Rock the Kabash (2015) (Barry Levinson / Bill Murray, Kate Hudson, Bruce Willis)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 26.10.2015.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 273
  Saadut tykkäykset:
  29
  [​IMG]

  Uransa suvantovaiheessa tarpova musiikkituottaja (Bill Murray) lähtee suojattinsa (Zooey Dechanel) kanssa valloittamaan uusia musiikkimarkkinoita – Afganistaniin. Matkalla sinnikäs mies kadottaa jotain, mutta myös löytää jotain aivan uutta: Sattumalta hän osuu pieneen kylään Afganistanin takamailla ja kuulee kuvankauniin nuoren naisen laulavan uskomattoman kauniilla äänellä. Tuottajakonkari ymmärtää, millainen hiomaton timantti tyttö on ja houkuttelee tämän osallistumaan suosittuun tosi-tv -ohjelmaan Afghan Star.

  Mutta suunnitelman tielle kasautuu jatkuvasti uusia esteitä: pitkälti kulttuurieroista ja kielimuurista johtuvia väärinkäsityksiä – ja joukko vihaisia miehiä, jotka eivät epäröi tarttua järeisiin aseisiin…

  [​IMG] Katso elokuvan trailer

  Ensi-ilta Suomessa 13.11.2015
   
 2. Pazze

  Pazze Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  5 002
  Saadut tykkäykset:
  104
  Bill Murray on hauska mies. Hän on hauska vaikka vain tuijottaisi kameraa tekemättä mitään. Se ei kuitenkaan riitä pelastamaan ihan mitä tahansa elokuvaa, kuten tässä tapauksessa kävi. Elokuvan idea oli ihan hyvä, ja siitä olisi voinut rakentaa melkoisen hauskan tarinan. Nyt se ei toiminut, ja ainoa hauskuus oli Bill Murrayn hahmo. Katsokaa ihmeessä, vaikka itse en suuremmin lämmennyt 2½/5.