Vieras (Host, The) (2013) (Andrew Niccol / Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt, Frances Fisher)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 27.03.2012.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  [​IMG]

  The Host on tarina rakkaudesta ja ihmisyydestä sodan keskellä. Maapallon on vallannut tuntematon vihollinen. Hyökkääjät ovat onnistuneet muokkaamaan ihmisen mieltä kehon säilyessä kuitenkin vahingoittumattomana. Suurin osa ihmisistä on joutunut tämän hyökkäyksen kohteeksi. Kun Melanie (Saoirse Ronan), yksi harvoista jäljellä olevista "villeistä" ihmisistä, jää kiinni niin hän kuvittelee loppunsa tulleen. Kulkijaa eli "henkeä", joka on vallannut Melanien kehon, on varoitettu ihmiskehon vaaroista - sen tunteista, aisteista ja liiankin elävistä muistoista.

  Kulkija joutuu kuitenkin kohtaamaan odottamattoman asian: Melanien keho ei suostukaan luopumaan mielestä ja ajatuksista.

  Ulkopuolisten uhkien tehdessä Melaniesta ja Kulkijasta odottamatta kumppaneita niin he molemmat aloittavat vaarallisen ja epävarman seikkailun.

  [​IMG] Katso elokuvan trailer

  [​IMG] Katso kuvagalleria: selattava | klikattava

  Ensi-ilta Suomessa ? (USA:ssa 29.03.2013)

  ps. Leffan ohjaaja Andrew Niccol on ohjannut mm. Lord of War sekä Gattaca -leffat ja ollut käsikirjoittajana mm. The Terminal sekä Truman Show:ssa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2013
 2. nugent

  nugent Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2008
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  107
  Lupaavaa. Ihan hyviä näyttelijöitä mukana.
  Mutta kun tietää mitä leffan kirjoittaja on aikaisemmin suoltanut ulos niin hiukan pelottaa.
  Toivottavasti ei tule samaa pissisteinipaskaa enää enempää...
   
 3. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  Uusi trailer julkaistu!
   
 4. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 965
  Saadut tykkäykset:
  293
  Netflixistä katsottuna, ei mikään tyypillisin Alien-flikka...
  Pojot 4/5, mukavan inhimillinen ja ei niin arvattavia käänteitä sisältäva ilmeisen kohtuubudjetilla tehty mukava leffa...
  Indb arviot vähän alakanttiin....
  Hyvät (nuoret) näyttelijät.

  T: Vesku
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2014
 5. marlan

  marlan Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  2 219
  Saadut tykkäykset:
  153
  Andrew Niccol on joskus ohjannut kiinnostavia tieteiselokuvia, mutta Vieras kuuluu lajityypin kehnoimpiin tekeleisiin. Elokuva on pitkästyttävä, haukotuttava, kömpelö, väkinäinen ja tylsä. Katsominen on yhtä kärsimystä. Tarina ei ole kovinkaan jännittävä, ja käänteet ovat teennäisiä. Kirjassa ehkä voi toimia asetelma, jossa kaksi tahtoa riitelee yhdessä ruumiissa, mutta elokuvallinen toteutus on kömpelö: Saoirse Ronan puhuu itsekseen. Stephenie Meyer toistaa itseään perustilanteessa: nuori nainen häilyy kahden kollin välillä. Kokonaisuus on auttamattoman lattea.

  ½/5

  Muutama kuvanäyte pohjoismaisesta blu-raysta.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 6. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 158
  Saadut tykkäykset:
  96
  Ei ollutkaan niin huono kun ennalta ajattelin monien arvosteluiden ja arvioiden perusteella. ½/***** tuntuu joka tapauksessa aika rankalta ja julmalta arvostelulta, vaikkei joku nyt sattuisikaan tuommoisen sorttisesta elokuvateoksesta tykkäämään. Siirappista oli joo paikoitellen aika lailla, se on tosiasia. Pystyi sietamaan. Muutamissa kohdissa oli kummiskin jonninmoista vaaran tunnettakin mukana.

  Jostakin kumman syystä kuitenkin pidin itse tästä tekeleestä sen puutteet huomioidenkin tämän verran: ***½/*****. Ei mennyt hukkaan investointi CDON:in ale -BD:hen.