Talent Suomi

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana JMal, 30.09.2007.

 1. JMal

  JMal Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.02.2006
  Viestejä:
  792
  Saadut tykkäykset:
  0
  eipä löytyny hakusanoilla tästä vielä ketjua, joten tässä se sitten on.

  huh huh, kyllä on Suomessa kaikenlaista tossunkuluttajaa, jolla on niin iso ego, että pitää TVseen lähteä... :eek:

  olis kyllä pitäny ottaa tonne tuomaristoon, joku joka olis tylyttäny vähän enemmän noita kilpailijoita, sen verran ne sitä kerjäs omilla "esityksillään"
   
 2. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 945
  Saadut tykkäykset:
  414
  Se poika oli aika notkee... :eek:
   
 3. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täytyy myöntää että olin hemmetin skeptinen tämän sarjan suomiversiosta kuullessani(jenkki- ja brittiversiot on tullut katsottua), mutta kyllähän noita sekopäitä löytyy suomenmaaltakin:thumbsup: Jos joku häiritsi niin se kaljupää juontaja joka selvästi oli vaaleensinisilmäisestä akrobaatista muutenkin kuin ammatimielessä kiinnostunut:rolleyes: . Hieman ihmetytti nuo toimarit varsinkin se nuori ukko(ei mitään hajua kuka se on), olisi kiva jos joku imitaattori olisi vetäny Pekkoa:p

  Emma-Lotta oli kyllä veikeä ja reipas esiintyjä, ei edes häirinnyt se että laulu meni täysin päin persettä, ei noin reippaita esiintyjiä kyllä Suomesta löydy kahta kourallista joten jatkoon kuului. Itseä se vatsastapuhuja ei saanut edes hymyilemään:confused:
   
 4. Mörris

  Mörris Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.12.2006
  Viestejä:
  353
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kreikkalainen tanssi oli paras talentti :rolleyes:
   
 5. tpi

  tpi Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  4 376
  Saadut tykkäykset:
  27
  Katselin puolestavälistä vähän aikaa.
  Mikä ihmeen tyyppi se takahuoneessa naamaansa vääntelevä ärsyttävän näköinen blondi oikein oli?
   
 6. JMal

  JMal Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.02.2006
  Viestejä:
  792
  Saadut tykkäykset:
  0
  "juontaja"
   
 7. SusiHukka

  SusiHukka Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.10.2005
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meni kyllä "juontaja" blondi samaan sarjaan Kanan ja Tean kanssa, jos vaan joku ampuis tai ainakin estäs ohjelmiin pääsyn , niin olisin onnellinen.:hitme:
   
 8. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/200708196481206_uu.shtml

  Aika sissejä pojat, esityskin jatkunut verenvuodosta huolimatta.

  Täytyy myöntää että juontaja blondin ilmeet esitysten aikana olivat vähintäänkin outoja. Hemmetin huonot juontajat kyllä tähän löydetty, blondi sentään on "muodollisesti" pätevä, mikäs sen kaljupään tekosyy on?
   
 9. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  15
  Tämä blondihan on ollut aiemmin mm. mukana Tuomas ja Juuso Expreriencessä (tjsp), missikisoissa ja nykyään Voice-radiokanavalla juontajana. Nätti ja hauska likka tuosta naapurikunnasta.
  "Mies"juontajalla tuntui tosiaankin olevan mielessä jokin ihan muu, kuin itseään eri asentoihin vääntelevän poikalapsen silmät.
  Itseäni häiritsi kymmenvuotiaan pikkulikan biisivalinta. Ja ehkä jopa liiallinen esiintyminen. Eikö sitä nyt voisi muutaman vuoden vielä antaa kasvaa?
   
 10. Euso

  Euso Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.03.2006
  Viestejä:
  640
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsekin ihmettelin, että ketähän siellä mahtaa olla tuotantotiimissä, kun noin avuttomasti lähti koko show käyntiin. Ei oikein jaksanut innostaa. Tämä "juontaja"pari oli tosiaan aivan ihmeellinen valinta, ja niiden funktio jäi muutenkin vähän epäselväksi. Esim. Idolsissa juontajahomma toimii hyvin, kun he ovat koko ajan äänessä, mutta tässä näitä "juontajia" vain vilauteltiin vähän väliä. Ensi alkuun ihmettelin, että mikä tämä blondi tyttönen edes on, kun näin hänet ilmehtimässä rengastytön esitykselle. Ja entä se kalju mies sitten? Tosiaan, näytti joltain Kari Hotakainen -wannabelta silmälaseineen. Ja näytti olevan kiinnostunut notkeasta pojasta vähän liikaakin.

  Ei todellakaan vakuuttanut.
   
 11. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 247
  Saadut tykkäykset:
  1
 12. splinky

  splinky Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.01.2004
  Viestejä:
  223
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei ihan ruudinkeksijältä näytä tuo isäntä-paitainenkaan..
   
