Tuli ei tuhonnut WTC7:ää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Valentino, 27.03.2020.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Valentino

  Valentino Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  546
  Saadut tykkäykset:
  43
  Tätähän oli epäilty jo pitkään. Tutkimuksesta huolimatta "virallisella" selityksellä tulee edelleenkin olemaan kannattajansa.

  https://vastavalkea.fi/2020/03/27/yliopistotutkimuksen-loppuraportti-tuli-ei-tuhonnut-wtc7aa/
   
 2. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 531
  Saadut tykkäykset:
  203
  Nimimerkillä: Ketä tuo enää _ittu jaksaa kiinnostaa?

  T: Vesku
   
  kmruuska, vemkki ja KILLPATRICK tykkäävät tästä.
 3. tpi

  tpi Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  4 374
  Saadut tykkäykset:
  27
  Puuttuu vain motivaatio salaliittoihin. Eikä mikään salaliitto joka olisi noin iso, pysyisi salaisena. Vastavalkea myös näyttää olevan fakenews-lehtien ”journalistien” ylläpitämä.
   
  kmruuska ja x_jmt_x tykkäävät tästä.
 4. prisoner

  prisoner Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.03.2003
  Viestejä:
  381
  Saadut tykkäykset:
  5
  Enempää en aio keskusteluun osallistua, mutta laitan kuitenkin "ikivihreän", joka kiteyttää virallisen teorian hienosti :)
   
  testudo80 tykkää tästä.
 5. testudo80

  testudo80 Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  20
  Niin kuin JFK chase ja muut vastaavat? ... juu ...

  Tässä yksi monista valheista joita on levitelty 9/11 jälkeen.

  Esim. Pentagonin salaiset UFO-ohjelmat pysyivät vuosikymmeniä salassa.

  ...

  Ongelma on se että niin harva on nähnyt esim. tuota videota ja elää väärän tiedon kanssa. Asioista raivostutaan kun on luultu vuosikausia jotain asiaa joksikin ja sitten tajuaa ettei olekkaan ollut asioista kovinkaan selvillä. Jokainen tervejärkinen ihminen tajuaa että pitää olla melkoisia tulipaloja että 3 rakennusta tulee tuolla tavalla alas...

  Sitten siivotaan tuhopaikat nopeasti, eikä lentokoneiden mustialattikoita löydy mistään. 4 konetta sentään. Muistan että joku suomalainen asiantuntija kertoi kuinka tämä 4.kone olisi ammuttu alas omien toimesta.
   
 6. kmruuska

  kmruuska Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  997
  Saadut tykkäykset:
  281
  Salaliitto on niin mahtava että pystyy pitämään tuhannet siihen osallistuneet ihmiset hiljaa MUTTEI kuitenkaan kykene poistamaan sen paljastavaa videota Youtubesta. Yeah, right.
   
  KILLPATRICK, tpi ja IlkkaP tykkäävät tästä.
 7. Vanha_susi

  Vanha_susi Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  24.03.2017
  Viestejä:
  520
  Saadut tykkäykset:
  45
  ^^^Jep niin mahtava salaliitto, että jopa CNN näytti Bostonissa suoraa kuvaa (salaliitoteorian mukaan ilmeisesti väärennettyä:rolleyes:) noista törmäyksistä ja tulipaloista ja tornien tuhoutumisista. Olin itse katsomassa lähetyksen suorana Bostonissa. MIten lentokoneet törmäsivät suorassa lähetyksessä noihin rakennuksiin ja millaista jälkeä oli tullut Pentagonissa vajaa 5 minuuttia törmäyksen jälkeen.

  En muuten ikinä unohda sitä näkyä televisiossa tai sitä tunnelmaa siinä toimistossa, kun tultiin sanomaan, että New Yorkissa tapahtuu kauheita, avataan TV ja katsotaan. Kokous oli sinä aamuna juuri alkanut ja keskeytyi heti. Lopun päivää ei sitten tehtykään töitä, vaan se meni toipumiseen siitä mitä nähtiin.

