Procaster PVR-6200/PVR-6300 T

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana HardSoft, 17.01.2007.

 1. HardSoft

  HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot

  Liittynyt:
  01.11.2005
  Viestejä:
  2 281
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uusi threadi Procaster PVR-6200/PVR-6300 T -boksille
   
 2. HardSoft

  HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot

  Liittynyt:
  01.11.2005
  Viestejä:
  2 281
  Saadut tykkäykset:
  0
  Antennipoijjaat, käyttäkää tätä threadia tuon wanhan molempien boksien threadin sijaan. Kaapelihemmot on jo siirtyneet omaan threadiin. :thumbsup:
   
 3. T.O.M.

  T.O.M. Member

  Liittynyt:
  23.12.2006
  Viestejä:
  88
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tallennukset ovat onnistuneet normi kanavien osalta hyvin. Hyvin tallentaa vaikka niitä neljää ohjelmaa kerralla ja viidettä kattoo. Tallennuksissa ilmenee aina välillä äänen pätkäsyjä muttei niin paljoa että minua olisi haitannut (0-2kpl 1h ohjelman aikana). Jostain syystä mainoksien alkaessa ja loppuessa on äänen pätkäsy tavallisempaa liekö joku kuvasuhdemuutos yms. aiheuttamassa "piikin".

  Maksukanavana minulla on Plustv ja sieltä kanavat juniori ja max. Maksukanavien tallennukset mättää pahasti ja onkin onnen kauppaa saada onnistunut tallennus, epg:tä käyttäessä. Tallenteista tulee mallia -> menevän ohjelman kuva näkyy pysähtyneenä ja aika hyppii tallenteessa vauhdilla eteen päin. Varmin keino (ainut) saada onnistunut nauhoitus on kääntää tallennettavan ohjelman ajaksi boksi kyseiselle kanavalle ja tallentaa ohjelma katsoen samalla. Kanava surffailu saattaa jumittaa tallenteen, eli onnistuu vain niiltä osin kun olet katsomassa ohjelmaa.

  Eli jos joku haluaa tallennella noita maksu ohjelmia enemmän en suosittele procasteria tällä hetkellä, mutta jos pelkät normi kanavat riittää on laite tältä osin toiminut loistavasti. Ylen tekstityksissä ei ole ollut minulla mitään ongelmia ja tallenteet onnistuneet hyvin.
   
 4. eddie63

  eddie63 Eddie Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.01.2003
  Viestejä:
  1 578
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä on toiminut tallennukset mallikkaasti, myös Canal+.

  Joskin ihmetyttää että miksi se välillä tekee salatun fileen ja välillä ei, no ehkä se on noita canalin omituisuuksia :confused:

  Salauksen purku on myöskin onnistunut niinkuin pitää.

  Oma Procaster on aivan ensimmäisestä erästä, enkä ole päivittänyt firmistä kun mitään vikaa ei ole löytynyt, lukuunottamatta muutamaa ääneen pätkäisyä, (silloin ollut useampi tallennus samaan aikaan) mutta se ei ole haitannut.

  Päivitän procasterin vasta sitten kun siihen EPG:hen tulee se luvattu päivitys.
  Se EPG:een toteutus on (IMO) ainut huono asia koko tallentimessa + kaukosäätimen tietyt epäloogisuudet.

  Muuten kaikki on mennyt joulusta asti :thumbsup:

  Ehkä minulla on ollut tuuria... :D

  Ps. Nuo MAX kanavat ovat ihan arsesta, tekstitykset tulee miten sattuu jne.
  ei mikään ihme jos tallennuksissakin on ongelmia...

  Edit: Kuvanlaatu on karkkia ainakin pioneerin (506-XDE) kautta.
   
 5. T.O.M.

  T.O.M. Member

  Liittynyt:
  23.12.2006
  Viestejä:
  88
  Saadut tykkäykset:
  0
  DVB tekstityksissä oli max kanavilla ongelmia softassa lähetys päässä ja sen takia mtv lähettää tekstit nykyisin poltettuina. Toivottavasti jatkavat "polttamista" jatkossakin.

  Salatuissa kanavissa on samat ongelmat mitä kaapeli puolella on valitettu viasatin ja canalin kanssa.
   
 6. HardSoft

  HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot

  Liittynyt:
  01.11.2005
  Viestejä:
  2 281
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ajastin toistakymmentä leffaa Canal + kanavilta kuun loppuun asti joten omalta kohdaltani testimatskua maksukanavilta on tulossa. Ne muutamat mitä olen jo tallentanut ko. kanavalta on toimineet moitteetta tekstityksineen.
  -
  Noin. viikko takaperin törmäsin mielenkiintoiseen ongelmaan:
  Ajastin Paon MTV3:lta ja 24:n Subilta, molemmat alkoivat 21:00.
  Kun katselin tallenteita, oli molemmat samoja 24 tallenteita, eli laite oli onnistunut tekemään kaksi tallennetta samalta kanavalta samaan aikaan ilman mitään "Ristiriita"-varoituksia.

