Vantage VT-600s - Kokemukset

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana ElvisThePelvis, 23.12.2010.

 1. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 460
  Saadut tykkäykset:
  140
  Vantage VT-600s

  Meillä on käytössä Canal Digitalin (DVB-S) kattavin HD-paketti. Valitettavasti Canalin oma (Sagem) HD Combo on alkanut temppuilemaan. Tallentavaa satelliittiviritintä on harkittu (ja sitä varten aikoinaan korvattu mikropää ja vedetty toinenkin kaapeli sisään), mutta Canalin oma malli on jo pitkän tovin ollut surullisenkuuluisa bugisuudestaan -- jopa pahempaan suuntaan on päivitysten myötä menty.

  Kahlasin Plazaa (ja yleensäkin nettiä) läpi etsien varminta tallentavaa satelliittiviritintä, jossa kaksi muun kuin Canalin oman virittimen sudenkuoppaa vältettäisiin: tekstien toimimattomuus ja ongelmat Canalin korttiparituksen kanssa. Vastaan tuli kehuja Humaxin Icordista, Topfieldin TF7750:stä ja Panasonicin BS785:stä (kiintolevyllinen BD-tallennin satelliittivirittimeltä, jota saa Saksasta n. 650 eurolla). Kuitenkin varmin tunne tuli Vantage-merkkisistä satelliittivirittimistä, joissa usea oli saanut ne toimimaan moitteita Canalin kortin kanssa ja joissa tekstityksien kanssa oli ollut vähemmän ongelmia kuin esimerkiksi Topfieldissa.

  Päätinkin sitten äsken tilata Amazon.de Marketplacen kautta Vantage VT-600s -satelliittivirittimen (kaikkine kuluineen n. 314 euroa). Kyseessä on kahden virittimen 1080p-tuen omaava satelliittiviritin, jossa ei ole sisäistä kiintolevyä, mutta johon sellainen mahdollisuus lisätä. Varastona voi myös käyttää USB-kiintolevyä -- ratkaisua jota itse aion hyödyntä.

  Tämä laite vaikutti olevan ainakin minusta tällä hetkellä se hinta-/laatusuhteeltaan paras Canalin tallentavan virittimen vaihtoehto. Olisi mukavaa saada tähän ketjuun niin käyttökokemuksia kuin huomioitakin aiheesta.

  HOX! Olen yrittänyt tässä saada selvyyttä siihen, onko tässä laitteessa valmiina Conax-korttipaikka vai ei. Tällä hetkellä kuva on sellainen, että siinä olisi -- eikä tarvisi Technicrypt CX:ää alkaa hommaamaan tms.
   
 2. viitve

  viitve New Member

  Liittynyt:
  29.10.2008
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Elikkä ihan vaan rohkeasti copypasteen tämän tekstin tuosta toisesta ketjusta.
  Kyseessä sama laite ja hieman kokemusta nyt.

  Elikkä vähän enemmän kokemusta kyseisestä VT-600S laitteesta joulupyhinä kertynyt.

  Tekstitykset toimivat mutta olen törmännyt kyllä muutaman kerran vähän ongelmiinkin niiden kanssa jo tällä laitteella. Tekstitykset toimivat aina kun reaaliajassa katsoo kanavia eikä kesken katselun ole pätkinyt. Nauhoitetuissa (joulunajan tallennukset reilu 10 kpl) yhteen elokuvaan en sitten mitenkään saanut päälle tekstitystä ("Kauhea kankkunen" Canal Digital FilmHD-kanavalla nauhoitus). Normikanavalla nauhoitettussa yhdessä leffassa oli aluksi ongelmaa mutta kun painoin text 2 kertaa (ensimmäinen kerta avaisi tekstiTV:n valikon ja toinen kerta subtitle valinta valikon) valitsen suomi niin 2-3 sekunttia niin tekstit tuleva näkyviin, mikäli ei heti alusta lähtien ole päällä.
  Nauhoitetuissa ohjelmissa teksteissä olen huomannut sen ikävän puolen että ihan kuin ne tulisivat hieman etuajassa, elikkä kun katson leffaa ja kuuntelen mitä henkilöt puhuvat niin siinä vaiheessa kun tekstin kertoma sisältö on sanottu ääneen niin teksti katoaa ja seuraava tieto tulee jo näyttöön. Jos hetkeen ei mitään puhuta niin uusin teksti tulee ruutuun about 2-3 sekunttia ennenkuin mitään puhetta/henkilöä näkyy ja tämä on jokseenkin häiritsevää koska kerkiät lukemaan jo sisällön enenkuin kaveri selittää sen ääneen. Säätöä tekstityksen viivästykselle tms en laitteesta ole löytänyt.
  Pääasiassa HD-kanavia olen tallentanut joten en vielä allekirjoita että onko ominaisuus pelkästään Canal + FilmHD kanavalla vai onko ominaisuus kaikilla kanavilla.


