Nintendo Switch

Keskustelu osiossa 'Yleistä konsolipeleistä' , aloittajana Plisukainen, 21.10.2016.

 1. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 919
  Saadut tykkäykset:
  154
 2. Digital Man

  Digital Man Member

  Liittynyt:
  17.06.2000
  Viestejä:
  651
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kiinnostaisi tietää kuinka tarkka tuo kiinteä näyttö on. Wii u epätarkalta näytöltä kun kaikki näyttää niin surkean sumealta.
   
 3. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  Jokos täällä on ennakkotilailtu Switchiä? Sehän irtoaa 299 EUR Ranskan Amazonista (toki toimitus tulee päälle). Laitoin varulta ko. konsolin harmaana sekä runsaalla 50 EUR:lla myytävän Zeldan ennakkotilaukseen, joskin hieman tässä saa kysellä itseltään, olisiko järkevämpää vain ostaa Zelda Wii U:lle ja lopettaa Nintendo-konsoleiden ostaminen. Toisaalta, nythän Nintendo ilmeisesti keskittää voimansa Switchiin ja mukaan on myös varovaisesti ilmoittautunut liuta kovia valmistajia (Warnerin mukanaolo antaa pienen toiveen siitä, että Arkham Cityä uudempi Batman-peli nähtäisiin Switchillä). Tietenkin nettimoninpelin maksulliseksi muuttuminen, lyhyehkö akkukesto ja tutun kovat lisätarvikehinnat saavat kuluttajan puntaroimaan oston järkevyyttä sen lisäksi, että on täysi mysteeri, meneekö homma siihen, että Switchille tulee vuodessa 1-2 kovaa julkaisua vai siihen, että se edes vähän ottaisi muita konsoleita kiinni pelivalikoimassa.
   
 4. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 919
  Saadut tykkäykset:
  154
  Julkaisupäivä tänään 3.3, kertokaahan ensikokemuksia mikäli laitteen hommaatte? Domesta copypastella pelijulkaisuja:

  Tässä lista suurimmista peleistä, joiden on kerrottu ilmestyvän Nintendo Switchille vuoden 2017 aikana. Ensiksi pelejä, joiden julkaisuajankohdasta on tarkempaa tietoa:
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild (julkaistu)
  • 1-2 Switch (julkaistu)
  • Super Bomberman R (julkaistu)
  • Has Been Heroes (maaliskuu 2017)
  • Mario Kart 8 Deluxe (28. huhtikuuta)
  • Arms (kevät 2017)
  • Rime (kevät 2017)
  • Redout (kevät (2017)
  • Sonic Mania (kevät 2017)
  • Splatoon 2 (kesä 2017)
  • The Elder Scrolls V: Skyrim (syksy 2017)
  • Fire Emblem Warriors (syksy 2017)
  • NBA 2K18 (syyskuu 2017)
  • Super Mario Odyssey (joulu 2017)
  Tässä muita pelejä, joiden pitäisi ilmestyä tänä vuonna:
  • Minecraft: Switch Edition
  • Perception
  • Project Sonic 2017
  • Steep
  • Syberia 3
  • Xenoblade 2
  • Dragon Ball Xenoverse 2
  • FIFA
  Lisäksi tulossa on muun muassa nämä pelit, joiden julkaisuajankohtaa ei ole kerrottu:
  • Farming Simulator
  • Lego Worlds
  • Minecraft: The Story Mode – The Complete Edition
  • Rayman Legensds Definitive Edition
  • Yooka-Laylee
   
 5. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  Peruutin oman ennakkotilaukseni FR-Amazonista (virheveto sinänsä, koska sittemmin ko. Amazon ei ole enää hyväksynyt uusia Switch-tilauksia esim. Suomesta tai Briteistä), sillä onhan tuo (saati Suomen hinta) todella kova konsolista, jolle pelikatalogista löytyy vain Zeldan ja vajaata vuotta myöhemmin Mario -- 3rd party -valmistajien ollessa edelleen nihkeitä Nintendon konsoleita kohtaan. Kun ottaa huomioon, että konsolin hintaan tulee päälle vielä 1-2 peliä (vähintään +100EUR), Pro-ohjain (70-80 EUR), toinen Joy-con -setti (80-90 EUR) sekä muuta sälää (näytönsuoja, kotelo, lataava Joy-Con -grippi, virtapankki reissuja varten, väh. 200Mt:n muistikortti), niin ollaan helposti päälle 600 EUR:ssa.

