Maxivision ongelma Arris VIP4302

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana hannu46, 31.05.2020.

 1. hannu46

  hannu46 New Member

  Liittynyt:
  29.05.2020
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on kaksi TV:tä ja kummassakin Maxivision boxi Arris VIP4302. Molemmissa, muttei ihan samalla lailla, jää tallennettavia ohjelmia "roikkumaan" tilaan "nauhoitetaan" eli ne eivät siirry tilaan "valmiit", vaikka tallennus olisi päättynyt jo ajat sitten. Aikaa myöden tulee hankalaksi hallita tallennuksia, kun niitä on pidemmältä ajalta sekä "nauhoitetuissa" että "valmiissa". Ongelma kyllä korjaantuu, kun järjestelmän uudelleenkäynnistää, mutta sekin on ärsyttävää, että joutuu päivittäin uudelleenkäynnistelemään ja latailemaan boxin ohjelmistoa. Muuten Maxivisionin järjestelmä on aika hyvä. Ohjelmien tallennus on helppoa ja kanavatarjonta kohtalaisen mukava. Ehkä tallentavan boxin puute eli erinäisten maksukanavien paikallinen tallennusmahdollisuus on isoin havaitsemani puute.

  Kun olin yhteyksissö tuosta ongelmasta, niin minulle todettiin, että olen ainoa laatuaan maailmassa ja kaikilla muilla systeemi pelaa. Joten vika on sisäverkossani (Netgerin Orbi). Siirsin toisen boxini Telian avoimen kuidun päätelaitteeseen eli Inteno kytkimen Lan liittymään ja vika jatkui. Nyt vika olikin sitten Telian valokuituliittymässä. Vaihdoin tuon boxin verkon meidän langattomaan varaliittymäämme (Telian 4G, Huawein modeemi/router), jolloin internetyhteys tulee siis täysin toista kautta. Sama "roikkumisilmiö" jatkuu edelleen. Ehkä Maxivision seuraavaksi ilmoittaa, että vika on Telian internet liittymässä. Kun järjestelmän ilmoituksista näkyy, ettei boxi ole vastaanottanut "tallennus päättynyt" ilmoituksia roikkumaan jääneistä, olen pyytänyt jäljittämään vikaa serverin ilmoitusliikenteestä, mutta vika ei kuulemma voi olla Maxivisionin järjestelmissä, kun kukaan muu ei ole asiasta ilmoittanut. Onkohan kellään muulla vastaavaa ilmiötä vai olenko todella ainoa laatuaan?

  Yritin laittaa tämän äsken kuvan kanssa, mutta silloin koko tekstiosuus katosi???
   
 2. vps358

  vps358 Well-Known Member

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 338
  Saadut tykkäykset:
  151
  ^
  Täällä on myös Maxivision, kuvatunlaisia ongelmia ei ole, mutta muunlaisia kuitenkin.
  Tallenne ei joskus ilmaannu poksin luetteloon ilman uudelleenkäynnistystä.
  Muitakin satunnaisia härjiöitä aina silloin tällöin, yhteys Telian 4G ja poksi Vip 1113, uudelleenkäynnistys, (eli töpseliresetti) on auttanut.
  Tuo töpseliresetti ei oikein ole nykyaikaa, olen siitä useasti ollut yhteydessa ja toivonut sen saamista poksin valikoihin takaisin, josta se viimeisimmän omistajavaihdoksen myötä katosi.

  T: Vesku
   
 3. Ratty

  Ratty Member

  Liittynyt:
  17.02.2006
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  VIP1003 tekee välillä samaa