Trust, The (2016)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana marlan, 02.10.2016.

 1. marlan

  marlan Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  2 221
  Saadut tykkäykset:
  155
  [​IMG]

  Alex ja Ben Brewerin The Trust (2016) on rikoskomedia, jossa kaksi toheloa ja epärehellistä poliisia, Jim (Nicolas Cage) ja David (Elijah Wood), saa vihiä rikollisten salaisesta varastoholvista. Sen sijaan että saattaisivat rikolliset tuomiolle, Jim ja David päättävät murtautua holviin ja kahmia aarteet itselleen.

  Vaikka elokuvassa on viihdyttäviäkin tuokioita, eivät tohelot hahmot ja tavanomainen juoni tee siitä kovinkaan ikimuistoista. Nicolas Cage hömelössä tai itseironisessa roolissa on aina hiukan riskaabeli yritys — Kick-Ass’issa se toimi, tässä ei yhtä hyvin.

  Jimin isää esittää Jerry Lewis.

  Elokuvan ansiona voi pitää sitä, että vaihteeksi nähdään Las Vegasin sivukatuja ja takapihoja eikä vain kimaltelevia kasinoita. Myös musiikkivalinnat ovat paikoin omintakeisia.

  2/5

  Future Filmin pohjoismaisessa blu-rayssa (BD-25) ei ole mitään lisämateriaalia, mutta kuvanlaatu menettelee. Muutama näyte:

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  Teatteriensi-ilta Yhdysvalloissa: 13.5.2016.
   
 2. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 160
  Saadut tykkäykset:
  99
  Jaa-a. Reissu oli paikoitellen hiukkasen jännä, ja osin hupaisakin. Päämäärä ja asian "pihvi" jäi, eli jätettiin jostain syystä tahallaan yleisön kiusaksi hiukkasen epäselväksi. Ei siis haluttu vastata katsojan mieleen leffan loppuvaiheilla nouseviin "kuka mitä häh" -tyyppisiin kysymyksiin.
  Ihan OK näyttelijäsuorituksia mielestäni kummaltakin pääosan esittäjältä.***/*****. HeroHD-kanavan tallenteelta tuli katsottua.