Panasonic dmr-e65-ongelmia..

Keskustelu osiossa 'DVD-laitteet' , aloittajana JARIPp, 18.11.2009.

 1. JARIPp

  JARIPp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.11.2009
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laite on noin 5.vuotta vanha-varsin vähän käytetty ja toimii muuten ihan ok. mutta tallennuksen viimeistely alkoi tökkimään.Tallentaa normaalisti ja talleenteet näkyvät ihan ok.Levyn nimi ja kirjoitus onnistuu.Ja sitten se viimeistely..sininen palkki menee ihan normaalisti loppuun tv.ruudulla ja kun painan enteriä kaukosäätimestä menee muutama sekunti ja laite ilmoittaa UNNSUPPORT.Sen jälkeen ei levy näy Panasonicissa eikä mistään mualta!Onko mulla joku säätö väärin laitteessa tai sitten omassa nupissa..??!!Kertoo ken tietää..tällä menolla laite kyllä siirtyy varsin pikasesti ulkoruokintaan(parveke).Kiitos.
   
 2. jcp

  jcp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.11.2004
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä kans 5 vuotta vanha Panan DMR-E53. Viime syksynä alkoi hylkimään levyjä. Ekaksi hylki naarmuisia CD-levyjä kesken soiton. Nykyisin ei kelpaa mitkään naarmuiset levyt. Ainoastaan ihan pakasta vedetty levy saattaa kelvata. Näytössä lukee vaan SELF CHECK ja kone ruksuttaa, käynnistyy uudelleen ja taas tuo SELF CHECK loop. Kone ei myöskään vastaa yhteenkään komentoon. Levy täytyy ottaa koneesta pois avaamalla se. Itsellä tuo kone on melko paljon käytetty. Toiminu CD soittimena hyvin paljon.

  Myöskään tallentaminen ei enää onnistu. Pystyy tallentamaan pari minuuttia ja sitten SELF CHECK. Kävin kysymässä tv ja elektroniikan korjauksiin erikoistuneesta liikkeestä mahdollisia vikoja, niin arveli että joko luku/kirjoituspäävika tai virtalähdevika. Luku/kirjoituspää on kuulema kallis komponentti.
   
 3. Kolvi

  Kolvi Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.09.2007
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä on tunnettu heikkous Panasonicin DVD-tallentimissa. Syy todennäköisesti tässäkin tapauksessa on sama kuin AVForumsilla keskustellussa DMR-E85:n tapauksessa:

  http://www.avforums.com/forums/dvd-blu-ray-recorders-media/316972-problems-panasonic-dmr-e85h-8.html

  Eli virtalähteestä pitää vaihtaa jännitteensäädin STRG6353 ja mielellään myös pari diodia MA4068N ja MA80510ML. Näin siis juurikin DMR-E85/95:ssa, en tiedä onko uudemmissa malleissa täsmälleen samat osat.

  Osia saa ainakin täältä: www.dalbani.co.uk

  Vaihto onnistuu harrastelijaltakin, mutta ei ehkä ihan ensikertalaiselta.

  Edit: Vika voi tietysti olla myös kovalevyssä tai DVD-lukupäässäkin, mutta useimmiten kuitenkin kai em. komponenteissa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2010
 4. pekile

  pekile Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi!
  Itselläni ilmeni täysin samanlaisia ongelmia, kuin yllä on kuvattu vuosi sitten. Valtuutettu huoltoliike väitti tarkastaneensa laitteen, jota en kyllä usko, ja väitti vian olevan lukupäässä ja uuden maksavan paljon ja sen saamisen ulkomailta kestävän kaun. Halusivat vain päästä rakkineesta eroon. Vein toiseen liikkeeseen, joka ei ole "valtuutettu merkkikorjaamo" vaan palveleva pikkuliike. Kone putsattiin ja kas, se on toiminut sen jälkeen mainiosti. Hinta 50,- Olen polttanut sen jälkeen useita kymmeniä levyjä ilman ongelmia. Jostai syystä se ei kuitenkaan huoli enää TDK:n -r levyjä, joten täysin alkuperäisessä kunnossa tuskin enää on.
   
 5. Caro

  Caro Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä oli kanssa drm-65 ja se alkoi kanssa oireilemaan samoin. Alkuun se korjaantui lukupään putsauksella. Sen voi tehdä itsekin kun on varovainen.
  Lopulta lukupää kuitenkin meni ilmeisesti sököksi ja laite roskiin. Ilmeisesti tyyppivika. Playstation 2:sta aikanaan putsailin kanssa lukupään kun ei tutun laite toiminut. Sain sen laitten sitten lopulta pojille ja on monta vuotta pelittänyt hyvin.