Prisman tarjoukset

Keskustelu osiossa 'Tarjoushylly' , aloittajana Jackal, 30.06.2003.

 1. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 672
  Saadut tykkäykset:
  720
  Tavallaan nostalginen paluu fiiliksissä alelaarihuoraamisen (pahoittelut karkea ilmaisu, mutta vakiintunut termi täällä) alkuaikoihin. Ihan sama mitä on, pääasia että saa halvalla. :)

  Kokeilkaapa toisena sielunmaiseman testauksena käyntiä Gigantissa ja yrittäkää löytää 4K/BD/DVD-soitin. Löytyy jostain lukemattomien sontatankohyllyjen, BT-kaiutinten ja tukiasemien takaa joltain puolihuolimattomalta alahyllyltä yksi soitin. Tämä jos joku kertoo siitä, miten fyysinen media on jo käytännössä kuollut suuren yleisön mielissä.
   
  sokka tykkää tästä.
 2. Burkitsville

  Burkitsville Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  2 853
  Saadut tykkäykset:
  565
  Kirjaimellisesti. Enemmän kuin mielellään fyysisen tukemista olisi jatkanut nimenomaan entiseen malliin, mutta paskanko teet, kun valtavirralla viiraa päässä. Tekohengitystä tilanteeseen on tarjottu jakelijoille mm. puhelimitse, pyritty takomaan sanomaa perille pajavasaralla ja puolustettu optisen median asemaa suoratoistosaatanan ikeessä aktiivisesti sekä henkilökohtaisilla ostovalinnoilla että puskaradion kuin muidenkin muotoseikkojen myötävaikutuksella - lista on pitkä ja lopputulos kuin Putinille puhuisi. Näillä mennään.

  Tällä välin... Henkilökohtaisesti olen kurkkuani myöden täynnä sitä pohjattoman kuilun nieluun katoavaa kahisevan määrää, joka postimaksuina tämän(kin) harrastuksen parissa tunnetaan. Ulkomailta tilaaminen on em. johdosta loppunut tyystin. Senttiäkään ylimääräistä siihen riistoon ei enää tule tuhlattua. Päivääkään ei ole kaduttanut, päinvastoin. "Konstit on monet sano mummo, kun kissalla pöytää pyyhki."
   
  sokka tykkää tästä.
 3. Burkitsville

  Burkitsville Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  2 853
  Saadut tykkäykset:
  565
  Epätodellista usvaa! Näillä traumoilla ruokkii taas seuraavankin harrastajapolven. Hyh-hyh...
   
 4. Snafu68

  Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  1 014
  Saadut tykkäykset:
  98
  Todellakin! Lisää tähän sentin pölykerros ja laitteet vaan lojuvat jossain hyllyn perukalla ilman esille asettelua (stockmann/power).

  edit: yrittäkää huviksenne löyttää gigantin sivuilta 4k sotinta...

  :confused:
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2022