TSN Versand - kokemuksia?

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana Murri, 05.03.2003.

 1. Murri

  Murri Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  207
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kukaan kokeillut kyseistä saksalaista nettikauppaa? Hintataso vaikutti aika hyvältä, joten tarkoitus olisi pistää sieltä soitin tilaukseen.

  Onko maksu toimituksen yhteydessä hoidettu miten, pistääkö UPS laskun, kun tavara on Suomessa, vai miten homma toimii todellisuudessa? Tuliko muita kuluja kuin € 25,-, mikä on mainittu nettisivuilla? Onko pakkaukset OK (ettei tule lähetysvaurioita), ja onko kukaan joutunut testaamaan takuun toimivuutta?

  Kaikki muukin palaute ao. putiikista tervetullutta!
   
 2. juha m

  juha m Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.01.2003
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tilasin kyseisestä liikkeestä Sony dvp-ns905 dvd-soittimen. Toimitustapa oli UPS:n "cash on delivery". Tilatessani heillä ei ollut kyseistä soitinta varastossa hopean värisenä, joten he ilmoittivat sen toimitusajaksi 3-4 viikkoa. He saivat laitteen kuitenkin kahdessa viikossa ja lähettivät sen samana päivänä kuin olivat itse saaneet.
  Takuu toimii ainakin Sonyssa samanlailla kuin suomesta ostetusta, koska Sonylla on euroopan laajuinen takuu.
   
 3. TsR

  TsR Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.01.2001
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tilasin tänään ko. paikasta PT-AE200 projun sähköpostin välityksellä. Ensimmäiseen tiedusteluun vastattiin 15 minuutissa ja tilausvahvistus tuli kolmessa tunnissa. Lupasivat laittaa projun tänään toimitukseen UPS Cash On Delivery, kulut 25 EUR.

  Tähän asti vaikuttaa hyvältä, palaan asiaan kunhan laite on kotona.
   
 4. Vem

  Vem Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.11.2001
  Viestejä:
  151
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä tilasin kirjoittavan DVD-soittimen 17.9.2003 ja tilausvahvistus sekä UPS:n träkkäysnumero tuli samana päivänä sähköpostiin. UPS toimitti laitteen kotiin 23.9.

  Maksoin Upsin kuskille käteisellä laitteen hinnan + 25 € toimituskuluja (sama summa, joka TSN:n tilauksen yhteydessäkin ilmoitettiin).

  Kannattaa varata tasaraha käteistä ja olla aamulla 9-10 tavoitettavissa puhelimitse (yrittivät soittaa ja kertoa että tänään tulee paketti). Itse en ollut tavoitettavissa heti aamusta, mutta silti paketti tuli samana iltapäivänä perille.

  Pakkaus oli DVD-soittimen alkuperäinen laatikko, joka oli ihan kunnossa.

  Suosittelen!
   
 5. TsR

  TsR Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.01.2001
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä olen UPSin kanssa muutaman kerran aiemmin toiminut siten, että olen oma-alotteisesti soitellut heille ja pyytänyt tilinumeron, johon tilauksen voi maksaa. Eli käy näinkin.

  Kaupungista riippuen voipi olla, että tilaus onkin pakko maksaa UPSille etukäteen, kun käyttävät jakeluun jotakin alihankkijaa tms. jolle ei voi cashia antaa. UPS kyllä ilmoittaa, jos näin on. (tämä on kerrottu näillä palstoilla jo monta kertaa :p )

  Minullekin muuten tuli eilen UPSilta tieto että ovat saaneet paketin kuljetettavakseen, statuksena näkyi olevan exception, joten meinaankin tänään soitella sinne ja kysellä tilinumeroa.
   
 6. rauer

  rauer Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.04.2001
  Viestejä:
  904
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä TSN Versand vaikuttaa lukemani perusteella ihan OK paikalta, mutta vastaavatko ne ollenkaan sähköpostiin? Tilasin heiltä DVD-soittimen, sain automaagisen vastauksen tilinumeroineen yms. ja maksoin hinnan. Olen nyt yrittänyt saada sähköpostitse vastausta kysymykseen laitteen tarkemmasta toimitusajankohdasta, mutta ainakaan 3 pv ei ole mitään kuulunut.
   
