Massdrop

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikat' , aloittajana TheRealThing, 22.10.2018.

 1. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  3 662
  Saadut tykkäykset:
  388
  Onkos plazalaisille Massdrop ( https://www.massdrop.com ) tuttu?

  Palvelun (yrityksen) ideana on hyödyntää joukko-ostamisen etuja ostamalla köntässä käyttäjiä kiinnostavia tuotteita. Monesti tuotteet on räätälöity (jopa brändätty Massdropilla) toiveiden mukaan ja hinta on saatu painettua kiinnostavan alas.

  Itse tein juuri ensimmäisen hankintani, Sennheiser HD 6XX -kuulokkeet. Malli on käytännössä sama kuin HD 650, mutta hintaa vain 199 USD, mihin tuli lisäksi 15 taalaa toimituskuluja ja sitten tietenkin Suomen päässä tullaaminen (eli päälle ALV:it ja mahd. tulli). Kaikki toimitukset siis tulee jenkeistä.

  Jos palvelu ei ole entuudestaan tuttu, suosittelen tutustumaan varsinkin jos audiopuoli kiinnostaa. Mielenkiintoisia kuulokkeita ja kuulokevahvistimia tarjolla. Dropit eli tarjoukset ovat tyypillisesti vain tietyn aikaa voimassa (tosin noita Sennheisereitakin myyty jo lähemmäs 60 000 kpl tuota kautta).

  Nyt sitten pitääkin alkaa seuraamaan kiinnostavia kuulokevahvistintarjouksia ja toisaalta edelleen kiinnostaa mm. AKG 7XX -kuulokkeet lisättäväksi settiini. :)
   
 2. vps358

  vps358 Well-Known Member

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 314
  Saadut tykkäykset:
  143
  ^
  Jenkkisivusto, joten jotkut tuotteet eivät joko toimi täällä tai ei ole EU-yhteensopivia laillisesti, sähköllisesti tai radiotaajuudellisesti.

  T: Vesku
   
 3. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  3 662
  Saadut tykkäykset:
  388
  Itselläni nyt viides tilaus / tuote tulossa ja ei moittimista. Varsinkin audiopuolella tuotteita houkuttelevaan hintaan suhteessa spekseihin tai muuhun, ns. vakiintuneeseen normaaliin myyntihintaan netissä.

  Toimitusaika on pitkähkö, koska tulee jenkeistä ja jää tulliin satavarmasti (DHL Global Mail toimitustapana Suomeen). Tariffeja on siis saanut arpoa, mutta muutenhan tullaamisen tekeminen on varsin helppoa. Tietenkin pitää laskea tuotteen hintaan ALVit päälle. Jotkut tuotteet oltu myös koemielessä eurohinnoiteltuja eriä, mikä tietenkin nostanut hintaa yhtä lailla. Näinhän se Euroopassa menee ja on tuttua kauraa meille kauempaa tilaaville.

  Palvelu vaihtoi hiljattain nimeään Drop.comiksi. Aivan ehdottoman hyvä ominaisuus on (loppuneiden joskus myynnissä olleiden) tuotteiden kohdalla oleva Request eli kun / jos tuote tulee taas tarjolle, niin saa sähköpostitse tiedon siitä. Itse nappasin juuri pienestä jäännöserästä DACin itselleni tuon avulla.

  Edit: Tuotteet ovat olleet toimivia ja sähköllisesti sekä radiotaajuudellisesti yhteensopivia.