  Kaverini hankki myös 6300 T:n ja eka kesti muutaman päivän, toinen enää 8 tuntia ennenkuin kilahti ja nyt on kolmas tulossa....sitkee sissi...ja huonoa tuuria. Kamu sai tiedon, että uusi softa on tuloillaan pikapuoliin.
   
 7. puula

  puula New Member

  Liittynyt:
  13.07.2006
  Viestejä:
  115
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen huomannut, että kannattaa ostaa samanmerkkisiä laitteita kuin mitä osti nuorena kollina. Sony, Panasonic, JVC, Kenwood ym. Valmistavat hyvin toimivia laitteita vieläkin. Tällaista Procasteria ei silloin kaupoissa näkynyt ja tuntuu siltä että välistä puuttuu parikymmentä vuotta tuotekehitystä.
   
 8. 6Sigma

  6Sigma New Member

  Liittynyt:
  20.01.2007
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Reilun kuukauden on tullut vekotinta käytettyä ilman suurempia murheita. Muutos vanhasta Nokialaisesta (260T) oli lähes ylitsepääsemätöntä euforiaa tuottanut kokemus.

  Canal Digitalin kortin saapumisen jälkeen on tullut taas palattua maan pinnalle. Tallennus on pelannut mukavasti, kunnes eilen iltapäivällä salauskortti päätti vaihtaa avaimensa. Kovalevyllä on vielä jokunen leffa, jonka salaus on jäänyt purkamatta, joten ne eivät tietysti enää näy.

  Onko vanhat salatut tallenteet mahdollista saada purettua kortin päivittymisen jälkeen ?

  Onkos salauksen purkuun mitään nopeaa tapaa ? Esim. pikakelaus, tms. ?
   
 9. jorhe

  jorhe Member

  Liittynyt:
  29.10.2001
  Viestejä:
  626
  Saadut tykkäykset:
  0
  JepJep. Mistäs ostat Sonyn, Panasonicin, JVC:n tai Kenwoodin tuplaviritteisen tallentavan digiboxin?
   
 10. Maccara

  Maccara New Member

  Liittynyt:
  03.12.2006
  Viestejä:
  376
  Saadut tykkäykset:
  0
  Äkkiseltään ei tuu muuta mieleen, kuin toivoa, että jostain löytyy ei-päivitetty kortti lainaksi, jota voisi käyttää tuohon purkuun (ja huom! ei tietenkään saa sitten olla millään nipulla boksi mistä voi lipsahtaa uusi avain tuohonkin korttiin ;))
   
 11. xjapa

  xjapa New Member

  Liittynyt:
  16.01.2005
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huh-huh, johan meni pitkäksi tuo alkuperäinen threadi... toivottavasti nyt siirrytään tähän threadiin... Ensin läppää:

  Epäröin Procasterin hommaamista lähinnä mainitun EPG ohjelmoinnin takia, mutta kun supportista lupasivat, että helmi-maaliskuun tienoilla tulee uusi versio, jossa EPG on pantu uuteen kuosiin, niin uskaltauduin ostamaan PVR-6300 T :n. Ihan huippu vehje, tietysti välillä vähän jumittelee ym. mutta kyllä aiemman Medion 4200 T:n (kaksi viritintä, yhden kanavan tallennus kerrallaan) pesee sen verran hyvin, että ei paljon haittaa. Ja se EPG:kin on kuitenkin ihan ok, kun nyt voi rauhassa tehdä viikottain toistuvat ajastukset, kun päällekkäisyys ei haittaa...

  Mutta, se ongelma:

  Mun TV heittää välillä scart-kanavan (siis line-in) pois. Ilmeisesti toi scartin signaali pätkäisee, ja TV (vanha p-ska) heittää pois line-in kanavalta. Vastaavia kokemuksia?


  Niin, ja tuosta Supportista, se vaikuttaa tosi hyvältä, kaverit vastaa nopeesti ja hyvin, utelin vähän niitten meininkiä, ja ovat täysillä tämän kehittämisessä mukana, tosin yhdessä korealaisten kanssa.
   