 7. JaniH

  JaniH Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.08.2000
  Viestejä:
  6 723
  Saadut tykkäykset:
  15
  Eivät ainakaan aiemmin (~vuosi sitten) vastanneet minun viesteihin.
   
 8. Klemmari

  Klemmari Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.01.2001
  Viestejä:
  2 404
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minulle on tullut tuolta sitä sun tätä eikä ongelmia ole ollut. Maksun olen hoitanut ihan postiennakkona mutta nykyään moinen näyttää onnistuvan vain UPS-toimituksille.

  Mutta koska UPS ei ao. paikassa paljoa enempää maksa (esim. 15-30kg: +15 euroa), niin en oikein näe syytä maksaa tilausta etukäteen tilille ja hakea tavaroita sitten postista.

  Joka tapauksessa lafka on toiminut alalla pitkään ja ainakin minun tietojeni mukaan on ihan luotettava paikka, vaikka vastaus sähköposteihin voi tosiaankin joskus viipyä tai ilmeisesti jopa unohtua.

  MKL
   
 9. mikkol79

  mikkol79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  21.06.2004
  Viestejä:
  1 396
  Saadut tykkäykset:
  1
  TSN Versandista tuli alle viikossa tykki reilu vuosi sitten (Z3), tulivat tinkaukseeni vastaan ja muutenkin toiminta ollut moitteetonta. Kaikille olen suositellut. Kaverillani homma toimi yhtä hyvin sieltä, myös plazan Jorse tilasi Z4:n sieltä ja oli tyytyväinen palveluun. Omien kokemuksieni pohjalta sanottuna todella luotettava kauppa.

  ---

  Vastasivat kyllä maileihinikin...
   
 10. MikkiHiiri

  MikkiHiiri Do It Yourself Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 765
  Saadut tykkäykset:
  14
  Samat sanat! Vastasivat maileihin todella nopeasti ja asiallisesti, jopa 15min viiveellä sunnuntai illalla klo. 22 maissa.
   
 11. prophez

  prophez Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.10.2006
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tilasin panan ax-100 tykin kyseisetä paikasta. Koko homma hoitui sähköpostitse englanniksi ja sieltä päästä vastailtiin vartissa. Kyselin tarjousta ja sain listahinnasta hieman parannellun tarjouksen.

  Kuljetusmuotona UPS cash on delivery (COD). Tilasin tykin perjantaina. samana päivänä tuli vahvistus että tykki on annettu ups:n kuljetettavaksi. UPS:n seurantasivuilta näkyi että paketti tuli helsinkiin maanantaina. Ovelle se kuskattiin keskiviikkona. En saanut mitään soittoja tms etukäteen joten oli ihan hyvä että annoin toimitusosoitteeksi työpaikan niin olin paikalla pakettia lunastamassa.

  Siltä varalta että jotain toi COD mietityttää niin homma toimi oikein hyvin. Annoin tykin kauppasumman sekä 35e ups toimitusmaksua käteisenä tykkiä kuskanneelle kaverille samalla kun sain paketin. Ei tarvinnut lähetellä rahaa etukäteen minnekään ihme mestoihin tai sählätä ulkomaan tilisiirtojen kanssa Suosittelen.
   
 12. McClane

  McClane Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.11.2005
  Viestejä:
  47
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kokemuksia 2005 alkuvuodelta: Tilasin videotykin tuolta. Kyselyihin varastotilanteesta vastattiin nopeasti. Tilasin postiennakolla ja noin viikossa muistaakseni tuli tykki Helsinkiin. Kun seurannassa näkyi, että paketti on Helsingissä, soitin UPS:lle ja kerroin, että kävisin hakemassa paketin heidän toimipaikastaan Vantaalta. Siellä pystyi sitten maksamaan pankkikortilla niin ei tarvinnut edes käteistä nostaa.
   
