PVR-6200C ei näy PC:n resurssienhallinnassa?!

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana JuhoKusti, 24.07.2007.

  1. JuhoKusti

    JuhoKusti New Member

    Liittynyt:
    24.07.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Apua pyydän! Osaako kukaan neuvoa?
    Kytkin boxin usb-piuhalla kiinni tietokoneeseen (n.5-v.vanha XPSP2). Tietokone ilmoittaa, että uusi laite löydetty. Aloittaa ohjatun uuden laitteen asennuksen ja kysyy Cypress AT2LP RC58 ajureita. Mistähän tämmöiset löytyy? Mitä tehdä, että laitteen saa näkymään ulkoisena kovalevynä?
     
  2. Unico

    Unico New Member

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oma XP:ni ei löytänyt koko laitetta, vaikka yritin useamman kerran tökkiä eri portteihin...
     
  3. JuhoKusti

    JuhoKusti New Member

    Liittynyt:
    24.07.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Auttakaa ny tyhmää, eikö kukaan osaa jeesata?! Siis boxin kovo ei näy tietsikan resurssienhallinnassa. Usb-kaapeleita on vaihdettu lyhyistä pitkiin ja aktiivisiin. Ei auta. Boxin kovalevy rupee täyttymään pikkuhiljaa ja Nesterallin lähetyksetkin pitäis saada mahtumaan. Vaikka kuinka:OI ei auta.
     
  4. |Make|

    |Make| New Member

    Liittynyt:
    24.07.2007
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitäpä jos asentaisit sen Cypress AT2LP RC58 ajurin? Jos ei löydy XP:n asennus cd:ltä niin Google on kaveri.
     
  5. jake styles

    jake styles Member

    Liittynyt:
    17.05.2006
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuskin se tästä on kiinni, mutta olet kai hyväksynyt yhteyden boksista käsin? Tuo unohtuu helposti ellei boksin kuvaa näy telkkarissa. Tosin muistaakseni tietokoneen ei pitäisi huomata laitetta lainkaan ennen kuin yhteyden hyväksyy.
     
  6. Maccara

    Maccara New Member

    Liittynyt:
    03.12.2006
    Viestejä:
    376
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä tuossa on nyt joko XP solmussa tai boksi viallinen. Ei sen mitään ajureita pitäis kysellä, kun on periaatteessa ulkoinen kovalevy vaan.

    Kokeile nyt ens hätään jossain toisessa koneessa tuota, tai ota yhteen tuonne tukeen.
     
  7. JMal

    JMal New Member

    Liittynyt:
    02.02.2006
    Viestejä:
    792
    Saadut tykkäykset:
    0
    XP:ssä on joku bugi/conffiscombo mikä estää tuon näkymisen... itsellä se ei näy suoraan explorerin kautta, MUTTA

    Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management -> pitäisi näkyä, jonka jälkeen voi sieltä klikata hiiren oikealla napilla ja valita Explore ja Procasterin sisältö alkaa näkyä... :king:
     
  8. JuhoKusti

    JuhoKusti New Member

    Liittynyt:
    24.07.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos hyvistä neuvoista.
    Ei näy neuvomallasi tavalla. Normaalit sisäiset kaksi kiintolevyä kyllä näkyy. Joista toinen on osioitu kahdeksi(CjaD). Toinen on jälkeenpäin lisätty(G). Lisäksi näkyy norm. DVD-asema ja polttava DVD-asema. Kiintolevyt on alustettu NTFS.
    Ja OK-nappia on painettu kaapeli kytkemisen jälkeen, jolloin tuleekin se uusi laite löydetty ikkuna. Kun OK-nappia on painettu alkaa boxin kovo hurisemaan ja TV pimenee ja boxi ikäänkuin on toisessa tilassa eikä kauko-ohjainkaan enää vaikuta boxiin. Eli ikäänkuin kaikki olisi OK, paitsi boxin kovo EI näy Explorerissa. Toista tietsikkakin on kokeiltu sama vika kuin Rahikaisella. Uusi laite löydetty ja... Että alkaa ottaa pattiin nää nyky vehkeet... Mikään ei toimi kuin vasta 15. pv, jos silloinkaan.
    Boxi sinänsä on pelannu loistavasti ja nauhoittanu mitä on tarvinnukin. Täytyy varmaan kokeilla siirtää boxin kovo tietsikan sisään ja kopioida tarvittavat ohjelmat sillai talteen ja palauttaa boxi ostopaikkaan toimimattomana.

    Vai onko vielä hyviä neuvoja niitä kaipaavalle.
     
  9. Maccara

    Maccara New Member

    Liittynyt:
    03.12.2006
    Viestejä:
    376
    Saadut tykkäykset:
    0
    No jos toisessakin koneessa sama vika, niin sitten kyllä veikkaisin, että boksi on jollain muotoa särki... Vois tietty koittaa googlettaa noita ajureita, josko jotain löytyis.

    Mut sanoisin, että kannattais olla tuonne tukeen yhteydessä - joko osaavat neuvoa miten saa kondikseen (aika omituinen vika, joten tuskin, kun pitäis ihan XPSP2 vakioajureilla toimia suoraan) tai pyytävät pistämään vaihtoon.

    Jos jotain tärkeää talteen otettavaa, niin joutuu varmaan nappaamaan levyn irti ja laittaa koneeseen suoraan kiinni. Btw, jos ei sekään toimi, niin sitten on XP:t tosi solmussa. Tosin, takuun kanssa voi tulla jotain probleemia tässä (en oo tsekannu, onko tuolla jotain "sinettejä", että huomaavatko avaamisen) joten vois olla hyvä pyytää lupa tuesta tälle ennen vaihtoa.
     
