Videotykin asennus "murtovarmasti"

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana Jeipii, 09.12.2011.

 1. Jeipii

  Jeipii Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.09.2010
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,
  Tietääkö kukaan onko videotykkiä (esim Epson EH-TW3200) mahdollista asentaa kattoon siten, että sitä olisi sieltä vaikea pölliä?

  Olen hommaamassa tykkiä opiskelijatalon kerhohuoneelle, jonne on kaikilla asukkailla vapaa pääsy. Tykki pitäisi saada sen verran hyvin kiinni, että vaikka joku yltäisikin 3,6 metrin korkeuteen minne tykki asennetaan, hän ei saisi sitä sieltä kovin nopeasti/helpolla irti.

  Jiipee
   
 2. Laffer

  Laffer Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  2 308
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kensington lukko kai useimmista tykeistä löytyykin mutta tuohon taas ei tarvita leikkureita kummempaa että sen saa pöllittyä, sitten meneekin johonkin boksin rakentamiseen tykin ympärille tai erikoisempaan diy kaapelivirityksiin? Kattotelineen voisi tietysti kiinnittää sellaisilla pulteilla/ruuveilla ettei niitä perus ruuvimeisseleillä auki saa ja sama homma tykin ja telineen kiinnityksiin.
   
 3. Jeipii

  Jeipii Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.09.2010
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksesta. Selvittelin itsekin asiaa enempi ja tulin siihen tulokseen, että sellainen kattoteline missä on custom ruuvit olisi paras ratkaisu videotykin kiinnittämiseen. Onpahan ainakin vaikeampi pölliä sitä kun tykki tulee olemaan yli 3,2 m korkeudessa ja kiinni sellaisilla ruuveilla, ettei perus ruuvarilla saa irti.