 13. MikkiHiiri

  MikkiHiiri Do It Yourself Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 765
  Saadut tykkäykset:
  14
  Juu, näin se homma toimii jos on UPS:in toimipiste omalla paikkakunalla. Omassa tapauksessa UPS:in pistettä ei ole paikkakunnalla joten piti ensin siirtää rahat UPS:in tilille helsinkiin(sähköpostiin screenshotti maksusta kelpaa tositteeksi), jonka jälkeen ne laittaa paketin tulemaan alihankkija kuljetusfirman mukana (Kaukokiito).
   
 14. rauer

  rauer Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.04.2001
  Viestejä:
  904
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oma uusi DVD-pyöritin tuli kaupasta ihan asiallisesti, vaikka aluksi olikin vaikeuksia saada heiltä sähköpostivastauksia. Syynä saattoi olla se, että laitoin aluksi viestiä käyttäen kaupan verkkosivujen palautelomaketta ja vasta myöhemmin kaivoin sähköpostiosoitteen esille. Eli loppujen lopuksi ihan positiivinen kokemus.
   
 15. pipurassi

  pipurassi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.12.2006
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  oon viestitelly noin 10 kertaa kyseiseen lafkaan tässä viimepäivinä ja viesteihin on vastattu välillä kymmenessä minuutissa ja välillä on menny 1 päivä vastaukseen ja jopa joulupyhinä vastaus saatto tulla viidessätoista minuutissa, nyt pitäis vaa maksaa lasku ja jäädä odottelee vahvarii ja DVD soitinta molempia löytyy heti varastosta nii pitäis tulla pikasesti ilmottelen sitten lisää että kauanko kesti ennenku tavara toimitettiin.
   
 16. Peoples

  Peoples Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.03.2004
  Viestejä:
  111
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse tilasin Pioneerin vahvistimen tuolta, ei mitään ongelmia. Kuriiri toi paketin ovelle ja eikun laittelemaan piuhoja kiinni. Tämä siis noin vuosi sitten.
   
 17. CrC

  CrC Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eilen illalla laitoin tilauksen tykistä, soittimesta ja parista muusta tuotteesta. Yöllä oli tullut viesti kauppiaalta, jonka mukaan tuote postitetaan huomenna, pienen alen kera :thumbsup: Alku vaikuttaa ainakin lupaavalta, eivätkä hinnatkaan olleet pahat vaikka saksan alvi nousikin 16-->19%..
   
 18. rauer

  rauer Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.04.2001
  Viestejä:
  904
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt tuo ylempänä threadissa mainittu DVD-soitin alkoi temppuilemaan ja laitoin taas firmaan sähköpostia toimintaohjeiden saamiseksi. Kaksi sähköpostia on lähtenyt, ekasta taitaa olla pian pari vrk ja vastausta ei taaskaan kuulu. Taitaa olla vähän aliresurssoitu lafka. Onko kenelläkään kokemusta heistä takuukorjausten tms. suhteen?

  EDIT: Tarkistettuna ekasta englanninkielisestä mailistani on yllättäen jo 5 vrk, tänään lähti "saksaksi" kirjoitettu viesti. Ei hyvää palvelua vaikka muuten olisikin hyvä kauppa.
   
 19. MGZ

  MGZ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.09.2004
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  0
  Soittele Digiserviceen, www.digiservice.fi joka hoitaa takuuhuollot Pioneerin osalta. Jos et satu asumaan Tampereella tai Helsingissä joutunet itse hoitamaan postituskulut.
   
 20. rauer

  rauer Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.04.2001
  Viestejä:
  904
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos, mutta ymmärsin huonolla saksallani, että firman sivuilla neuvovat ottamaan aluekoodittomien soitinten suhteen yhteyttä heihin. Oma soitin on muuten Panasonic, ei Pioneer.

  Vaan jos firmasta ei ala kuulua mitään, etsin lähimmän Panasonicin huollon ja saa jäädä viimeiseksi ostokseksi tuolta.

  EDIT: sama Digi-Service näyttää olevan Panankin keskushuolto.