  10. samihot

    samihot New Member

    Liittynyt:
    09.03.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla oli sama vika T-mallissa. Supportti ei osannut vasta, joten vein laitteen takaisin ja sain uuden tilalle.
     
  11. gaston

    gaston Active Member

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 304
    Saadut tykkäykset:
    20
    Minulla on kerran käynyt niin ettei boxi näkynyt tietokoneessa (XPSP2), jätin usb piuhan kiinni ja käynnistin tietokoneen uudestaan niin taas löytyi, tosin silloin ei mitään ajureita huudellut joten tuskinpa tuo autaa tähän tapaukseen.
     
  12. JuhoKusti

    JuhoKusti New Member

    Liittynyt:
    24.07.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkennusta tohon ongelmaani.

    Tietsikassa on usb 2.0-portit laitettu jälkeenpäin PCI-väyläisellä sovitinkortilla. Tässä kortissa ja usb-porteissa taitaa ollakin vika, koska uusi digikamerakaan ei toimi sen kautta. Kamera kyllä näkyy resurssienhallinnassa, mutta ei näytä kameran muistikortilla olevia kuvia. Jos kameran laittaa vanhaan usb 1,0 porttiin, niin kuvat kyllä näkyy resurssienhallinnassa.

    Eikä Procaster taida olla usb 1.0 yhteensopiva?!

    Usb-sovitinkortin mukana tulleet ajurit on laitettu koneeseen.

    Löytyykö tähän ongelmaan lisää hyviä ratkaisuehdotuksia. Googletuskaan ei paljoa asiaa valaissut sen Cypress AT2LP RC58 ongelman kanssa.

    Kiitos nyt näistäkin asiaa eteenpäin vieneistä hyvistä ehdotuksista.
     
  13. srout

    srout Member

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    509
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mitäs jos poistat kaikki nuo usbeihin liittyvät jutut (tai ainakin nuo kortin portit) device managerista ja annat koneen bootissa asentaa ajurit uudelleen.

    Seppo
     
  14. boston

    boston New Member

    Liittynyt:
    10.12.2001
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Faijalla sama homma, ei näy boxi tietokoneessa. Kysyy tuota usb-ajuria. Käyttöjärjestelmä on Vista.
     
  15. aBE-One

    aBE-One New Member

    Liittynyt:
    29.07.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve,

    Itselle kävi tasan samoin noin pari viikkoa sitten. Yhtäkkiä tietokone ei enää tunnistanutkaan 6200C:n kovalevyä ulkoisena kovalevynä, vaan kinusi ajureita tuolle Cypress-hässäkälle. :confused: Kun googlettamalla ei löytynyt ongelmaan vastausta (eikä ProCasterin supportista vastattu viikkoon - itseasiassa tähän päivään saakka en ole saanut mitään vastausta :mad: ), vein boksin verkkokauppaan, josta antoivat seuraavana päivänä uuden boksin tilalle. Sinne meni ~200GB leffoja ja sarjoja. :OI

    Pitänee hankkia tilavampi kovo tietokoneeseen, että saa varmuuskopioitua tärkeimmät leffat ym. tietokoneelle, kun noita näköjään poksahtelee aina silloin tällöin.
     
  16. JuhoKusti

    JuhoKusti New Member

    Liittynyt:
    24.07.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moro,

    Sisukkaasti vielä ongelmaani, boxin näkymättömyyttä tietokoneen resurssienhallinnassa, selvittelen.
    Kun tätä tätä boxin "ominaisuutta" on muillakin esiintynyt, niin tästä "ominaisuudesta" heräsikin kysymys. Minkä valmistajan kovalevy on näissä ongelmaisissa digiboxeissa? Itselläni on Samsung SP2014N. Onko kovalevyn merkillä ja tietokoneen tunnistuksen ongelman kanssa jotain yhteistä?
     
  17. Maccara

    Maccara New Member

    Liittynyt:
    03.12.2006
    Viestejä:
    376
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuskin. IDE-levyjä ne kaikki on ja tuo virhe tulee luultavasti jossain muualla kuin levyn tunnistuksessa (ide-usb interfacessä), tai sitten levy on kokonaan hajalla ja se sotkee tunnistusta jotenkin.

    Itselläni on tuo sama Samppa VC100-41 firmiksellä ja toimii ok.
     
  18. sipent

    sipent New Member

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    kone 6300t yritin uusinta päivitystä vastaan tuli cypress eli onko
    kone vaihtokypsä kone on ensimmäistä toimituserää ja ollut kovassa käytössä:confused: :confused:
     
  19. destroyer100

    destroyer100 New Member

    Liittynyt:
    22.02.2006
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei voi Procasteria suositella kellekään. Sama vika minullakin eli ei tunnistu boksi millään koneella tai millään ilveellä. Ei muuta kuin palauttamaan kauppaan.
     
  20. pude

    pude New Member

    Liittynyt:
    27.08.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla just ostettu 6300 C, ja sama ongelma, eli näy läppärissä (Vista) ulkoisena kovalevynä sitten millään. Digiboksikin jo vaihdettu kertaalleen, mutta edelleen kyselee ajuria Samsung HD300LD -laitteelle eli digiboksin kovalevylle. Eikä sellaista löydy mistään. Kaverin kannettavalla (XP) toimii moitteetta. Procasterin tuesta todettiin:
    "Kyseessä on ajuriongelma joka ilmenee joissakin Windows-asennuksissa.
    Emme ole löytäneet syytä tähän."
    Olisiko kellään ideoita, mitä voisi vielä yrittää vai vienkö takaisin kauppaan?