Skyscraper (2018)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana KILLPATRICK, 15.11.2018.

 1. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 852
  Saadut tykkäykset:
  727
  En löytänyt omaa ketjua, joten tein oman.
  Oli kyllä juuri sitä mitä halusimme. Katastrofi-elokuva ehkä jopa paremalla juonella, jota edes kuvittelimme.
  On toi Rock kyllä parempi näyttelijä kuin Arnold samalla aikajanalla.
  Tietenkin Rock näyttelee syvempiä rooleja, kun Arska tässä kohtaa uraa lähinnä piti kädessään eri variaatioita konekivääreistä.
  Ja ei paheksuta sitä, sillä kukaan ei pidä isoa konekivääriä paremmin käsillään kuin Arska, ehkä edes mennyttä Jesse Venturaa lukuun ottamatta. "old painless"
   
 2. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Tuli katsottua 3D-versio, ihan asiallinen tuotantoarvo ja kohtalainen toimintajännäri. Ehkä vähän liikaa oli perinteistä räiskintää mukana, tässä olisi ollut mahkut tehdä kunnon Towering Inferno.
  2,5/5
   
 3. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 390
  Saadut tykkäykset:
  206
  Ei mikään Die Hard (1988), mutta ihan viihdyttävä leffa. Ehkä R-rated luokituksella leffasta olisi saanut paremman?
  Towering Inferno re-makea odotellessa ja rooleihin tämän hetken Hollywoodin isot nimet.

  2,5/5
   
 4. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 154
  Saadut tykkäykset:
  94
  Olihan tuo toki moneltakin osin korni elokuva joka ammensi aineksiaan originaalista Die Hardista ja vaikutti siltä ainakin maallikkona että monia tyhmiä päätöksiä tehtiin, mutta silti ihan jännä ja viihdyttävä ja rahvaanomaisesti tunteisiin vetoava tekele kuitenkin.

  Jotenkin pahalta tuntuu kuitenkin se että julkisten ja osin myös yksityishenkilöiden omistamien kiinteistöjen talotekniikkaa ohjataan nykyisin erinäisten digitaalisten järjestelmien avulla etäältä... Ainakin lukitus ja murtovalvonta menee aina sillon tällöin perseelleen ilman että kukaan olisi niihin tarkoituksellisesti puuttunut. Lisäksi arvaan että periaatteessa kaikkiin julkisiin verkkoihin kytkettyihin ja huonosti ylläpidettyihin systeemeihin on mahdollista tunkeutua tavalla tai toisella, ja se saattaa jotakuta huolestuttaa.

  Jaa-a, menikohän foliolätsäosastolle tämä nyt...

  ***/*****
   
 5. jmo

  jmo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  1 073
  Saadut tykkäykset:
  111
  Tätäkö on nykyään Hollywoodin toimintaelokuvat.
  TV5-kanavalta tuli ja laitoin narunpätkälle. Lihaskasa Chris Rock..eiku The Rock..eiku ehkä yksi maailman suurimpia liksoja elokuvista vetävä Dwayne Johnson vetää kivirekenä kerrassaan uskomatonta elokuvaa.
  12-13-vuotiaat teinitkö näitä nykyään kirjoittelee.
  Tietenkin jotenkin palkittu lähes rampa Ex-erikoissupersotilas pyörittelee nykyään jotain turvafirmaa ja päätyy maailman mahtavimman pilvenpiirtäjän turvatarkastajaksi ja sitä kautta isoon kuseen ydinperheensä kanssa.
  Pahikset ja vielä isommat pahikset löytyy ja kansa hurraa kadulla kun äijä roikkuu kilometrin korkeudella pelastamassa perhettään, jossa vaimokin yllättäen jollain Afganistanin käynnin kokemuksella vetää kaikkia pataan. Ja koko ajan juostaan ja ammutaan niin pirusti ja läheltä pitää vähän väliä niin että tuntuu..

  Ei pysty.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2021
 6. Burkitsville

  Burkitsville Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  2 391
  Saadut tykkäykset:
  467
  "Elokuvan" aiheuttaman tilapäisen mielenhäiriön pauloissa voikin rauhassa puida mitä jäi käteen: Disney-kansalle suunnattu epätoivoinen rahastus, joka muistuttaa enemmän amatööriteatterin näytelmää kuin edes etäisesti elokuvaa, ja jossa katsojan aivokapasiteetin uskotaan olevan rusinaakin vähäisempi. Kunkin toleranssista riippuu johtuuko lopputuloksen täydellinen mitään sanomattomuus tekijöiden tietoisesta välinpitämättömyydestä tuotantoa kohtaan vai yleisön rationaalisille kyvyille keskisormea näyttävästä juonenkuljetuksesta täysin ennalta arvattavine sudenkuoppineen ja myötähäpeää synnyttävine roolitulinkintoineen. Läpi kestonsa leffa tuottaakin samankaltaista hämmentävää nautintoa kuin tikun vetäminen irti sormesta. Mitä nopeammin kaikki on ohi, sen parempi, vaikka kaikkia miellyttämään pyrkivä yleinen siirappisuus, niin vastenmielistä kuin onkin, taannee tämän kaltaisen typeryyden säilymisen valtavirtaviihteen vuokratuimpien joukossa vielä seuraavienkin Kiina-rahoitteisten elokuvallisten ongelmajätteiden ajan.