hieman tökkiä - ei vielä olla pikakelauksessa kuitenkaan. Ennen sarjan katsomista sen idea tuntui absurdilta, mutta itse asiassa idea on ihan jees. Suurin heikkous on se, että eläinten aiheuttama kauhu on paikallista, eikä kovin globaalia, eläimiähän on lähes joka kolkassa. Kuitenkin tässä on sellaista vanhojen tv-sarjojen hurlumhei menoa, mitä silloin tällöin kaipailee...
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2015
 3. deadstar

  deadstar Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.02.2004
  Viestejä:
  585
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsepintaisesti olen tätä katsonut nyt 4 jaksoa ja alkaa tosiaan hiukan tökkiä, nyt viimeisimpänä se kuolemaantuomittu susilauman johtajana, Lindeloffiko se tätä on ollut kirjoittamassa?
   
 4. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 548
  Saadut tykkäykset:
  95
  En muista katsoinko ykköskauden kaikkia jaksoja edes, mutta hyvin pääsi kakkoskauden menoon mukaan. Noh onhan tuo aika ripulipaskaa, mutta ihan kohtalaista ripulipaskaa, että jaksaa katsoakin. Jos ei mentäisi koko ajan sieltä missä rima on matalin, niin tämä voisi olla paljonkin parempi. Hahmot eivät saa päättömältä kohellukselta vieläkään tilaa. Saa nähdä onko kakkoskausi katsottu ennen kuin kolmoskausi alkaa...
   
 5. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Tämä oli paikoin ihan helvetin kökkö surkeita näyttelijöitä myöten, mutta silti jokin veti puoleensa. Mielenkiintoinen idea, toteutus olisi voinut olla huikeasti parempi.
  Netflixistä katsoin pöytäkoneella lähinnä taustalla samaan aikaan nettiä selaten.
  Kauden lopetus oli kyllä kaikkien facepalmien äiti.