  Toinen buki mitä olen löytänyt laitteesta on että HDMI-lähdön kautta DD-äänipuoli sekosi 2 kertaa tämän viikon aikana niin että on laite buutattava. (kuuluu vain naps naps naps ..... elikkä resetoi digitaali streamia)
  Vahvistimena Onkyon Tx-605 (muistaakseni toi oli se tyyppi).
  Tämä tapahtui molemmilla kerroilla kiintolevyltä toistettaessa nauhoitusta ja jatkui livelähetyksellä niin kauan että tosiaan resetoi laitteen.

  Omainsuus joka vähän ikävämpi mitä löytyi.
  Jos tallennan HD-kanavalta lähetystä niin en enää voinut katsoa / nauhoittaa normi Canalin kanavia, mutta esim 2 kpl (Canal + Hits ja Canal + Series) yhtäaikainen nauhoitus onnistui. En tiiä johtuuko tuo rajoitus jostain HD-kanavan vaatimasta suuremmasta bittivirrasta tms. Valittavana HD-nauhoituksen aikana oli kuitenkin suomikanavat 1-4 subi, liv, jim jne...


  Eilen ajoin laitteeseen tuo uusimman päivityksen joka oli tullut muutaman päivän myöhemmin kuin edellinen mitä löytyi laitteesta valmiina, joten en osaa sanoa onko tuohon varsinaisesti mitään erikoisempaa muutosta tullut. Jotain USB-puolen bukikorjausta siinä taisi olla.
  Englanninkielistä käyttöohjetta ei ole olemassakaan tähän laitteeseen että näppituntumalla hyvin pitkälle mennään ja tietenkin onscreen helppien avulla.
  Valmistajan sivuilla kaikki on saksaksi ja mä en valitettavasti sille kielelle itse taivu.

  Summana tähän mennessä kuitenkin parista ongelmasta huolimatta olen ollut laitteeseen tyytyväinen.
  Tosiaan mitään adaptereita ei tarvita vaan tuo sirukortti käy suoraan laitteeseen. Laitteessa myös 2 kpl näitä adapterillisia paikkoja joihin nuo kortinlukijamodulit saadaan lukittua (ylempänä noi olikin jo listattuna).
  http://www.vantage-digital.com/files/ppic-1288353319.jpg
  Tuossa näkyy kuva suoraan luukku auki johonka canalin kortti tulee.
   
 3. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 460
  Saadut tykkäykset:
  140
  Eilen tämä laite sitten saapui ja tänään olen sitä asennellut. Ensialkuun järkytyin, kun se ei lähtenyt edes päälle, mutta tarkempi vilkaisu takaosaan paljasti virtakytkimen. Laitteen buuttausaika on parin sekunnin luokkaa mikä on paljon parempi kuin CD:n HD Combon vastaava. Asennusvelho oli erinomaisen selkeä ja automatisoitu, ja Thor 2,3 -kanavat löytyivät käden käänteessä. Valitettavasti olin tehnyt sen virheen, että olin laittanut CD:n kortin väärinpäin (sirupuoli ylöspäin), joten kanavat eivät tietenkään näkyneet, eikä kortinlukija korttia noteerannut. Kortti tulee laittaa siis periaatteessa "väärinpäin" lukijaan (toisinpäin kuin esim. CD:n boksiin).