  Kyllähän Switch lupaavan vastaanoton on saanut ja Zelda on mättänyt mykistävän hyviä arvosteluja. Se Pro-ohjainkaan ei ole ilmeisesti pakollinen, varsinkin jos ei omaa pieniä käsiä. Tosin vasen Joy-Con on ilmeisesti ongelmainen, eikä ensimmäinen Switch-päivitys ole sen yhteysongelmia korjannut (voi sitä p#skamyrskyn määrää, jos käy ilmi, että kyseessä on raudan "ominaisuus" (eli vika jota ei haluta myöntää niin vahvasti, että saisi uudet Rev2.0 -Joy-Conit tilalle). Kyllähän Nintendo on silti Nintendo ja kaikesta tästä ja juuri tulleista PS4 Slim 199 EUR -tarjouksista huolimatta pohdin, pitäisikö sitä sittenkin vain painaa liipaisinta. Toki Zeldan saa Wii U:llenikin, mutta kun peli kokee muutenkin frame drop -ongelmia (Switchin kohdalla juuri telakkaan asetettuna), niin ei haluaisi ottaa sitä versiota, missä ne ovat pahimmillaan (kuten ilmeisesti Wii U -versiossa ovat). Onhan peli toki pelattava ja frame droppeja on ollut nyky-Zeldoissa ennenkin, mutta edelleen, ottaen huomioon konsolin hinnan ja pelikatalogin, aika kalliiksi tulee...
   
 6. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Minun piti odotella mutta hitto menin sitten tilaamaan Elisa shopitista kun onhan se aika hyvä diili
  (9,96€/kk)×36kk=358,56€ eli vain noin 35€ kalliimpi huin suomen halvin hinta.

  Ensin katselin ulkomailta ja siellä amazon.co.uk markkinapaikalla kiinalainen firma olisi myynyt £199 ja ilmaisilla toimitusmaksuilla! Tilasin, peruin, tilasin ja tulin järkiin ja peruin sillä tuo on uusi myyjä ja kaikki viittaa huijarilafkaan..ehkä..

  Super Mario Odyssey tuli taas hankittua Game House Arabiasta, taitaa tuokin olla vielä paras hinta suomessa (53€) voisi noi pelit olla puolet halvempia ainakin jos itse niitä suuremman määrän ostaisin en varmasti paljoa yli 20€ maksaisi kuin 1-2 harvinaisen hyvästä pelistä koko vuoden aikana. Ugh. :)
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  Switch (Gigantista vajaalla 280 EUR:lla) on ollut taloudessa jo tovin. Täytyy sanoa, että yllätyin todella positiivisesti. Laite on todella korkealaatuisen tuntuinen kädessä ja UI:ta ei olisi voinut juuri käyttäjäystävällisemmin suunnitella. Ahkerana taustatyön tekijänä laitteen telakan käyttö huoletti naarmujen ja ylikuumentumisen suhteen
  ja olin jo hankkimassa 3rd party -telakka-adapteria (Coov SH-350), kunnes päädyin lopulta vain käyttämään Nintendon telakkaa (joka tarkastuksen jälkeen ei vaikuttanut olevan näitä kuljetuksessa taipuneita yksilöitä) asetellen toki Switchin siihen aina varovasti ja puhdistaen siitä säännöllisesti pölyt mikroliinalla ja kamerapuhaltimella: takakuoreen ei naarmuja ole tullut ja näytön päältä löytyykin AliExpressistä tilattu lasisuoja (johon tosin pitkien pelisessioiden jäljiltä on tullut kuumuuden ja liiman yhteisreaktiosta pari sormenjälkimäistä läiskää näytön reunojen alakulmiin).
  Olin jo etukäteen hankkimassa Pro-ohjainta, kun niin moni sitä piti välttämättömänä hankintana, mutta päätin vielä malttaa ja antaa Joy-Coneille tilaisuuden, mikä olikin oikea ratkaisu, sillä etenkin erillään ne tuntuvat todella hyviltä käsissä. Päädyin kuitenkin sen Pro-ohjaimen joku aika sitten hankkimaan (sai DE-Amazonista n. 50 EUR:lla) ja vaikka ohjain onkin korkealaatuinen, niin ainakaan Super Mario Odysseyta tai Zeldaa en enää millään haluaisi pelata muutoin kuin erillään olevilla Joy-Coneilla. 8Bitdo:n uusi SF30 Pro -ohjain kiinnostaisi seuraavaksi jo ihan reissukäyttöäkin ajatellen (SFC30 jo löytyykin ja sitä käytän esim. Shovel Knightiin ja varmasti myös tuleviin Mega-Man -peleihin), mutta ilmeisesti D-padi on ei-pro -versiota huonompi ja vaikka ohjain on Switchille suunniteltu, niin tavis-Rumble HD Rumblen sijaan lienee iso miinus esim. Mariossa.

