Virittimen vaihto kaapelimallista antenniin

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana Xani, 06.09.2013.

 1. Xani

  Xani Guest Guest

  Liittynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kellään kokemusta virittimen vaihdosta? Muutetaan kaapelista antenniin ja vanha Procaster 6500C sisältää paljon ohjelmia, jotka haluaisin säilyttää ilman hirveää siirto/konvertointivaivaa uuteen boksiin. Takuu tosiaan mennyt jo, joten sen verran uskaltaisin varmaan kolvailla, jos vain joku osaisi kertoa meneekö se vain komponentin vaihdolla vai vaatiiko jotain softa- tms säätöäkin.
   
 2. aheikkinen

  aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 018
  Saadut tykkäykset:
  137
  Vanhoja tallenteita voi katsella, vaikka antennijohto ei olisi seinässäkään. Suosittelen hankkimaan kaapeliboksin ja tarvittaessa jättämään tuon vanhan erikseen hyllyyn vain niitä vanhoja tallenteita varten. Virittimen vaihto ei ole "pelkkää kolvaamista", vaan pitäisi myöskin laitteen sisäiset ajurit sekä ohjelmisto päivittää siten, että ne tunnistaisivat uuden virittimen ja osaisivat vieläpä käsitellä eri muodossa olevaa DVB-C signaalia. Ei vaan tule onnistumaan.
   
 3. Xani

  Xani Guest Guest

  Liittynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sitä vähän pelkäsinkin. Kiitos vastauksesta. Boksia en kyllä halua jättää hyllyyn pölyyntymään, kun ei niitä ohjelmia siinä varmaan pari dvd-boksia enempää ole. Mutta en haluaisi luopuakaan niistä. Ristiriitaista :D