  HOX: Käytän Vantagen kanssa Verkkokauppa.comin Suoratoimituksista tilattua 250 Gt:n ulkoista USB-kovalevyä (Trancend 25M). Olin lukevinani, että Vantage hyväksyy vain FAT32-kovalevyt. Tämä Trancend on esimerkiksi valmiiksi sille formatoitu, mutta vastaavasti Western Digital -vaihtoehto (jos puhutaan näistä VK.comin Suoratoimituksien halvalla saatavista ulkoisista kovalevyistä) on käsittääkseni NFTS-formatoitu, eikä näin ollen ainakaan teoriassa toimi Vantagessa -- ellei sitä erikoisohjelmalla formatoi FAT32:ksi. Ihan BTW, jos joku muukin tilaa tuon Trancendin, niin ei kannata sitten uskoa esim. sitä Verkkiksen varoitusta, että se vaatii kaksi USB-paikkaa. Arvosteluissa tuo on todettu hölynpölyksi ja itsekin yhdistin sen onnistuneesti Vantageen vain toisella mukana tulleista Y-haarassa olevista USB-liittimistä.

  Vantagen valikot ovat selkeät ja tosiaan suomen kielenhän sillä niihin saa. Vaikka mukana tullut ohjekirja on saksankielinen, niin sekä valikot että kauko-ohjain ovat sen verran yksinkertaiset oppia, ettei ohjeita pahemmin edes tarvi. PVR-toiminnonkin salat taisin oppia viidessä minuutissa kokeillessani näppäinten toimintoja jne. Latasin USB-tikulle Vantagen kotisivuilta uusimman firmiksen ja asensin sen laitteen etuosan USB-paikan kautta: tämäkin oli todella helppoa ja nopeaa tehdä.

  Mitä tulee Vantageen ja sen vertautumiseen Canalin HD Comboon, niin väittäisin kuvanlaadun olevan CD:n boksia parempaa (HOX: 1080p-tila pitää käydä sitten valikoista laittamassa päälle sillä oletuksena taisi olla 720p). Tekstitys CD:n kanavilla näyttää olevan sitä mustapohjaista teletext-tyyppistä, mutta sitä on selkeä ja helppo lukea -- oikeaan tahtiinkin se tuli. Välillä (jos vaikka vaihtoi kanavaa tai vieraili valikoissa) tekstitystä ei tullut hetkeen, mutta tähän auttaa aiemmin mainittu kikka, jossa kauko-ohjaimen "Text" painikkeella aktivoidaan vain suomen kieli uudelleen (Text, Text, Ok). Yhteenvetona en voisi olla tyytyväisempi Vantagen laatuun ja etenkin siihen, että se tosiaan pelittää erinomaisesti CD:n kanssa. :naminami::naminami::naminami::naminami::naminami:

  EDIT: Asennusvelhon yhteydessä kysytään mikä signaalityyppi on käytössä: Same Signal, Separate Signal vai Loop Signal. Täällä on käytössä järjestelmä, jossa katon Canalin satelliitista lähtee kaksi kaapelia (tuli päivitettyä mikropää), jotka olen kummankin yhdistänyt Vantageen. Ainakin signaalityyppien mallikuvien perusteella tuo Same Signal on ilmeisesti se vaihtoehto, joka pitää valita hyödyntääkseen yhdellä satelliitilla tätä "Twin Tuner" -ominaisuutta.
   
 4. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 460
  Saadut tykkäykset:
  140
  Tekstityksistä tallenteissa sen verran, että Canalin kanavilla (en kokeillut HD-kanavia kuitenkaan) tallennuksiin ei näyttäisi saavan tekstityksiä edes sillä aiemmin mainitulla kikalla. Ehkä tuohon tulee korjaus myöhemmissä firmiksissä -- onhan tämä laite käsittääkseni kuitenkin tullut markkinoilla ihan vasta.
   
