TOPFIELD huoltoa koskevat asiat

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana elli-matilda, 01.12.2011.

 1. elli-matilda

  elli-matilda Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.11.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.topfield-finland.com/fi/topfield_huolto/

  Mites tuo on teillä toiminut tai onko joku edes joutunut lähettämään topparia huoltoon?

  Itselläni on 1.11 lähtien ollut vehje takuukorjauksessa eikä vielä ole muuta tietoa kuin

  Huollon tilanne:
  Tila
  Vastaanotettu
  Huolto aloitettu
  Huolto
  valmistunut

  Nyt kuukauden ollut jo ilman boxia :grr: :weep:


  Kuluttaja sivut sanovat kyllä...

  Kuinka kauan tuotteen takuukorjaus voi kestää? Voinko saada korjauksessa olevan kännykän tilalle sijaislaitteen korjauksen ajaksi?

  Kuluttajansuojalaki ei suoraan määrittele, missä ajassa virhe tulee korjata, vaan laissa puhutaan kohtuullisesta korjausajasta. Kohtuullisena korjausaikana pidetään takuukorjauksissa noin kahta viikkoa. Jos korjausaika venyy kohtuuttomasti, kuluttajalla on kahden viikon jälkeen oikeus vaatia vähintään sijaislaitetta käyttöönsä.

  Kuluttajariitalautakunnan ratkaisukäytännön mukaan takuukorjausten viivästymisessä otetaan huomioon myös korjattavan laitteen välttämättömyys taloudessa ja kuluttajan tilanne laitteen käyttäjänä. Jos esimerkiksi matkapuhelin on talouden ainoa viestintäväline, takuukorjausaika ei saisi ylittää kahta viikkoa. Silloin sijaislaitetta voi vaatia tilalle aiemminkin.

  Viihde-elektroniikan laitteita ei voida pitää yhtä välttämättöminä. Kuitenkaan niidenkään takuukorjaus ei saisi kestää useita viikkoja, vaan sijaislaitetta voi pyytää tilalle parin viikon jälkeen. Tämä perussääntö on voimassa myös silloin, kun kyse on kuluttajansuojalain mukaisen virheen korjaamisesta, vaikkei takuu olisi enää voimassa tai tuotteelle ei olisi annettu takuuta.
   
 2. marko

  marko Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.01.2001
  Viestejä:
  1 747
  Saadut tykkäykset:
  10
  Viime kesäni oli oma toppy pari viikkoa matkassa, kun kiintolevyn tunnit tulivat täyteen. Kuitin perusteella huolto tehtiin infocare:n toimesta. Ostoliike tarjosi itselleni oma-aloitteisesti lainalaitetta huollon ajaksi, mutta se oli edullinen perusboksi, jossa ei ollut hdmi-liitäntää niin sille ei ollut käyttöä.