PS3 nettikoneena

Keskustelu osiossa 'Sony Playstation - konsolit' , aloittajana Staalo, 13.11.2011.

 1. Staalo

  Staalo Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.11.2005
  Viestejä:
  128
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä nyt olosuhteiden pakosta tullut käytettyä pleikkaria ainoana nettikoneena puhelimen lisäksi muutaman viikon ajan. Yllättynyt olen siitä, että tällähän oikeasti pystyy surfaamaan netissä. Noin 100 parannusehdotusta olen kuitenkin jo keksinyt, koska aika köpönen käyttöliittymä kuitenkin on. Varsinkin kun käytän pelkkää peruspädiä. Se nyt on selvää, että näppis ja hiiri ois hankittava. Saatan kokeilla sitä ohjaimeen lisättävää pikkunäppäimistöä.

  Mutta kertokaa minulle, voiko selaimessa saada kuulumaan äänet useammasta kuin yhdestä ikkunasta kerrallaan? Ärsyttää kun esmes youtuben musavideo lakkaa kuulumasta jos katselee muita sivuja samaan aikaan.

  Kertokaas muutkin kokemuksia ps3:sta ainoana nettikoneena! Ilmeisesti siihen on tulossa kunnollinen selain lähitulevaisuudessa?
   
 2. TT-2k

  TT-2k Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.06.2007
  Viestejä:
  149
  Saadut tykkäykset:
  0
  PS3:n "uudesta selaimesta" on huhuttu jo ainakin pari vuotta, eikä mitään konkreettista ole siltikään nähty. Etenkään kun mitään virallista tietoa Sonyn puolelta ei ole missään vaiheessa selaimeen liittyen edes annettu. Ei siis kannata jäädä hengitystään pidättelemään.
   
 3. Ruudolffi

  Ruudolffi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.02.2011
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläni hajosi pöytäkone reilu vuosi sitten niin jouduin hoitelemaan surffailut yms. nettijutut pleikan selaimella ja olihan se aika tuskallista. Jos uusi toimiva selain siihen joskus tulisi niin saattaisin siirtyä kokonaan konsoliaikaan kun pelejäkään ei pc:llä tule enää niin paljon pelailtua kuin ennen.