 5. Hunt

  Hunt Member

  Liittynyt:
  12.07.2004
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  0
  Melkoinen puute, tuon takia en ala itse edes miettiä Vantagen ostamista. Mutta ilmoittele jos tuo jossain välissä korjaantuu.
   
 6. pniemi

  pniemi Member

  Liittynyt:
  16.11.2002
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hieman offtopicia mutta:
  Onko todellakin hölynpölyä, datayhteys pelaa yhdellä USB-liittimellä kylläkin. Mutta nopean googletuksen jälkeen tuo näytti käyttävän USB:tä myös virranottoon ja tähän se y-kaapeli on tarkoitettu. Normaalille USB-portilla on yleensä virranantokykyä n.500mA ja jos kovalevy ottaa esim. käynnistyksessä enemmän eikä USB-porttia ole suojattu, voi se hajota.
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 460
  Saadut tykkäykset:
  140
  OT:

  Perusteellisena kaverina katsoin läpi muutaman arvion tästä Trancendin mallista ja niissä kaikissa sanottiin, että tuon Y-kaapelin haaran toisen USB-liittimen voi jättää oman onnensa nojaan -- se ilmeisesti vain tarvittaessa antaisi lisää boostia. Arvosteluissa on mainittu myös, että tämä kovalevy toimii myös ihan tavallisella USB-kaapelilla (mikäli kokee Y-haaraisen mallin esteettiseksi haitaksi tai jotain).

  Tämä Trancendin mallin mukana tuleva Y-kaapelihan on ulkoisesti vain yksi paksu USB-kaapeli, jonka toisesta päästä lähtee ohuempi kaapeli muodostaen tämän Y-haaran. Olen itse siis yhdistänyt pelkästään tämän paksumman kaapelin (ja tämä ohuemmalla kaapelilla varustettu USB-liitin on pois käytöstä).

  Asiaa voi pohtia myös siltä kantilta, että noita USB-kaapelia myös virranottoon käyttäviä pieniä kovalevyjä on paljon (itsekin omistan tuon lisäksi kaksi muuta) ja yleensä niissä kaikissa on vain yksi normaali USB-kaapeli (joka siis samalla siirtää dataa ja ottaa virtaa). Tämä Trancendin yksilö on poikkeus y-haaraisine USB-kaapeleineen, mutta se tuskin tarkoittaa sitä, että yhtäkkiä juuri tässä mallissa pelkän yhden USB:n käyttäminen aiheuttaisi ongelmia.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2011
 8. viitve

  viitve New Member

  Liittynyt:
  29.10.2008
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0

  Tämä ei kyllä ainakaan omalla laitteella pidä paikkansa. Tekstitykset on tullut kaikkiin muihin ohjelmiin paitsi tuohon yhteen mainitsemaani "Lomaterapiaa lähetykseen".
  Juuri tarkistin vielä Harry Potterin puoliverinen prinssi elokuvankin ja tekstit tulivat ok, mutta tosiaan 1-2 sekunttia etuajassa. (tästä voisi pistää Vantagelle postia ja koittaa jos lisäisivät ominaisuuden tuon asettelemiseen että voisi viivästyttää vaikka asetuksissa). Ok jossain Discovery HD-lähetyksissä kaikissa ei ole tekstejä mutta niissä en ole nähnyt aina tekstejä jos onkaan ollenkaan sekä live lähetyksenä että nauhoitettuna. (Chacing classic Cars lähinnä tullut katottua)

  Se vielä että ei HD-kanavilla on erillainen tekstitys. Nuo mustataustaiset tekstit löytyy vain normireson kanavilta. Paljon nätimmät tekstitykset löytyvät HD-kanavilta ja ne on sijoitettunakin huomattavasti paremmin kuin normikanavilla jossa niiden tekstit on pikkuisen turhan ylhäällä (voisi olla alempana).
   
