Spotify stereoihin

Keskustelu osiossa 'CD, SACD sekä DVD-A -soittimet' , aloittajana Mujala, 05.12.2012.

 1. Mujala

  Mujala Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.12.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Iltaa!

  http://www.tietokone.fi/uutiset/spotify_samsungin_alytelkkariin

  Kiinnostaisi tietää viisaampien mielipiteitä, että miten Samsungin blu-rayn kautta spotify toimisi kotistereoissa? Onko ääneenlaadussa tai jossain muissa ominaisuuksissa huomioon otettavaa? Olen nimittäin hankkimassa pitkästä aikaa jonkin sortin hifisarjaa (alustavasti Dynavoice DF-5 + Cambridgen Azur 651a) ja kaikki musiikki tulee tälläkin hetkellä kuunneltua spotifyltä, muttta tietsikkahuoneessa. Ajattelin, että olkkarissa saisi olla kiinteästi jokin laite, jolla saisi kuunneltua. Silmiin osui toi Samsungin juttu ja se kuulostaa helpolta ratkasulta esim. hallittavuuden kannalta verrattuna joihinkin bluetooth-juttuihin tms. Älypuhelinta tai tablettia en toistaiseksi ajatellut hankkia, ellei sitten joidenkin vastauksien jälkeen ole pakottava fiilis.

  Entäs onko jollakin esittää jokin muu ja mahdollisimman yksinkertainen vaihtoehto? (mahdollisimman vähällä laitemäärällä)
   
 2. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 041
  Saadut tykkäykset:
  42
  Tämä on yksi vaihtoehto. Eipä kerry olkkariin laitteita. Tosin ohjaamiseen tarvitset sen tabletin, oikeanlaisen älykännykän tai sen tietokoneesi. Jos äänenlaatu ei tyydytä, niin tuoteperheestä löytyy varmasti kaipaamasi vaihtoehto. Spotify Premium tosin vaaditaan, mutta niinhän ne kaikki laitteet sen vaatii.