  Peleistä on tullut hankittua pyhä kolminaisuus eli Mario, Zelda ja Mario Kart (suosin fyysistä kopiota jälleenmyyntiarvon ja etenkin tarjouksissa halvemman hinnan takia, joskin olen kyllä hankkinut Switchiin 128Gt:n muistikortin) sekä digitaalisena Sonic Mania sekä Shovel Knight: Treasure Trove. Mitä pelien koviin hintoihin tulee, niin Mariota (jonka tilasin vajaalla 50 EUR:lla) lukuun ottamatta olen vetänyt rajan n. 44 EUR:eek:on maksimihinnan osalta (Amazonin hintaseuranta helpottaa asiaa). Mario on tullutkin pelattua jo lähes läpi ja Zeldaa on aloitettu. Seuraavaksi kiinnostaa ehkä eniten Doom. Skyrimiä en koskaan ole pelannut, mutta siinä epäilyttää se, kuinka paljon tämä kuusi vuotta vanha peli tuntuu Zeldan huonommalta versiolta. Mario Rabbids -peli on saanut paljon huomiota, ja sitä saisi jopa 30 EUR:lla (Gigantti), mutta sellainen kutina on, että tuollainen peli ei jaksa ikuisuuksiin kiinnostaa. Aasian puolelle etenkin suosittu Splatoon 2 myös vierastuttaa näin vanhaa CS-pelaajaa.

  Lisäkrääsänä (lähteenä lähinnä AliExpress) on tullut hankittua lasisuojan lisäksi silikonisuojat tateille, Joy-Coneille, Pro-ohjaimelle sekä koko Switchille, pari kantolaukkua (isompi ja pienempi) sekä Anker Powercore+ 20100mAh USB-C -virtapankki. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa kokeilla vaihtaa Joy-Coneihin netistä tilattavat läpikuultavat kuoret.

  Mielenkiinnolla odotan vuotta 2018 nyt kun Switch myy kuin häkä, se on kriittinen menestys ja esimerkiksi Skyrimin ja Doomin onnistuneet portit ovat varmasti näyttäneet yhä vihreämpää valoa muille pelivalmistajille. Suurimmat kaksi toivetta olisivat epäilemättä ne, että Arkham-pelit portattaisiin Switchille ja että Nintendo mahdollistaisi Bluetooth-kuulokkeiden käytön.
   
 8. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Lapset ja minä tykätään valtavasti Mario Kart 8 pelistä mutta en aio ostaa sitä uudestan lähinnä parannellun grafiikan takia kun se löytyy jo Wii U versiona.