 9. harjula

  harjula New Member

  Liittynyt:
  11.01.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä Vantage vt600s niin jumissa kuin olla voi. Eka kerran virrat päälle ja näyttöön ilmestyi loading 27. Oottelin muutaman tunnin jos se vaikka lataa uutta ohjelmaa. Noh mitään ei tapahtunut ja ei kun virrat/töpselit pois. Ei mitään vaikutusta. Nyt aamulla uus yritys ja kas kummaa aloitusvalikko näkyviin. Juuri kun olin laittamassa kieliasetusta paikoilleen, niin alkoi lataamaan uutta softaa ja näytössä OTA. Taas muutama tunti päällä eikä mitään tapahdu.
  Virrat pois, näytössä taas loading 27 ja totaalijumi. Tunti pois virrasta ja nyt näytössä booting jo muutaman tunnin.. Ei hyvältä vaikuta :hitme:
   
 10. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 460
  Saadut tykkäykset:
  140
  Oma malli on pelittänyt täysin vakaasti ja ainoa ongelma on edelleen ollut tuo tekstityksen (lukuun ottamatta tietenkin esimerkiksi MTV3:sta, Nelosta ja SubTV:tä, joissa tekstin ovat "liimattuna" kuvaan) toimimattomuus tallennuksissa. Tallennusta on kokeiltu Ylen kanavilla sekä Canalin kanavilla, eikä tekstejä ole saatu näkyviin edes "Text" painikkeen painelun avulla. Kieltämättä ongelma on siinä mielessä erikoinen, että ylhäällä viitve juuri on kertonut, kuinka hänellä samassa mallissa (käsittääkseni samalla eli uusimmalla firmiksellä) tekstitys on pelannut lähes moitteettomasti.

  Uutta firmispäivitystä odotellessa... Täytyy silti sanoa, että muuten tämä on ollut todella hyvä ja vakaa boksi. Tietenkin nuo tekstitysongelmat ovat saaneet miettimään oliko pitänyt sijoittaa runsaat 100 euroa enemmän ja tilata Amazon.de:n kautta VU+ Duo (joka mainittiin ruotsalaisen foorumin suosikkina). Toisaalta tuossa on niin paljon turhia ominaisuuksia, ettei oikein yli 100 euroa ylimääräistä niiden takia olisi huvittanut maksaa.
   
 11. harjula

  harjula New Member

  Liittynyt:
  11.01.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep, hankala kehua käytettävyyttä kun ei oo saanu edes ensimmäistä kertaa käyntiin. Booting 4h ja senkun jatkuu..
   
 12. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 460
  Saadut tykkäykset:
  140
  Äsken sitten tuli kuin tulikin tekstitys mukaan tallennettuun Canal-kanavan ohjelmaan. Tekstitys tuli näkyviin, kun teki sen "Text" -tempun eli kaksi kertaa "Text" -näppäintä, osoitin FIN kohdalle ja OK. Huomasin tosin sen, että ainakin tuossa ohjelmapätkässä tekstitys saattoi tulla jonkin verran ennen kuin näyttelijä repliikin sanoi -- tämä toki olikin mainittu toisessa ketjussa.

  EDIT: Nyt tuo "Text" -temppu on alkanutkin toimimaan poikkeuksetta. Ylen kanavan tallennus näyttä ko. tavalla tekstitykset. :thumbsup:
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2011
 13. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 460
  Saadut tykkäykset:
  140
  Vantageen on ilmestynyt tänään uusi firmis (2.07). Ehdin itse sitä testaamaan vasta ensi viikolla, joten ensin ehättävät voisivat kokemuksiaan kertoa. Tietenkin eniten tuon toivoisi parantavan entisestään tekstityksien varmuutta, joskin kyllähän ne nytkin tulevat (jos eivät automaattisesti niin Text-näppäimen kautta). Vain kerran on sattunut niin, ettei tekstityksiä saatu Ylen tallennukseen millään.
   
