NHL 11 Xbox360, onlinepelien nihkeys

Keskustelu osiossa 'XBOX - pelit' , aloittajana heartagramm, 09.10.2010.

 1. heartagramm

  heartagramm Guest Guest

  Liittynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Topicissa mainittu peli. Ongelmia löytää vastustajia Live-peleihin. Haettaessa pelaajia saattaa olla parhaimmillaan lähes 10000, mutta pelaamaan ei aina meinaa päästä. Noin kahdellatoista (12) kerralla kahdestakymmenestä (20) tulee ilmoitus "pelaaja poistui pelistä", seitsemällä (7) kerralla kahdestakymmenestä (20) pelaaja löytyy ja hän alkaa vaihtamaan joukkuetta, mutta oma peliohjainikoni pysyy keskellä enkä voi muuta tehdä kuin palata takaisin edelliseen valikkoon jolloin vastustaja saa viestin että pelaaja poistui pelistä. Tai sitten molemmin puolin lukee että odotetaan vastustajaa, tai toisella puolella lukee "Gamertag" jonka jälkeen samat kuviot mitä yllä.

  Hyvin harvoissa tilanteissa, eli yhdessä kahdestakymmenestä saatan päästä onlinepeliä pelaamaan. Joskus voi olla jopa vaikeampaa.

  Asia on melko turhauttava kun on kuitenkin pelistä maksanut joten olettaa saavansa toimivan nettipelinkin, offlinepelissä kun ei juurikaan mitään hauskaa ole ellei pelaile kaverin kanssa vastakkain samalla konsolilla.

  Mistäpä asiaan ratkaisua, ja onko teillä jotain vastaavia ongelmia?
   
 2. all-u

  all-u Guest Guest

  Liittynyt:
  28.10.2009
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläni oli vastaavia ongelmia, nyt lähtee pelit käyntiin 90% varmuudella (oletan että ne 10% on teitä joilla ongelmia). Valittaako xboxin nettitestaus NAT:in olevan moderate? Itse pistin modeemini siltaavaksi ja ongelmat katos saman tien. Mikäli ei ole NAT:ista kiinni niin en osaa auttaa.