Puuttuvat EPG ohjelmatiedot

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana HulluHevari, 18.05.2015.

 1. HulluHevari

  HulluHevari Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.09.2004
  Viestejä:
  445
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko vikaa lähettäjän päässä, DNA Welho-kaapeli/Vantaa, vai omassa WBox HD1:ssä kun nykyisin todella monelta kanavalta puuttuu monen ohjelman tietoja?
  Tekee ajastamisen hankalaksi kun ei näe ohjelmia eikä boksikaan ota "tyhjään" kohtaan pika-ajastusta. Myöskin usein on väärällä kielellä(ruotsi/norja etc) noita
  ohjelmien nimiä. Plus Nat G:issä ja vastaavissa saattaa ohjelmat joskus tulla eri aikaan kun pitäisi.

  Vai onko jotain jolle ei vain voi mitään?
   
 2. Hormoni

  Hormoni Guest Guest

  Liittynyt:
  26.05.2008
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!

  Sama homma itsellä kanavanippu-uudistuksen jälkeen. EPG-tiedot latautuivat todella vikkelästi aikaisemmin, nykyään pitää käydä kanavalla avittamassa EPG:n päivittymistä. Samoin pätkimistä alkanut ilmenemään usealla kanavalla (lähinnä ääni pätkäisee sekunniksi pariksi).

  En jaksa nyt kesäaikaan jonotella asiakaspalveluun, kuullakseni että antennikaapelini on hapettunut / ruostunut. Tämä toki tapahtui kanavien uudelleenviritykseen kuluneen minuutin aikana... :hitme:

  Jos ongelmat räntäkelien saapuessa ovat vielä läsnä, pitää psyykata mieli tuohon väittelysotaan. Piti tästä syystä luopua maksukanavistakin, ei pätkivistä kanavista viitsi maksella. :OI
   
 3. Kalsari-Keijo

  Kalsari-Keijo Guest Guest

  Liittynyt:
  23.11.2004
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen myös huomannut että jos avaan television esimerkiksi Yle TV1 HD -kanavalle ja menen katsomaan kanavien EPG-tietoja niin usein ainakin MTV3 HD:n ja Nelonen HD:n kohdalla lukee että "Ei ohjelmatietoja". Ohjelmatiedot sitten päivittyvät kun käväisee kyseisellä kanavalla.