Myydään: Lumagen Radiance XD

Keskustelu osiossa 'Videoprosessorit' , aloittajana deko, 27.10.2017.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. deko

  deko Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  133
  Saadut tykkäykset:
  6
  Laitteistoni on päivittynyt kokonaan 4K aikaan ja myyn siksi tarpeettomana Lumagen Radiance XD -videoprosessorin. Tällä videoprosessorilla saat fullhd televisiostasi parhaan mahdollisen kuvan. Esimerksi skaalaus ja lomituksen poisto on parempi kuin missään kuluttajatason televisiossa.

  Kattavat inputit mm 6 HDMI (ver 1.1.) ja kaikki analogiset liitännät, 2 HDMI outputtia + audiota varten mm coax ja optinen.

  Videoprosessori tukee kaikkia videoresoluutioita ja taajuuksia 1080p asti. Kattavat ominaisuudet signaalin muokkaamiseen ja kuvan parantamiseen. Täydelliset kalibrointitoiminnot mm 21 pisteen parametrinen valkotasapaino ja gamma, 125 pisteen CMS (3D LUT) joka toimii oikeaoppisesti lineaarisessa RGB väriavaruudessa jne jne. Videoprosessori mahdollistaa television automaattisen kalibroinnin (mm Chromapure, Calman, LightSpace) ja pystyy tuottamaan myös manuaalista kalibrointia varten minkä tahansa ikkunan koko/apl yhdistelmän.

  Hinta oli uutena n 4400 euroa. Myyn tämän edullisesti vain 500 eurolla.

  Huom! kyse on enemmänkin ammattitason laitteesta ja vaatii perehtyneisyyttä jos haluaa hyödyntää sen koko potentilaalin (mm kalibrointi).

  Kimmo 040*54*7*8729
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.