Yamaha RX-V1067 ja HDMI laitteiden kytkeminen

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana Masadist, 07.10.2011.

 1. Masadist

  Masadist Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.05.2010
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eli mulla on seuraavanlainen paketti:

  TV: Sony KDL-55NX723
  Vahvistin: Yamaha RX-V1067
  PS3
  Läppäri

  Miten noi olis järkevin kytkeä toisiinsa?
  Nyt olen kierrättänyt kaikki vahvistimen kautta, josta lähtee HDMI piuha televisioon.
  Sellaisia (hyvin tod. näk. käyttäjästä johtuvia) ongelmia, että HDMI ohjaus tökkii välillä.

  Scene1: Kuuntelen musiikkia läppäriltä, joka on kiinnitetty vahvistimeen HDMI piuhalla. Vaihdan TV:n puolelle katsoakseni töllöä. Äänet vaihtuvat TV:n ääniin. Jos painan vahvistimen lähdön takaisin läppärille, muuttuu myös television näkymä takaisin läppärin näytöksi. Ainoa vaihtoehto on käydä manuaalisesti poistamassa HDMI ohjaus vahvistimesta.

  Scene2: Olen poistanut HDMI ohjauksen vahvistimesta. Lopetan musiikin kuuntelun ja haluaisin saada TV:n äänet vahvistimen kautta. Tämä ei onnistu ennen kuin käyn laittamassa taas manuaalisesti HDMI ohjauksen päälle valikosta.

  Scene3: Kuuntelen musiikkia läppäriltä. Pistän PS3:n päälle. Vahvistimen äänet vaihtuvat PS3:n ääniin ja TV:n kuva vaihtuu myös PS3:n kuvaksi. En saa vaihdettua vahvistinta soittamaan läppärin musiikkia samalla kun pelaan Pleikkaria.. Kun lopetan pelaamisen, minun täytyy sulkea televisio sekä PS3, ennen kuin vahvistin löytää taas siihen kytketyn läppärin.

  Onkohan tähän apua asetuksissa, HDMI kytkennöissä, vai onko tuo vain niin kankea systeemi vielä, ettei pysty vapaasti määrittämään mitä kuvaa vahvistin lähettää eteenpäin ja mitä ääntä se soittaa? Voisin tietenkin lisätä vielä jotain RCA piuhoja tuonne, mutta en mielelläni sitä tekisi, koska VIHAAN johtoja.

  Kaikki piuhat on Sonyn 1.4 HDMI piuhoja.

  Kiitos ja anteeksi. Loppuu vain pikkuhiljaa usko tän homman kanssa :hitme:
   
 2. hifipinko

  hifipinko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.11.2010
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla 3067 ja ainakaan siinä en ole saanut toimimaan niin että kuva tulisi digiboxin kautta telkulle ja samalla voisin kuunnella CD:tä. Ehkä se jollain tavalla on kytkettävissä mutten ole keksinyt miten.