Uutta vahvistinta hankkimassa, vinkkejä ja mielipiteitä kaipaillaan...

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana Tommi_82, 20.10.2010.

 1. Tommi_82

  Tommi_82 Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.01.2010
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tervehdys!

  Uusi kotiteatterivahvistin olisi tarkoitus hankkia kunhan veronpalautukset tilille tupsahtaa, sitä odotellessa ajattelin vielä harkita eri vaihtoehtoja...

  Tällä hetkellä oikeastaan ainoa ehdokas jota olen tarkemmin harkinnut on Onkyon TX-NR708, jota alkaa saamaan hintaan joka on juuri sinä kipukynnyksellä (esim. Valkokangas.netissä 749€) en tiedä onko tuossa vielä minkä verran tinkivaraa.

  Asiat jotka tuossa Onkyossa herättivät kiinnostuksen:

  -Phono sisäänmeno, aika ajoin tulee mielihalu hankki vinyylisoitin, ja tuohon se olisi helppo napata kiinni ilman sen isompaa säätämistä.

  -Nettiradio, monesti tulee soitettua radiota "taustamusiikkina" mutta hieman alkaa tökkiä noiden radiokanavien tarjonta, nettiradio toisi asiaan paljon vaihtelua.

  -Entinen vahvistin on 7-8v vanha H/k.n avr1550, perus karvalakkimalli siis, joka alkaa olla liitäntöjen ja ääniformaattien puolesta auttamattomasti vanhanaikainen, Onkyossa ainakin liitäntöjä tuntuisi olevan riittäviin.


  Tuleeko plazalaisille mieleen ehdotuksia muusta merkistä/mallista joka olisi ominaisuuksiltaan kutakuinkin vastaava kuin tuo Onkyo, hintakatto voitaneen vetää siihen 750-800euron välimaastoon.
  Myös tuon Onkyon omistajilta on kokemukset tervetulleita.

  Tämänhetkinen laitteisto:
  -Sony KDl-46V5500
  -PS3
  -Handanin tallentava boxi
  -Kaiuttimina edessä 3*AW-6i, takana jotkut jamon pöntöt jotka vaihtuu jossain vaiheessa nykyisiin etukaiuttimiin, kun saan aikaseksi rakennettua eteen jotain uutta... Subbarina työn alla Hifitalon X-2

  Kuuntelutilana 15-20neliöinen rivitalon olohuone.

  Missään tapauksessa ei ole "tapana" vaihtaa vahvistinta vuoden kahden välein, toi nykyinen H/K on ollu sen 6-7v ja tarkoitus ja toive olisi että uudellakin vahvistimella pärjäilisi suunnilleen sen saman ajan, tai jopa hivenen pidempäänkin.

  Onkyon spekseissä ilmoitettiin vahvistimen korkeudeksi 175mm, kuinka korkean tilan tuo käytännössä vaatii toimiakseen ja jäähtyäkseen, entä onko jalkoja mahdollista vaihtaa matalempaan malliin? Vai meneeko TV-tason modaukseksi...

  Tässä tätä asiaa nyt alkuun, kirjottelen lisää sitä mukaa jos jotain tulee mieleen, ei muuta kun ideoita ja mielipiteitä tänne päin! :)