Thimbleweed park

Keskustelu osiossa 'PC-pelit' , aloittajana nepa, 26.04.2017.

 1. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 232
  Saadut tykkäykset:
  882
  https://blog.thimbleweedpark.com/

  Löytyykös muita pelin ostaneita ja pelanneita?

  Itse olen parisen tuntia pelannut ja oikein mainiosti pelissä viihtynyt. Kerrankin oikea ja perinteinen naksutteluseikkailu ja vielä hyviltä tekijöiltä.

  Harmittaa, kun viime vuosina ei enää kovin hyviä tämän tyylin pelejä ole tehty. Telltalesinkin pelit ovat enemmän vierestä seurattavia ohjelmia, joissa joskus saa painaa nappia.

  Kyseessähän on siis Ron Gilbertin joukkorahoituksella tekemä perinteinen seikkalupeli Monkey Islandin ja muiden ysäriseikkailujen hengessä. Sijoittuu vuoteen 1987 ja pääosissa on kaksi fbi-agenttia: punatukkainen nainen ja tummatukkainen mies. :) Tästä saa ihan hyviä X-files -fiboja ja peli sopii myös sarjan faneille, vaikka ei muuten näistä peleistä kokemusta olisi.

  Graafinen tyyli on just sieltä menneestä, mutta kuitenkin nykyaikaisesti tehtynä. Pelissä on ääninäyttelykin, johon kyllä totuin, mutta kaikki välttämättä eivät, kuten näytti Pelitin arvostelussakin olevan. Pelitissä haukuttiin alatyylin vitsejä ja kiroilua, mutta eipä nuo minua ole haitanneet. Mukavia viittauksia vanhoihin klassikoihin löytyy myös.

  Toistaiseksi todella hyvää settiä ja pulmat ovat olleet täysin loogisia eikä mitään mahdottomuuksia ole vastaan tullut. Tosin vasta pari tuntia takana enkä kaikkia kylän paikkoja ole edes ehtinyt koluta, joten varmasti vielä tulee hankalampiakin pulmia eteen.

  Tällä hetkellä pelillä on hintaa parisen kymppiä Steamissa ja suosittelen kyllä ostamaan, jos pelityyppi yhtään kiinnostaa. Toivon mukaan tekijät jaksaisivat tehdä näitä vielä lisää.
   
 2. aphid

  aphid Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.06.2003
  Viestejä:
  101
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mark Ferrari esittelee grafiikoiden tekoa 8 bitish, mm tuohon peliin.