 13. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 989
  Saadut tykkäykset:
  34
 14. ITH

  ITH Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.09.2004
  Viestejä:
  91
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minua v*****i ohjaus, kuva "vaelsi" sinne tänne (ainakin ohjelman alussa)
  olisivat vaan näyttäneet niitä "suorituksia" loppuun saakka ja vasta sitten siirtäneet kuvan muualle .:hitme:
   
 15. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo kyllä tuon juontajan käytöksestä tuli tuossa kohdassa mieleen ennemminkin joku Mad-Tv:n sketsi.. Mutta poika itse oli kyllä tavattoman notkea ja tuon karsinnan ainut kunnollinen talent.

  Vähän tylyyttä saisi kyllä tuomaristoon tulla lisää. Saa sen kilpailijan pudottaa ja haukkua vaikka kuinka olisi maija 5v pyöreine silmineen. Jos leikkiin lähtee niin leikin kestäköön. Koivusalo tosin pistää semihauskaa läppää.
   
 16. KipaK

  KipaK Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.01.2002
  Viestejä:
  403
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aloin kesken ohjelman miettiä että kuinka kauan tämän ohjelman voittajan on tarkoitus yleisöä viihdyttää? Jos Talentiksi valitaan se notkea homppelipoju niin onhan se Talent, ok, mutta kuka sitä jaksaa enää toistakertaa kattella. Kysymys onkin siinä haetaanko tässä yhtä esiintyjää lisää Suomen maalle vai etsitäänkö tässä vain eriskummallisimman tempun tekijää. Tuota Ari Lauannetta ei musta olisi ollut edes tarvetta päästää tohon kilpailuun, koska se on jo ammattilainen alallaan. Täysin verrattavissa tuo osallistuminen siihen että vaikka Andre Wickström tai joku Timo Taikuri olisi osallistunut...

  Kreikkalainen tanssi oli paras! :naminami:
   
 17. splinky

  splinky Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.01.2004
  Viestejä:
  223
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samaa mieltä. Se Katja Ståhl ei muuten edes tiennyt, että Ari on vetänyt tv-ohjelmaa.
   
 18. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Juu, "Langalla Jaska ja Ari" oli suosittu ohjelma aikoinaan jossa tuo Ari Lauanne oli tosiaan juontajana. Itselleni siitä jäi kuolemattomasti mieleen sanonta "mutta nimi oli eri", jonka Ari päästi suustaan kun sekoitti pari soittajaa toisiinsa vaikka olivat eri nimisiä... :) Sanoisin että Ari Lauanne on itselleni yhtä suuri "kuuluisuus" kuin Katja Ståhlkin.

  Juontajat olivat kyllä todella huonoja tässä ohjelmassa ja muutenkin tv-toteutus oli todella heikkotasoinen ja yleisöäkin oli aika vähän paikalla, olisi luullut että tuonne olisi enemmänkin yleisöä saanut järkättyä. Naisjuontajan ilmeilyt olivat todella omituisia ja miesjuontajakin oli outo, siitä tuli itselleni mieleen Jorma Uotinen...

  Tarkkaa sanamuotoa en muista, mutta Koivusaloa kyllä kehuttiin ehkä hieman liikaa, taidettiin mainostaa "Suomen huippuohjaajaksi" tai joksikin, vaikka todellisuudessa Koivusaloa voinee verrata lähinnä Visa Mäkiseen (jonka elokuvista itse asiassa pidän enemmän kuin Koivusalon filmeistä) ja sitä kolmatta tuomaria ei taas juuri kauheasti esitelty vaikka hän on täysin tuntematon henkilö lähes kaikille suomalaisille. Joku balettitanssijahan se taisi olla? Sinänsä varmaan ihan pätevä arvioimaan tanssiesityksiä. Koivusalo ehkä voisi olla pätevä arvioimaan pelleilijöitä, Katja Ståhlin arviointikyvystä on vaikea sanoa hirveästi, taisi olla tuomaristossa siksi kun oli tuottajan kaveri ja oli ollut Idolsissakin vierailevana tuomarina?

  Kreikkalainen tanssi oli juu aika helmi veto... :)
   
 19. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllähän kaikki ymmärtää että meillä ei tietty ole heittää tuomareiksi mitään oikeita tähtiä mutta jonkunlainen roti voisi silti olla, "Huippuohjaaja" Koivusalo (pekko, onko tehnyt jotain muuta?), Katja Ståhl (oli jyrkin juontaja, onko tehnyt jotain muuta?), "balettiäijä" (en muista ees nimeä) taitaa olla ainoa jolla on edes jonkunlainen pätevyys toimaroida jos kerran on tanssin ammattilainen. Voisi edes olla jotain viihdealan ammattilaisia nuo tuomarit, nyt lähinnä säälittää kilpailijat jotka joutuu kuuntelemaan jonkun Katja Ståhlin (kuka?) kritiikkiä.

  Ja tietääkö joku oikeasti että kuka se kaljupää "juontaja" on? Ikinä en ole nähnyt missään eikä mitään hajua onko miehellä jotain aikasempaa kokemusta, ainoa mikä on selvää niin taitaa olla ukon "mieltymykset":rolleyes:
   
 20. warre

  warre Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.02.2000
  Viestejä:
  2 314
  Saadut tykkäykset:
  17
  Ollut ainakin Suosikin päätoimittaja vuodesta 2003 asti .