TV+sat samassa piuhassa

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana Vilpuri1, 05.06.2018.

 1. Vilpuri1

  Vilpuri1 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Asensin antennitolppaan yhdyssuotimen jossa tv- in, sat- in ja tv+sat out. Tuleeko siis nyt huoneissa oleviin rasioihin tv+sat? Rasioissa vaan tv ja radio pistokkeet mutta saanko sat signaalin esim. tv- pistokkeesta ulos. Sat- boksiin menevässä johdossahan f-liittimet molemmissa päissä mutta rasiaan menevään päähän on saatavana f- to tv- adapteri.
   
 2. iko

  iko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.10.2012
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  3
  Jos siellä antenniverkossa F-jakopalikat ovat sellaista mallia jossa on DC-läpisyöttö ja läpäisevät taajuuksia yli 2000 Mhz saakka niin sitten.

  Lisäksi antennin seinäpistorasia pitää vaihtaa malliin jossa on F-liitin kolmantena.
   
 3. JH1

  JH1 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2003
  Viestejä:
  86
  Saadut tykkäykset:
  2
  Toimiiko tuollaiset ratkaisut miten hyvin? Ennen minulla tuli oma kaapeli mikropäältä vastaanottimelle, mutta nykyisessä talossa (rv. 2005) antennipistorasiat on varustettu SAT-liittimillä eikä tekisi mieli lähteä vetämään erillistä kaapelia pitkin taloa. On jäänyt laitteet hankkimatta.

  Meneekö SAT-signaali Triaxin verkkovirtalaitteesta läpi vai pitääkö satelliittisignaali kytkeä vasta sen jälkeen? Vaikuttaa aika huimasti siihen miten pitkälle kaapeli pitää vetää, melkein kynnyskysymys... :eek: Tietysti pitäisi jaksaa katsoa laitteen tyyppi laitekaapista.
   
 4. iko

  iko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.10.2012
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  3
  Veikkaisin ettei toimi kun satelliittiantennin mikropääkin tarvii sen eri suuruisen ohjausjännitteen polarisaation vaihtoon.