Amazon Prime Video: The Terror (2018-)

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana Recce, 30.08.2019.

 1. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 955
  Saadut tykkäykset:
  178
  The Terrorin ensimmäinen kausi oli mielestäni legendaarinen ja tuli jopa kiroiltua kauden lyhyydestä. Jo ensimmäisestä jaksosta jäin koukkuun tähän Lovecraftimaiseen tunnelmaan jossa kauhu on kokoajan läsnä, mutta, kuitenkin piilossa. Miehistön ahdistus ja epätoivo esitettiin loistavasti, kiitos hyvien näyttelijöiden. 5/5

  Sitten päästään tähän 2:s kauteen. Kolme jaksoa on nyt takana ja pettymys on järkyttävä. Päänäyttelijä pariskunta on kuin jostain daytime saippuaoopperasarjasta revitty!! Ne vanhat pappat vetää hyvää roolia mutta se ei pelasta huonosti ohjattua ja toteutettua tarinaa. Tarina tässä on hyvä, siitä ei epäilystä, vaikka se leviää suntaan jos toiseen. Ekan kauden tutkimusmatkatarina oli hyvä koska se sijoittui yhteen paikkaan niin pysyi kasassa hyvin.

  En usko että kauden loppujaksot pelastaa kokonaisuutta, vaikka toivon että tulisi edes muutamia timanttijaksoja. 2/5

  Tässä uudessa kauhua ei ole, ainakaan vielä. Joku demoni siellä hyörii heti ekasta kohtauksesta lähtien mutta se ei ole kauhua eikä aiheuta katsojassa (ainakaan minussa) mitään tunteita.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2019
 2. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 897
  Saadut tykkäykset:
  150
  Ensimmäinen kausi on tosiaan 5/5 timanttia, ei sovi kaikille, mutta tykkäsin. Toinen kausi on alkanut astetta rauhallisemmin, kummitustarinan ja internointileirin yhdistelmä on kiehtova, mutta muutamia hyviä väläyksiä lukuunottamatta ei ole täysin vielä 3 jakson jälkeen imaissut mukaansa. Sinällään hyvä että pääosissa on lähinnä aasialaisia näyttelijöitä, uudenlaista näkökulmaa WWII touhuun rintaman ulkopuolella.
   
 3. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 955
  Saadut tykkäykset:
  178
  Eipä 4:s jaksokaan jaksanut nostaa päätään. Luin että tämän kauden luoja vastasi myös True Blood -sarjasta, joka taas on yksi surkeimmista sarjoista koskaan (omasta mielestä).
   
 4. Daagen

  Daagen Active Member

  Liittynyt:
  06.05.2017
  Viestejä:
  218
  Saadut tykkäykset:
  46
  Seistämän jaksoa takana eikä tämä taida lähteä kunnolla lentoon. Hiukan on parantunut parin viimeisen jakson myötä muttei tarpeeksi. Katellaan ny loppuun ku tänne asti päästy.
   
  Recce tykkää tästä.