  Siinä keskeytyivät meidän neuvottelut pariksi päiväksi ja tunnelma oli todella epätodellinen, kun ruudun yläreunassa juoksi kokoajan teksti. "TÄMÄ ON SUORALÄHETYS, KATASTFOFI NEW YORKISSA LENTOKONEITA TÖMÄNNYT WTO:N TORNEIHIN." Kommenttaattorit olivat aivan järkyttyneitä, ihmiset juoksivat ja kirkuivat kuvassa näkyi pölyä ja savua kaikkialla sekä ne tornien yläosat, jotka olivat aivan vinossa törmäysten jälkeen.

  Yhden koneen törmäys näkyi suorana ja siinä koko tornin ylä osa romahti muutaman kerroksen alaspäin törmäyksessä ja siitä törmäyskohdasta hävisi sekunnissa kerros tai pari. Ja tornin yläosa jäi sen jälkeen pahasti vinoon.

  Olisin ollut kovasti ihmeissäni näin jälkikäteen ajatellen, jos ne tornit olisivat jonkun ihmeen ansioista pysyneet pystyssä. Oli se jälki niin pahan näköistä siinä TV kuvassa heti törmäyksessä ja sen jälkeisissä tulipaloissa..
   
 8. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 242
  Saadut tykkäykset:
  384
  Tällä hetkellä jenkkilässä kuolee coronavirukseen kahdessa päivässä saman verran ihmisiä kuin 9/11 -iskuissa.
   
  h3mb3 tykkää tästä.
 9. Vanha_susi

  Vanha_susi Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  24.03.2017
  Viestejä:
  520
  Saadut tykkäykset:
  45
  Ihan totta.

  Mutta jostain syystä se ei järkytä niin paljon, kun sitä kuolemista ei näe eikä sitä kipua tai kamppailua elämästä tai paniikkia. Se kuoleminen tapahtuu poissa silmistä, käsittääkseni useimmiten siististi sairaaloissa, jossa sitä kuolinkamppailua ei kuvata eikä näytetä yleisölle suorana LIVE on TELEVISION.

  Tosin maailman laajuiset IFR luvut ovat ainakin minusta järkyttäviä.
   
  andyma tykkää tästä.
 10. testudo80

  testudo80 Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  20
  Kukaan ei väitä etteivätkö koneet osuneet torneihin. Osuivat kuten itse näit.

  1.törmäyksestä alkanut tulipalo kesti noin tunnin, jonka jälkeen koko tornitalo tuli alas kuin korttitalo. Sama tapahtui rakennuksen 2. kohdalla ja myöhemmin rakennuksen 7. kohdalla.

  Jos olet sitä mieltä että tuollainen osuma ja tulipalo sortaa tuolla tavalla rakennuksia niin asia selvä. Tämä seitsemäs rakennus tuli ihan samalla tavalla alas. Eli nyt puhutaan siitä kuinka noin 200 asteen tulipalot sortavat tällaisia massiivisia rakennuksia samaan tapaan kuin niitä ns. "purku-räjäytetään".  Tuollahan monet silminnäkijät kertoivat kuulleensa räjähdysten ääniä. Joillakin paikalta kuvatuilta videoilta on kuultavissa kuinka "pommit paukkuvat" ...
   