 12. erep

  erep New Member

  Liittynyt:
  28.11.2006
  Viestejä:
  1 559
  Saadut tykkäykset:
  0
  verkkokauppa oppinut että pitää sopia myös supportista, jota eivät osanneet ekassa varvissa, topfieldin kanssa.

  eli mukka on ekan vaiheen procaster (=toppy) jonnka päivittämiseen joutuu käyttt'änmään harrastelijaohjelmaa, jolla muutetaan id-koodi, jotta uuden firmiksen saa sisään. okei se laite rupee olemaan firmiksen osalta jo ok. verkkokaupan harrastelijat eivät silloin tajunneet että updatesta pitää sopia kunnolla eikä ryssiä

  nyt ilmeisesti on parempi soppari paikalla.
   
 13. dyna

  dyna New Member

  Liittynyt:
  02.03.2006
  Viestejä:
  668
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä tosiaan tekee niin ainakin jos kuvasuhteeksi valittu 4:3 (vanha töllö) ja letterbox-asetus. Eli 8-pinnin jännite muuttuu silloin kun lähete on 16:9 vaikkei kai pitäisi. Siinä tilanteessa ei auta kuin laittaa teevee AV/0 -kanavalle.
   
 14. xjapa

  xjapa New Member

  Liittynyt:
  16.01.2005
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep, just nuo asetukset, ja aiemman keskustelun perusteella epäilenkin tuota pinnin jännitettä. Mutta erikoista, kun se saattaa tapahtua ihan milloin vaan (ei pitäisi olla muutosta lähetteessä), tosin useimmiten kun esim. avaa jonkun valikon.

  Noh, kuitenkin, auttoisikohan, jos scart piuhasta vaan nykäisee tuon 8-pinnin irti? Mikäs noista pinneistä se 8-pinni on?

  Hmm, tosin, muistelen että jossain arkiston kätköissä olisi scart, josta puuttuu kasa pinnejä, jospa siitä vaikka puuttuisi tuo 8-pinni valmiiksi...
   
 15. Vesh

  Vesh New Member

  Liittynyt:
  12.12.2006
  Viestejä:
  111
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tapahtui tänä aamuna.

  Meillä perinteiseen tapaan tallennetaan sunnuntaiaamun lastikset (koko 1,5 tuntia).

  Tallennus oli tapahtunut ihan ok, mutta n. 50 minuutin kohdalla kuva/ääni jämähtää totaalisesti. Onko lähetteessä ollut jotain, vai bugittaako boksini (6300T)?
   
 16. dyna

  dyna New Member

  Liittynyt:
  02.03.2006
  Viestejä:
  668
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se on se pinni joka on merkattu numerolla 8. :D
  Scartliittimissähän on yleensä numerointi näkyvissä (ainakin juotospuolella) kunhan vaan tarkkaan smyygaa.
  Mutta jos päivitys korjaa tuon ongelman niin ehkä ei ehkä kannata nähdä turhaa vaivaa parin viikon takia, sitäpaitsi sitten ei toimi sillä kaapelilla kuvasuhde- eikä AV-kanavalle vaihto kumpikaan millään muullakaan laitteella kuten pitäisi.
   
 17. xjapa

  xjapa New Member

  Liittynyt:
  16.01.2005
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainiin, sulla on se uusi päivitys testattavana, ja siinä on tuo korjattu? Oon muuten huomaavinani, että toisessa TV:n scartti-paikassa tuota ongelmaa tapahtuisi useammin... Hmm, eipä tuon kasi-pinnin poistaminen (raakasti taitoin nurin) näyttänyt auttavan..


  Lisäksi mulla näkyy kolmosella 16:9 suhteen lähetyksessä (näkyy letterboxina, mustat palkit ylhäällä ja alhaalla) vasemmassa ylälaidassa musta-valkoista raidoitusta kaistale. Sitä ei näy kelatessa, mutta esim. PIPissä se näkyy. Mikähän efekti tuo lienee? :confused:

  Nämä viat voivat tosiaan johtua myös vain telkkaristani, toisaalta aikaisempi digiboksi ei moista tehnyt...
   
 18. Miquel73

  Miquel73 New Member

  Liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä on tapahtunut vastaava pari-kolme kertaa (pitkissä nauhoituksissa). Sen syvällisemmin en ole syytä pohtinut (vika boxissa/lähetteessä?), vaan tyytynyt leikkaamaan "jämähdyskohdalta" pienen pätkän pois, jolloin lopputallenne on toiminut normaalisti.
   
 19. dyna

  dyna New Member

  Liittynyt:
  02.03.2006
  Viestejä:
  668
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei ole päivitystä testattavana mulla. (Testaan kyllä ihan mielelläni jos joku maksaa siitä hommasta €20/h.)

  Päivitys saattaa korjata ongelman (ellei se ole hardisvika) jos se joskus tulee.
   
 20. Vesh

  Vesh New Member

  Liittynyt:
  12.12.2006
  Viestejä:
  111
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitoksia. Nyt pelittää.