The Terror (2018-)

Keskustelu osiossa 'Amazon Prime Video' , aloittajana Recce, 30.08.2019.

 1. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 791
  Saadut tykkäykset:
  149
  The Terrorin ensimmäinen kausi oli mielestäni legendaarinen ja tuli jopa kiroiltua kauden lyhyydestä. Jo ensimmäisestä jaksosta jäin koukkuun tähän Lovecraftimaiseen tunnelmaan jossa kauhu on kokoajan läsnä, mutta, kuitenkin piilossa. Miehistön ahdistus ja epätoivo esitettiin loistavasti, kiitos hyvien näyttelijöiden. 5/5

  Sitten päästään tähän 2:s kauteen. Kolme jaksoa on nyt takana ja pettymys on järkyttävä. Päänäyttelijä pariskunta on kuin jostain daytime saippuaoopperasarjasta revitty!! Ne vanhat pappat vetää hyvää roolia mutta se ei pelasta huonosti ohjattua ja toteutettua tarinaa. Tarina tässä on hyvä, siitä ei epäilystä, vaikka se leviää suntaan jos toiseen. Ekan kauden tutkimusmatkatarina oli hyvä koska se sijoittui yhteen paikkaan niin pysyi kasassa hyvin.

  En usko että kauden loppujaksot pelastaa kokonaisuutta, vaikka toivon että tulisi edes muutamia timanttijaksoja. 2/5

  Tässä uudessa kauhua ei ole, ainakaan vielä. Joku demoni siellä hyörii heti ekasta kohtauksesta lähtien mutta se ei ole kauhua eikä aiheuta katsojassa (ainakaan minussa) mitään tunteita.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2019
 2. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 802
  Saadut tykkäykset:
  120
  Ensimmäinen kausi on tosiaan 5/5 timanttia, ei sovi kaikille, mutta tykkäsin. Toinen kausi on alkanut astetta rauhallisemmin, kummitustarinan ja internointileirin yhdistelmä on kiehtova, mutta muutamia hyviä väläyksiä lukuunottamatta ei ole täysin vielä 3 jakson jälkeen imaissut mukaansa. Sinällään hyvä että pääosissa on lähinnä aasialaisia näyttelijöitä, uudenlaista näkökulmaa WWII touhuun rintaman ulkopuolella.
   
 3. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 791
  Saadut tykkäykset:
  149
  Eipä 4:s jaksokaan jaksanut nostaa päätään. Luin että tämän kauden luoja vastasi myös True Blood -sarjasta, joka taas on yksi surkeimmista sarjoista koskaan (omasta mielestä).