Procaster (hieman erilainen kaatuminen)

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana eskimo68, 17.12.2013.

 1. eskimo68

  eskimo68 New Member

  Liittynyt:
  17.12.2013
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos toppy.fi on sulkeutumassa niin pakko tallettaa näitä hämärätietoja sitten edes tänne.

  En ole vastaavaa ongelmaa nähnyt joten kerron nyt kertalleen tänne että toivottavasti säilyy.

  Procaster 5102T rupesi kaatumaan ja tottakai oletin että lopultakin siitäkin meni konkat. Joten konkat vaihtoon. Kaatui edelleenkin. Äh puh.

  Muistui sitten mieleen että oli toinen TF5100PVR just tullut pistettyä siihen viereen eli aikamoinen antennijatkokaapelointi siinä oli. Kaiken kukkuraksi sain pienen tärskyn kun kosketin antennikaapelia.

  Olinkin viisaasti yrittänyt saada parasta mahdollista antennisignaalia kahdelle boksille sekä telkkariin kytkemällä Toppyt eri antennipiuhaan kun huoneessa kaksi liitintä nyt sattui olemaan. Kytkin kaikki takaisin jonoon ja kaatuminen loppui.

  En ole aikaisemmin kuullut moisesta mutta nähtävästi jännite-ero kahdessa antennipiuhassa riitti siihen että Procaster ei pysynyt pystyssä (eikä se ollut huonosta virtalähteestä johtuen kun oli toiminut kuin rasvattu 7v (?) ja konkatkin oli vaihdettu kun sitä epäilin ensin). Aina sitä vaan oppii uutta.

  Tämä on sitten vain yksi mahdollisuus joka tuntui "järkevältä". Ehkä se olikin toisen boksin virtalähde joka vuoti antennipiuhan kautta tms. Siitäkin konkat vaihdettu.
   
 2. vps358

  vps358 Well-Known Member

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 428
  Saadut tykkäykset:
  176
  Pikemminkin seinän antennirasia vuotaa vaippavirtaa.
  Tommoinen ekaksi seinästä tulevaan kaapeliin tai asentaja vaitamaan seinärasia.

  T: Vesku