  Suosittelen myös Splatoon sekä Lego Undercover pelejä, ainakin lapset tykkää niistä valtavasti mutta nekin jo löytyy Wii U versiona meiltä kuten myös Bayonetta 2 (joita itse en ole ehtinyt juuri edes kokeilla eivätkä meidän alle 12v lapset vielä siitä kiinnostuneita). Bayonetta 3 tulossa myös yksinoikeudella Switchille.
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2017
 9. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Huhuh Jouluna vasta ihan vähän Switchiin tutustuneena tulin heti villiksi kun huomasin että tarjonta vastaa tälläisen vanhojen kunnon pelien fania ja rupesin hankkimaan lisää pelejä ja ohjaimia Super Mario Odyssey ja Fifa 18 rinnalle; Hori Arcade controller (noin 101€ eilen), Nintendo Pro Controller (noin 57€), Puyo Puyo Tetris (30€), eShop lataukset Fast RMV (nyt tarjouksessa 16,99€ vaikka ehkä voisi olla halvempikin on tämä hyvä Wipeout/F-Zero klooni) ja loistava Neo Geo first person shooter Blazing Star vain 7€ (kiva kun nyt Switch pelejä voi ostaa helposti Paypal kautta), Stern Pinball Arcade (noin 35€) ja mietin vielä hankkia Ultra Street Fighter 2 (taitaa olla pakko jos meinaan Arcade Stickille löytää oikeaa purtavaa vaikka Street Fighter kokoelmakin on tulossa 2018 mutta ehkä originaali tapaisilla grafiikoilla vain) sekä mahdollisesti Mario Rabbids (tarjouksissa noin 30/27€ Game House ja Gigantti).. :eek:
  Suosin kyllä lähinnä fyysistä mediaa (muistikorteilla olevia pelejä) vaikka jos haluaa voisihan Switchiin hankkia isonkin muistikortin. Pystyyköhän laitteen sisäiseen muistiin tallennetua pelidataa siirtää muistikortille - uskoisin?
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2017
 10. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Vs. Super Mario Bros - alkuperäisen Super Mario pelin variaatio joka sisältää Lost Levels on julkaistu eShopissa. Saa nähdä jos Wii U eShopin ostokset voisi joskus siirtää Switchille?

  Olisi tosi hienoa jos saisi taas kaikki edelliset Mariot + Super Mario Sunshine Switchille.

  Sine Mora EX olisi myös tarjouksessa CDONssa..
   
  Viimeksi muokattu: 26.12.2017
 11. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
 12. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Toinen tosi hyvä puoli on Switchin aluekoodittomuus peleissä - ja se koskee myös ainakin osittain eShop:sta ostettuja pelejä, itse hankin juuri venäjältä alle 11€ Sonic Mania ja Metal Slug 3 alle 6€ norjasta (molemmat kätevästi PayPal:n kautta) :D

  Yritin hankkia toista peliä mexicon eShopista mutta se ei onnistunut, joten jenkki ja ehkä aasia pelejen osto ei ehkä enää onnistu ilman sikäläistä luottokorttia tai ehkä se onnistuisikin jos tekisi uuden meksikolaisen paypal tilin mutta siihen en jaksanut ryhtyä (ainakaan tällä kertaa).
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2017
 13. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Täytyi vielä hankkia Scorel Heat Dissipation Dock for Nintendo Switch (amazon.de 39,99€), 128GB Sandisk micro SD kortti (36€ käytettynä amazon.de) sekä verkkovirtalaite/autolaturi (cdon 14,90€). Halpojahan nuo suhteessa alkuperäistarvikkeisiin jne, mutta rahaa kyllä on palanut rutosti sen jälkeen kun Switch tuli hankittua.
   
 14. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  Toivon mukaan kyseessä on harkittu riski eli että luit noista USB-C 3rd party -telakoiden ongelmista: noilla voi pahimmillaan saada Switchin rikki USB-C:n elektronisesti ala-arvoisella toteutuksella tai Switchin USB-C -portin rikki telakan liittimen ala-arvoisella toteutuksella. Itsekin tosiaan ehdin tilata itselleni reissutelakan (ei telinettä, pelkkä adapteri), mutta myin sen pois, kun en uskaltanut Switchin kanssa sittenkään käyttää. Jopa Nykon (tunnettu ja luotettukin lisätarvikemerkki) julkaisemaa telakkaa on pidetty riskialttiina vetona.
   