 11. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 554
  Saadut tykkäykset:
  615
  Ah, taas tätä. :D
  Toki täytyy myöntää, että jotain hämärää tässä ja JFK:ssäkin on.
  Muistan hyvin, kun tuo tapahtui ja kyllä siinä jo heti oli ilmassa mielenkiintoisia kysymysmerkkejä.
  Tuo Osama Bin Ladenin syyllisyys tuntui olevan varma jo heti 5 minsaa iskujen jälkeen.
  Samoin mieleen jäi se, että kaikki telkussa haastatellut Pentagonin iskun silminnäkijät sanoivat aluksi, että kyseessä oli pienkone. Ja mielenkiintoista on se, että Pentagon, jonka ympärillä on varmasti eniten kameroita koko maailmassa, ei saanut iskua kuin parin kameran nauhalle ja niissäkin vain välähtää jotain.
  Mutta nämä ovat kaikki vain mielenkiintoisia spekulaatioita. Vaikea noista on koskaan mitään täyttä varmuutta saada aikaiseksi. Toivon toki, että vielä joku päivä sekä tämä että JFK paljastuisi. Mutta veikkaan, että silloinkin paljastus olisi niin pieni, että ei tyydyttäisi kaikkia ja salaliittoteoriat edelleen jäisivät elämään. Joku haluaisi aina vain massiivisempaa salaliittoa.
   
 12. testudo80

  testudo80 Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  20
  No eikö se ole uskomatonta että USA:n ilmatilassa voi pyöriä 4 suurta matkustajakonetta tuntikausia niin että yksikään hävittäjä ei niitä tunnista tai ammu alas, taikka edes nouse ilmaan?

  Siellä on ilmavoimien tukikohta New Yorkissa, hävittäjälentäjä ilmoittaa että hän on valmis lentämään jopa matkustajakonetta päin, jotta estetään sen törmääminen WTC:hen... mutta ei... Siellä kuuntelee presidentti samaan aikaan lastensatuja jonkun päiväkotiryhmän kanssa. Maan 2.mies kantaa haavoittuneita Pentagonin edessä "johon kone on juuri osunut" ...

  Jos kyseessä olisi sotatila, niin USA ei olisi millään tavalla ILMEISESTI pystynyt torjumaan hyökkäystä. (Tästä on kuitenkin valtavasti materiaalia jos asia kiinnostaa. Ikävintä tässä on se kuinka helppo nykyihmistä on median kautta kusettaa).
   
 13. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 531
  Saadut tykkäykset:
  203
  Jos katsot Nat Geolta lentoturmatutkintoja, niin se kone rysäytettiin ns. täpöllä, eli vauhtia oli apaut 900, joten aika hätäinen jalusta saa olla kamerassa sillä kulmanopeudella, että kuvassa saa pysymään panoroinnissa.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/American_Airlinesin_lento_77

  T: Vesku
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2020
  tpi tykkää tästä.
 14. testudo80

  testudo80 Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  20
  Heh?

  Siis mitä? Pentagon ja kameravalvonta... kymmeniä kameroita kilometri tolkulla ja yhdessäkään ei näy kuvaa lentokoneesta.  Juu... turha kai tässä on keskustella jos osalla on niin vahva käsitys siitä että kyseessä on terrori-isku... tässä on lukuisia epäkohtia ja niitä kannattaa tutkia. 9/11 oikeutti moneen tekoon, sillä oli ja on motiivi.
   
 15. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 554
  Saadut tykkäykset:
  615
  En nyt sen enempää halua juupas eipäs -väittelyyn lähteä, mutta yleisesti totean, että ylläolevan kaltaisissa väitteissä aina oletetaan, että USAn olisi pitänyt huomata ja olisi pitänyt tietää ja olisi pitänyt toimia. Eli noissa lähtökohta aina tuntuu olevan se, että USAn olisi pitänyt kyetä toimimaan optimaalisesti ja sitten kun näin ei tapahdu, niin syy ei voi olla se, että ihmiset tekevät virheitä, vaan se että tahallaan tehdään väärin.

