TV, soundbar ja multiroom

Keskustelu osiossa 'Kodin suunnittelunurkka' , aloittajana henri1234, 20.05.2018.

 1. henri1234

  henri1234 New Member

  Liittynyt:
  20.05.2018
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi,

  Nyt tarvittaisiin uuteen omakotitaloon telkkari, soundbar ja multiroom ominaisuudet. Säätäminen saa jäädä nyt estetiikan edeltä joten haen simppeliä seinälle ripustettavaa settiä missä olisi kuitenkin laajennusvaraa.

  Olin jo melkein päättänyt että telkkariksi tulee Sonyn joku uusi 65 tuumainen 4k Android TV (ehkä 2000 €) ja siihen kaveriksi joku hyvin yhteen sopiva soundbar hintaluokkaa 1000 €. Ajattelin että siihen saa sitten vielä kivasti takakaiuttimiksi Sony SRS-ZR5 parin ja sitä varten kattoon on myös vedetty sähkö ja verkkokaapelit. Noita SRS-ZR5:ia tai SRS-ZR7:a olisi sitten kiva hankkia tarpeen mukaan ympäri kämppää jos tarpeet laajenevat (wifillä tai ethernetillä).

  Ongelma edellä mainitulla setillä on se että tuota toimintatapaa tukevat laitteet alkavat olla jo vähän happamia ja Sonyn uudet soundbarit eivät tuota tue. Tuollaisen lista löysin Sony Globalin sivuilta: http://sonyglobal.scene7.com/is/con...round/WirelessSurround-Compatibility-list.pdf Jälleenmyyjä levittelee asiasta käsiään ja sanoo että maahantuoja ei osaa asiaan sanoa juuta eikä jaata.

  Tiedän että nykyään soundbarin takakaiuttimet ovat usein langattomia, mutta jotenkin olen yrittänyt vältellä sitä kun ethernetkaapelikin olisi nyt tarjolla. Ei ole kiva että takakaiuttimet alkavat pätkiä siinä kohtaa kun laittaa popparit mikroon.

  Kokemuksia ja hyviä ehdotuksia otetaan nyt vastaan. Onkohan Samsungilla jotain vastaavaa tarjolla? Sonos tai Denon tms voisi olla myös yksi vaihtoehto, mutta siinä ei ole sitten telkkari enää samaa kokonaisuutta.

  Sonyn Anroind TV:stä on kyllä hyviä kokemuksia ja siihen lisäksi Apple TV ja Spotify Connect ovat varmasti ne yleisimmät sisällöt.


  t. Henri