Trump presidentiksi!

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana Tilt-type, 11.08.2015.

 1. elmac0

  elmac0 Active Member

  Liittynyt:
  05.06.2007
  Viestejä:
  653
  Saadut tykkäykset:
  89
  Tämä pandemia nyt sitten kyllä sekottaa presidenttipelin pakan aivan uusiksi. Vahva talous oli Trumpin uudelleenvalinnan takaaja. Ei oikein olisi käynyt järkeen ajatella, että yhdysvaltalaiset olisivat laajamittaisesti äänestäneet muutosta systeemiin joka toimi niin hyvin. Mutta se on nyt mennyttä. Taantuma jatkuu marraskuuhun ja ylikin. Pandemia ei ole Trumpin vika, mutta tuskin äänestäjät siitä ovat kauheasti kiinnostuneita. Mielenkiintoisemmaksi menee tämäkin siispä.
   
 2. 71 dB

  71 dB Well-Known Member

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 041
  Saadut tykkäykset:
  278
  Mikä estää Sandersia valitsemasta naista varapressaksi? No, alkaa olemaan turha kysymys, koska amerikkalaiset näköjään haluavat Bidenin pressakseen. Olin väärässä Sandersin kansansuosion suhteen. Ei sitä niin olekaan, ainakaan vaaliuurnilla ja se on se mikä merkitsee. Mielenkiinto on muutenkin lopahtanut näihin vaaleihin kun Corona on sekoittanut kaiken...
   
 3. Tilt-type

  Tilt-type Well-Known Member

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 354
  Saadut tykkäykset:
  176
  Loppujen lopuksi tämä on totuus. Jenkit eivät halua Sandersia presidentiksi, eivät edes demokraatit.

  Asia tuli lopulta erittäin selvästi esille, kun Biden nousi haudan partaalta ylivoimaiseksi suosikiksi historiallisen suurella kannatuksen nousulla käytännössä suunnilleen "yhden yön aikana". Mikään muu ei voi selittää tuota kuin se, että tositilanteen tullen edes demokraattien äänestäjien keskuudessa ei löydy tarpeeksi kannatusta Sandersin ajatuksille. Kun tilanne muuttui 1-on-1:ksi Sandersin ja Bidenin välillä, Sandersin peli oli pelattu. Demokraattien äänestäjät pitävät kyllä Sandersista henkilönä, net favorable rating on korkealla, mutta ei silläkään lopulta ole väliä.

  Vuosi 2016 alkaa asettua perspektiiviin. Sandersin varsin hyvä suosio Clintonia vastaan oli ennen kaikkea anti-Clinton-ääniä, ei niinkään pro-Sanders-ääniä. Sandershan oli ainoa vaihtoehto The Crooked Onille, kun muita ehdokkaita Clintonin kruunajaisiin uskaltautunut asettua ehdolle.

  Pätee muuten Trumpiinkin tuo Clinton-aspekti. Puheet siitä, että Trump ei olisi voinut tulla valituksi ketään muuta kuin Clintonia vastaan, pitää todennäköisesti paikkansa. Kansan enemmistö suhtautui molempiin hyvin vastentahtoisesti. Clinton sai lopulta enemmän ääniä, mutta Trump enemmän delegaatteja.

  Trumpin valinta presidentiksi oli tarina, joka jättää uskomattomuudessaan varjoonsa 99 % Hollywoodin vastaavista elokuvista. Ja nyt kun Biden valittiin demokraattien ehdokkaaksi, niin suoraan sanoen minua ei edes kiinnosta, vaikka Trump saisi neljä vuotta lisää. Ihan sama. Erityisesti jäi vituttamaan, että heti kun Biden sai vaikeuksien jälkeen kannatusta esivaaleissa, niin oli saman tien voittopuheessaan vittuilemassa Bernielle että "tämä taitaa tarkoittaa good-byetä sille toiselle kaverille" tjsp.
   
 4. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  6 531
  Saadut tykkäykset:
  367
  Ja toki myös Trumpin toimet koronan hillitsemiseksi. Ja nyt jostain ihmeestä hän saisi taiottua parannuksen virukseen, niin silloin jatkokausi olisi varma. Ja myös toisin päin.

  Nyt on muuten mielenkiintoista nähdä, miten jenkeille koronan vuoksi käy, kun yleistä, ilmaista terveydenhuoltoa ei ole. Jenkit on melkein ainoa maa, jossa oikeasti on se mahdollisuus, että koronakuolemia on pitkin katuja. (Niihin Kiinan kuviin en henk.koht. usko)

  EIkös tässä olisi demokraateille paikka mainostaa ehdokkuutta sillä, että maahan pitää saada terveysjärjestelmä, joka voi taata kaikille jotain hoitoa viruksia vastaan? Vai joko ovat näin tehneet?
   
 5. Snäckby

  Snäckby Well-Known Member

  Liittynyt:
  12.04.2016
  Viestejä:
  1 053
  Saadut tykkäykset:
  43
  Varma tappio olisi tulossa....Kadulle kuoleminen kun on demokraattien aluehallinnon syy.
  Eniten pettynyt on varmaan Jane, kaiken takana kun on nainen, kun Berniestä ei tullut Tarzania eli apinoiden kuningasta.
  Pörssi on nyt sillä tasolla mistä Trump aloitti kautensa. Nyt Trumpilta on tulossa ”toiminta” tonni jokaiselle kansalaiselle sekä uudistuksia terveyden ja sen hoidon rahoitukseen.
   
 6. Snäckby

  Snäckby Well-Known Member

  Liittynyt:
  12.04.2016
  Viestejä:
  1 053
  Saadut tykkäykset:
  43
 7. scented

  scented Well-Known Member

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 312
  Saadut tykkäykset:
  56
 8. 3JJ

  3JJ Well-Known Member

  Liittynyt:
  03.03.2006
  Viestejä:
  1 132
  Saadut tykkäykset:
  91
  Pahoin pelkään että aikaikkuna tehokkaille rajoitustoimille meni jo ja Espanjan/Italian kohtalo odottaa.

  Trump ottaa kyllä asiat vähän liian henkilökohtaisesti, Trumppia kritosoinneille ei apua liikene, vaikka kyse on oman maan kansalaisten hengestä.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kirjeenvaihtajan-kommentti-terveisia-new-yorkista-sairaaloissa-on-jo-apokalyptinen-tunnelma-mutta-trump-vaatii-auttamisen-vastineeksi-imartelua/7771706

  "Washingtonin osavaltion kuvernööri Jay Inslee pyytää apua, mutta on kritisoinut Trumpia koronaviruksen tieteellisten faktojen vääristämisestä.

  – Olen ohjeistanut, ettei tälle kuvernöörille kannata olla antelias, sillä kuvernööri on käärme, Trump vastasi Insleen pyyntöihin."


  "– Se on kaksisuuntainen katu. Heidän täytyy kohdella myös meitä hyvin, Trump sanoi kuvernöörien avunpyyntöihin liittyen."
   
 9. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 947
  Saadut tykkäykset:
  176