  Ongelmahan varsinkin monissa sotatilanteissa on se, että jos todellista tilannetta ei ole koskaan ollut, niin sen ennustaminen, että miten sellaisessa tilanteessa oikeasti pystytään toimimaan, on ihan arpapeliä, vaikka sitä harjoituksissa olisi miten harjoiteltu. Vaikka jenkit pyrkivät valvomaan omaa ilmatilaansa, niin tuollaista tilannetta, että neljä matkustajakonetta pyörii omiaan, ei ole koskaan ollut. Eli, vaikka se huomattaisiin, niin ihmiset eivät ymmärrä, että jotain vakavaa on oikeasti tapahtumassa.

  Salaliittoteoreetikkojenkin pitäisi muistaa akateemisen tutkimuksen määritelmä omassa tekemisessään. Valitettavan usein salaliittoteoreetikot toimivat juuri päinvastoin: haetaan vain muiden kirjoituksia ja "tutkimuksia" tukemaan omaa väitettä sen sijaan, että puolueettomasti tutkittaisiin asiaa. Toki asiaan vaikuttaa se, että faktaa on hyvin vähän tarjolla.

  Ja se näissä salaliittoteorioissa on myös mielenkiintoista, että jos ajatellaan, että jenkit itse olisivat tehneet sekä jfk:n että wtc:n. Niin ovat kyllä saaneet suunniteltua ja toteutettua molemmat täydellisesti. Yksikin virhe suunnitelmassa muuttaisi sitä kokonaan ja yksi ihminen riittäisi siihen, että hän tulisi kertomaan, miten kaikki tehtiin. Mutta molemmat saatiin suunniteltua ja toteutettua täydellisesti ja kummassakaan ei löydy yhtään ihmistä, joka tulisi julkisuuteen kertomaan, että näin se tehtiin.

  Mutta hauska ja mielenkiintoinen näitä on lukea. Eikä meikäläistä haittaa se, että noita tongitaan.
  Olihan se joku dokumenttikin, jossa näytettiin wtc-tornien tuhoutumista räjäytysspesialisteille, jotka eivät olleet kuulleet wtc-iskuista ja kaikki sanoivat, että kyseessä on hallittu talon räjäyttäminen. MUTTA. Mistä helvetistä maailmassa löydät jonkun räjäytysspesialistin, joka ei olisi wtc-iskuista kuullut, mutta joka omassa maassa räjäyttelee isoja rakennuksia matalaksi. :D
  Vähän meni uskottavuus siitä dokumentista. Vaikka tosi hyvin kyllä perustelivat sen että kyseessä oli oikeasti räjäytys ja ihan loogiselta se kuulosti ja näytti, kun näyttivät kuvaa rakennuksista, jotka räjäytettiin ja jotka sortuivat itsestään.

  Ja sen verran palaan vielä siihen, että jos rakennukset olisikin räjäytetty. Aika hyvin osasivat ohjata koneet oikeaan kohtaan, jotta tulipalo saatiin räjäytysten alle. Vai oliko räjähteitä useissa kerroksissa? Ja entä jos kone olisikin osunut torniin vain siiven osalta tai kokonaan ohi? Räjähteet olisi pitänyt hakea pois. Ja ymmärtääkseni tuollaiseen räjähdykseen tarvitaan aika paljon räjähteitä. Miten ne on saatu piilotettua torniin etukäteen. Toki tiedän, että jokaiseen noista kysymyksistä joku salaliittoteoria vastaa täydellisesti. :)
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2020
  h3mb3 tykkää tästä.
 16. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 554
  Saadut tykkäykset:
  615
  On muuten ollut hyvä pilotti, että on saanut tuossa nopeudessa osuman Pentagoniin. Koneella on nopeutta noin 250 metriä sekunnissa ja jos opettelivat tosiaan Flight simulatorilla lentämään, niin tuo on kyllä lottovoiton arvoinen osuma.