 15. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Kiitos varoituksesta, luin kyllä Nykon varoittavista esimerkeistä mutta Scorelin kymmenistä käyttäjien kokemuksista en ole löytänyt muuta isoa ongelmaa kuin se että virtalähteen joutunee irrottaa ja kytkeä uudestaan jotta HDMI signaali kulkee televisioon. Voinee olla että tämä johtuu siitä että Switchiä ei (tietääkseni?) voi sulkea kokonaan ennenkuin laittaa telakkaan.

  Luulen että minun edellisestä Android puhemimessa tuli myös ilmeisesti virtaan liityviäongelmia hankittuani halvan laturin jonka liitin ei ollut hyvälaatuinen mutta vastaavat tapaukset lienevät harvinaisia sillä latureiden pienet jännitteet eivät pitäisi voida itsessään tuottaa suuria ongelmia.
   
 16. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Otan varuksilla vähän takaisin äskeistä lausettani, sillä Switchin lataus voinee mennä sekaisin ja 3rd party telakka voinee tämän allaolevan amazon.de kommentoijan mukaan tyhjentää Switchin akkua liikaa. Lisäksi telakan USB-C liitin saattaa pahimmassa tapauksessa rikkoa Switchin jos se on liian ahdas kommentoivat muutamat amazonin asiakkaat, mutta tässä siis pitkähkön kommentin suomennos koskien Scorel telakkaa:

  Pitkään, olen ihmetellyt, haluanko ostaa korvaavan telakan kytkimelle ja olen valmis käyttämään hyväksi 80€ Nintendon alkuperäiskappaleeseen. Tässä kolmannen osapuolen ratkaisu on kätevä.

  Mutta jo alussa telakka aiheutti ongelmia ja liitetyssä oppaassa viitattiin vain puuttumattomaan päivitystiedostoon missä tahansa verkkosivustossa. Viestintä myyjän kanssa oli vain englanniksi ja hän vakuutti minulle, että se toimi. No, nyt jossakin vaiheessa sain selville onnettomuuden, miksi telakka ei ole toiminut tähän mennessä!

  Ensinnäkin sinun on muutettava television asetusta kytkinasetuksissa ja deaktivoida asetus, jotta televisio kytkeytyy automaattisesti vastaaviin HDMI-porttiin heti, kun kytkin on kytketty telakointiasemaan. Vasta silloin ja vain silloin kolmannen osapuolen telakka toimii! Tämä on tärkeä tieto, joka kuuluu myös käsikirjaan. Ehkä monet arvostelijat eivät edes huomaa, koska he ovat poistaneet HDMI-ohjauksen käytöstä. Ei aavistustakaan!

  Joka tapauksessa, mutta nyt tulee tärkeä tieto kaikille käyttäjille, sillä sinun pitäisi käyttää kunnollista 40 watin laturia tai parasta sama kuin alkuperäinen, jotta konsoli saa tarpeeksi mehua. Tämä johtuu seuraavista syistä:

  Itse asiassa Switch huomaa, kun virtalähde on alhainen ja latausvirrasta riippuen säätää sen korkeimmalle tasolle virtalähteellä ja yrittää ladata akun täyteen mahdollisimman jatkuvasti. Mutta heti kun käytät replica-telakkaa, konsoli ei huomaa, että ehkä liian heikko virtalähde on riippuvainen siihen ja voi purkaa Switchiä niin paljon, ettet voi käynnistää sitä enää. Akku olisi melkein syvä purkaus, koska sillä ei ole edes riittävästi mehua valmiustilaan.

  Jos joku joutuu tähän hankalaan tilanteeseen, on olemassa eräänlainen kiertotapa, jota voidaan käyttää Switchin toimimiseen uudelleen: paina päälle / pois -painiketta 20 sekunnin ajan niin, että Switch kytkeytyy kokonaan pois päältä. Sitten kytket virtakytkimen 12 tunnin ajan alkuperäiseen virtalähteeseen ja se on helppo sammuttaa. Sillä välin kytkin tulee kytkeä päälle -> paina ON / OFF-kytkintä uudelleen 20 sekunnin ajan niin, että se on todella pois päältä. Seuraavana päivänä painat virtapainiketta yhdessä "+" -painikkeen kanssa noin 10 sekunnin ajan ja Switch tulee käynnistää uudelleen. Akussa on vain 2-5% tässä tilassa, joten lataat konsolin normaalisti.

