Rogue (2020) (Megan Fox, Brandon Auret, Philip Winchester)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 26.02.2021.

 1. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 496
  Saadut tykkäykset:
  256
  Spoiler alert, traileri spoilaa joten älä katso ennen leffaa...


  Rogue kertoo ryhmästä palkkasotureita joilla on tehtävänä käydä jossain päin Afrikassa vapauttamassa kaapattu tyttö. Suunnitelma on simppeli - kaappaajien sijainti on selvillä joten mennään sinne, vapautetaan vanki ja lähdetään kotiin. Paitsi kun tämä on elokuva niin tietenkin homma menee vaikeaksi. Megan Fox soturijoukon pomona ei ole ihan 100% uskottava mutta hoitaa kyllä hommansa siinä missä muutkin. B-leffahan tämä on ja sellaisena ihan viihdyttävä ja jopa jännittäväkin. Tehosteiden laatu on välillä vähän sinne päin mutta b-leffalle ok. Ja tämä ei ole pelkää toimintaa vaan mukana on ripaus kauhuleffaelementtejäkin.

  Imdb:ssä tätä on haukuttu kuin vierasta sikaa mutta minä tykkäsin.
  3,5/5
   
 2. makemich

  makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2002
  Viestejä:
  1 425
  Saadut tykkäykset:
  96
  Höpsistä, minä ainakin antautusin Meganille välittömästi!
   
 3. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 127
  Saadut tykkäykset:
  82
  No tuota... Muutenhan tämä oli ihan OK, mutta täysikasvuista leijonanaarasta esittänyt CGI-kötöstys oli tämän päivän mittapuulla ihan... ööö.. paska. Mitä sitä kaunistelemaan. Muilta osin tämä oli aivan kelvollinen toimintateos.

  Tänään kun tämän katsoin, niin IMDB:n arvosana oli 4.0. Eipä tuohonkaan sivustoon näemmä kannata luottaa. Tuon arvosanan perusteella kun tämä leffa olisi jo tusinapaska Nicholas Cage- tai Bruce Willis -kuonan alapuolella.

  Itse asiassa tykkäsin tästä. Oli semmoinen kelpoisa kevyt viihde-elokuva perjantaiehtoon ratoksi. ***/*****.***½/***** jos sulkee silmänsä kun tietokoneleijona hyökkää.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2021