  Mutta totta on myös se, että jos nopeutta oli noin paljon ja jos tosiaan pilotti oli noin hyvä, niin varsinkaan lähikameroihin on vaikea saada tuollaista tallennettua. Mutta kun konetta ei ole missään laajemman kuvan videossakaan niin se on jännä. Ja toisaalta väite siitä, että kone osui viiteen valopylvääseen tekee osumisen vielä epätodennäköisemmäksi. Mutta jotakin Pentagoniin osui.

  disclaimer: en kauheasti epäile, etteikö siihen jollain lennetty. En jaksa alkaa vääntämään kättä siitä, että oliko se matkustajakone. Olen hiljainen uskovainen wtc:n kohdalla. Niin kauan kuin siitä ei kunnolla tiedetä, niin en jaksa alkaa liiaksi välittämään vaan uskon kaikki mitä virallisesti kerrotaan. Näistä on vain mukava vähän vääntää ja miettiä asioita.
   
 17. testudo80

  testudo80 Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  20
 18. testudo80

  testudo80 Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.08.2020
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  20
  Jatketaan niiden trillereiden katselua...

  Tulevaisuudessa ihmiset haluavat löytää vastauksia, ei tällaista "koska salaliitto oli niin suuri niin joku olisi kertonut" huoh... Iskuille oli hyvä motiivi ja sitä olemmekin päässeet todistamaan jo vuosikymmeniä...

  Se ei ole niin olennainen seikka annettiinko terroristien toteuttaa suunnitelma, avustettiinko siinä vai "tehtiinkö kaikki itse".
   
 19. kmruuska

  kmruuska Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  997
  Saadut tykkäykset:
  281
  Seuraavaks sitten jotain Q-paskaa ja covid/5G-scheissea... internet avasi arvostelukyvyttömille pääsyn kaikkeen tietoon ja valitettavasti myös ”tietoon”.
   
  h3mb3 ja vemkki tykkäävät tästä.
 20. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 554
  Saadut tykkäykset:
  615
  Toki. Mutta kuten JFK:kin on osoittanut, niin se on erittäin vaikeaa.
  Salaliittoteorioidenkin suurin ongelma on lopulta sama kuin "virallisten" tapahtumien: kukaan ei pysty 100% varmuudella kertomaan, mitä tapahtui ellei joku mukana ollut kerro jotain. Ja toistaiseksi ei ole paljoa ilmaantunut noita mukana olleita, joilla olisi kiistattomat todisteet siitä, mitä oikeasti tapahtui.

  En minäkään noita virallisia totuuksia purematta niele, mutta toisaalta sillä ei minun elämääni ole mitään vaikutusta olivat ne totta tai ei. Eikä toisaalta kenenkään muunkaan elämään. Mitä sitten, vaikka JFK:n tai WTC:n totuus paljastettaisiin juuriaan myöten? Luuletko, että se vaikuttaisi johonkin? JFK on jo niin vanha, että sillä ei ole mitään väliä ja WTC:n kohdalla jenkit voivat vain sanoa, että voivoi. Toki yksittäisiä ihmisiä saatettaisiin tuomita, mutta koko maapalloa ajatellessa ja valtioiden valtasuhteita mietittäessä sillä ei lopulta olisi mitään merkitystä.

  Ja edelleen jäisi elämään sitten uudet salaliittoteoriat. Kaikkia ei koskaan saataisi tyytyväiseksi, vaan aina löytyisi uusia teorioita ja väittämitä siitä, että kaikkea ei kerrottu. Täällä keskustelu jatkuisi sitten siitä olivatko alienit osallisia siihen tai area 69 tai mikälie ja jeff goldblum ja tietokonevirus.

  edit: hyvä esimerkki ovat kuulennot. Ne voidaan kiistattomasti todistaa tapahtuneiksi, mutta silti osa jaksaa inttää ja väittää, että ne olivat mahdottomia. Jopa Jenkkien pahin tappelupukari siltä ajalta eli ihana Neuvostoliitto myönsi ne todeksi. Mutta peräkammarin poika, joka on internettiä lukenut ja viivottimella kuukuvien varjoja mittaillut voi todistaa, että kuussa ei käyty. :)
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.