 14. PeeVee79

  PeeVee79 Active Member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  15
  No niin. Tuli tilattua.
  Canalin uusi boksi on ilmeisesti tulossa postissa myös, mutta tokko se siitä kummenee.
  Yksi lisäsyy eri boksiin on tietty myös suurempi tallennuskapasiteetti. 500GB luulisi piisaavan ainakin alkuun. Olisiko esim. tuo oikeanmoinen vekotin?
   
 15. Borje

  Borje Active Member

  Liittynyt:
  08.03.2004
  Viestejä:
  2 270
  Saadut tykkäykset:
  0
  Asiasta ihan viidenteen..

  "Tuo"kin on 10 € kalliimpi suomessa kiitos Teoston. Prosentuaalisesti aikamoinen vero !
   
 16. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 460
  Saadut tykkäykset:
  140
  Kyllä näyttäisi olevan. :thumbsup: Noita Transcendin 25M -malleja on kehuttu maasta taivaisiin, ne ovat kestäviä ja ne ovat tosiaan valmiiksi jo Vantagen vaatimassa FAT32-formaatissa. Noissahan varmaan monia hämää tuo kaksipäinen Y-USB-kaapeli, mutta tosiaan siitä toisesta päästä tarvitsee vain yksi (se paksumpi) pää olla kytkettynä -- toisin kuin mitä esimerkiksi Verkkokauppa.comin sivuilla sanotaan. Ko. malliin käy toki myös normaali USB-kaapeli (toki Transcendiin sopivalla päällä varustettuna), jos ei halua tuota Y-kaapelia käyttää.
   
 17. PeeVee79

  PeeVee79 Active Member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  15
  Ainakin Verkkokaupassa oli joissain malleissa mainittuna, että maahantuotu 2010, ei sisällä hyvitysmaksua.
  Sitten taas esim. yhdessä 69,90€ maksavassa Trascendissä "Hyvitysmaksullinen kovalevy, hinta sisältää hyvitysmaksua 6.15 euroa tai 12.30 euroa (sis. alv 23%)".
  Täysi vääryyshän tuo laki on, siitä nyt ei pääse mihinkään.

  Hyvä, täytyy tilailla.
   
 18. PeeVee79

  PeeVee79 Active Member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  15
  Pakko mainostaa Antennipalvelun tähänastista palvelua.
  Äsken vasta huomasin, että olivat päivällä yrittäneet puhelimella kiinni. Sähköpostissa oli viesti, että tuote on loppu ja loppuviikosta tulee lisää.
  Lisäksi vielä maininta, että olivat yrittäneet soittaa.
  Sivuillaan oli maininta Vantagen kohdalla, että toimitusaika on 5 päivää, eli en sitä muutenkaan odottanut ihan samantien.
  Sain nyt kuitenkin hyvän kuvan firmasta.
   
 19. PeeVee79

  PeeVee79 Active Member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  15
  Jos joku on aikeissa hankkia otsikon mukaista boksia, niin tätä kauppaa kyllä tohdin suositella.
  Laitoin sähköpostilla kyselyä saapumisajankohdasta ennen töihin lähtöä ja vastaus oli tullut tasan kymmenen minuutin kuluttua.
  Boksi oli tullut varastoon tänään ja laitettu postiin.
  Erikseen tuli sähköpostiin vielä tilauksen päivitys postin lähetystunnuksineen.
   
 20. PeeVee79

  PeeVee79 Active Member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  15
  Nonni. Hain boksin eilen postista, mutta kun olin yöllä puoli kolmeen töissä, niin käyttökokemukset ovat vielä rajalliset. Aamullakaan en oikein kerennyt syventyä, kun iltavuoro kutsui.
  Sen verran nyt ehdin, että kanavat sain asennettua. Jostain syystä Ylet ja Jim jäi kuitenkin listalta uupumaan.
  Kanavia löytyy muuten kyllä liiankn kanssa, kannattaako nyt sitten tehdä suosikkilista, vai poistaa kaikki ylimääräiset?

  Ominaisuuksia tässä vaikuttaa olevan vähintään tarpeeksi ja käytettävyys tuntuisi olevan kunnossa. Kaikenkaikkiaan täysin eri planeetalta, kuin CD:n kikotin.