Summerland (2020) (Jessica Swale / Gemma Arterton, Lucas Bond, Dixie Egerickx)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 28.07.2020.

 1. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 302
  Saadut tykkäykset:
  181


  Summerland eli Kesämaa on toisen maailmansodan aikaan englantilaiselle maaseudulle sijoittuva kasvukertomus. Nuori kansantaruihin ja muinaisiin uskomuksiin perehtynyt kirjailijanainen Alice (Gemma Arterton) elelee yksin rantamökissä kirjoittamassa kirjaansa, kun eräänä päivänä ovelle ilmestyy yksi kylän naisista mukanaan Lontoosta evakuoitu poika Frank. Poijan sijoituspaikaksi on valittu Alicen mökki. Alice ei halua ketään riesakseen ja kuten arvata saattaa alku on hankalaa mutta loppujen lopuksi nainen ja poika tulevat hyvin toimeen keskenään.

  Kaikenkaikkiaan elokuva on erittäin laadukkaasti tehty, kuten briteillä on tapana ja katsoipa sitä miten vaan niin jokainen osa-alue on vähitään 4/5 joten tätä oli kyllä ilo katsoa. Pyöristän arvosanaksi 5/5.

  Jep, tuli korkattua kesän/syksyn leffateatterikausi ja kävin katsomassa tämän Tennispalatsissa Helsingissä. Varsinkin kun Suomi on yhdessä Taiwanin kanssa eka paikka maailmanssa jossa tämä tuli ensi-iltaan, imdb:n mukaan brititkin joutuu vielä hetken odottamaan. Menkääpä muutkin leffaan, salissa oli reilut turvavälit kun kaikkia paikkoja ei edes myydä ja siinä näytöksessä jossa kävin oli itseni lisäksi kolme muuta katsojaa... ei siis erityisen koronavaarallista.