TF550PVR kellonaika pielessä

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Orvokki, 30.11.2010.

  1. Orvokki

    Orvokki Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.11.2010
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omistan laitteen TF550PVR, joka on kaapeliverkossa. Lähes kaksi vuotta olen ollut tyytyväinen, mutta nyt ilmeni ongelma: ajastetut tallennukset eivät käynnisty. Syy tähän on se, että boxin kello ei pysy ajassa. Esim. yön aikana kello jätättää monta tuntia, joten on loogista, ettei boxi osaa käynnistyä, kun pitäisi jotain tallentaa, koska se kuvittelee kellon olevan ihan eri aikaa, kuin todellisuudessa on. Kertokaahan toppyjen sielunelämää tuntevat mikä tuon aiheuttaa?
    Kun boxin käynnistää, niin kello käy taas oikeaa aikaa ja tallennukset toimivat. Kun boxin sulkee, kello näyttää oikeaa aikaa, mutta hetken kuluttua on taas jätättänyt.

    Apuaa.....
     
  2. lasset

    lasset Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.11.2010
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika klassiset tuntomerkit sun ongelmassa. Apu löytyy 97% varmuudella tästä artikkelista http://tinyurl.com/3a6v4ov

    Mulla katosi TF500:sta kello-ongelmat ja monet muut ongelmat tuunaamalla virtalähdettä uuteen iskuun. Ohjeet ja osat sain ton artikkelin kirjoittajalta.
     
  3. mate_1974

    mate_1974 Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.12.2005
    Viestejä:
    296
    Saadut tykkäykset:
    0
    Missäs mallissa oli se pieni kolikkoparisto etulevyssä, joka ajan myötä meni pimeäksi?
     
  4. lasset

    lasset Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.11.2010
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kahdessa vuodessa tyhjäksi?

    Tässä ulkomaisessa mallissa näyttäis kellopatteri olevan, mutta silläkin vaikutusta vain, jos töpseliä käytetään irti. Tuskin muissakaan malleissa kello patterin varassa on silloin kun verkkovirtaa on saatavilla?
     
    Viimeksi muokattu: 30.11.2010
  5. mate_1974

    mate_1974 Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.12.2005
    Viestejä:
    296
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei!

    Täällä näkyy olevan myös keskustelua tuosta paristosta, boksina kylläkin 600:


    https://www.dvdplaza.fi/forums/showpost.php?p=1376689&postcount=441

     
    Viimeksi muokattu: 05.12.2010
  6. rauttiz

    rauttiz Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.12.2004
    Viestejä:
    291
    Saadut tykkäykset:
    11
    Ratkesiko ketjun aloittaneen ongelma jo? Tuosta TF550 mallistakin saattaisi löytyä tuo paristo, joka voi olla tyhjä parin vuoden käytön jälkeen. Kuvien perusteella siinä mallissa on sama etupaneelin näyttö kuin TF600 mallissa. Oma TF600PVRc on toiminut nyt jo nelisen kuukautta ongelmitta tuon pariston vaihdon jälkeen.
     
  7. addun

    addun Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.02.2013
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Syyskuussa 2010 ostettu 550 PVR lakkasi nauhoittamasta ajastettuja ohjelmia helmikuussa 2013. Nyt 22.2. on vaihdettu CR2032 ja ainakin toimivuustesti välittömästi vaihdon jälkeen onnistui. Ainakin tästä laitteesta tuo paristo löytyi etupaneelin takaa. Vanhan pariston jännite oli noin 0.9 V. Vanhakin saattaa ajoittain pelittää jos pitää koneen virroitta useampia tunteja.