  Toivon, että voin auttaa sinua rehellisellä tarkastelulla
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2018
 17. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  Taisin aikanaan itsekin miettiä ko. telakkaa, mutta arvostelujen vähyys tuotti liikaa kysymysmerkkejä. Aika paljon tuli noista luettua, ja lopullinen fiilis oli se, että vaikka laatueroja löytyy, niin aika lailla kaikki 3rd party -telakat Nykosta FastSnailiin ja Coovista Scoreliin ovat valitettavasti riskejä: parhaimmillaan ne toimivat, ainakin x aikaa, mutta on mahdollista, jos ei heti niin x ajan kuluessa, että niiden käyttö menee liialliseksi säätämiseksi tai ne rikkovat Switchiä tai Switchin USB-C -porttia. Redditin Switch-foorumi on oiva paikka tiedonhakuun (seuraan itse sitä aktiivisesti) ja sielläkin kovasti varoitellaan, että USB-C sattuu olemaan sen verran uusi ja monimutkaisempi standardi, että 3rd party -tuotteita kannattaa välttää, kun laatua ei pystytä takaamaan.

  Edelleenkään en ole kokenut ongelmia Nintendon oman telakan kanssa ja reissukäytössä latailen Switchiä Ankerin virtapankilla USB-C to USB-C -kaapelilla (nämäkin ovat oma taiteenlajinsa ja kannattanee suosia esim. Ankerin parempia kaapeleita tai kaapeleita, jotka ovat asiaan omistautuneen Benson Leungin seulan läpäisseet).
   
 18. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Enpäs uskaltanutkaan ostaa kopio laturia kun sai Proshop:sta 24,48€ alkuperäisen Nintendon. Eli 64,47€ tulee Scorel telakan ja laturin yhteishinnaksi, ei nyt järin suurta eroa Switchin omaankaan telakkaan (+sis laturi) sehän nyt 70€ amazon.de mutta pitäishän Scorelilla olla 30pv tyytyväisyystakuukin (scorel_uk at 163.com). Jos havaitsen liittimen liian tiukaksi aion kyllä kysyä palautusta mutta toivon että ei tarvitsisi.
   
 19. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 458
  Saadut tykkäykset:
  140
  Toivottavasti onnistuu. Senkin takia itse päätin välttää 3rd party -tavaraa, koska, valitettavasti, Suomen Nintendo-huollosta vastaava tahto (Berg####) tuntuu olevan miltei jokaisella foorumilla (oman tulkintani mukaan) alimpaan helvettiin haukuttu taho. Toki itsekin jossain vaiheessa tulen ottaneeksi riskin Switchin kanssa, kun vaihdan siihen läpinäkyvät kuoret a la N64.

  Täytyy hehkuttaa kyllä Nintendon tuttuja ykkösnyrkkejä, Mariota ja Zeldaa, jotka ovat molemmat täydellisyyttä hipovia pelejä kaikin tavoin aina tunnelmasta visuaalisuuteen, niin myös kuinka mahtavaa niitä on ollut pelata käsikonsolityylillä. Etenkin BotW, joka onnistui mahdottomassa syrjäyttäen Ocarina of Timen parhaimpana (3D) Zelda-pelinä, on helposti yksi kaikkien aikojen peleistä. Tällaisten kokemusten jälkeen sitä miettii, syyllistyikö Nintendo yliyrittämiseen korjatessaan Wii U:n aiheuttamia tappioita, sillä sekä Switch että nämä kaksi peliä kaikessa erinomaisuudessaan herättävät kysymyksen, miten ihmeessä pistää enää paremmaksi, oli kyse visuaalisuudesta, tarinasta tai pelattavuudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2018
 20. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 787
  Saadut tykkäykset:
  104
  Noh onneksi omassa Switchissä pitäisi olla pidennetty 24kk takuu sillä hankin sen Elisalta maksuajalla, hyviä kokemuksia muutenkin Elisan takuun kanssa.