Logitech ja Philips tv:n tulot

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana Zarquon, 01.01.2015.

 1. Zarquon

  Zarquon New Member

  Liittynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laitteina siis Harmony One ja Philips 46PFL4508 eli 4500-sarjaa.

  Aktiviteetteja ei saa millään toimimaan sillä kaukosäädin ei osaa laittaa oikeaa tuloa päälle (HDMI1). Ei sitten millään, help-napista ei ole mitään apua. Softa tunnistaa telkkarin, viankorjausta olen yrittänyt moneen kertaan, kanavalistaa ja näppäimiä.

  Onko jollakulla muullakin ollut sama ongelma?

  Edit: Lisätään nyt vielä tarkennuksena, meillä on Elisa Viihde-boksi ja Blu-raysoitin joiden kanssa pitäisi pelata. Kumpaakaan aktiviteettia varten Harmony ei osaa vaihtaa oikeaa tuloa. Perusasetuksilla se laittaa HDMI1:sen sijaan komponenttitulon, korjausehdotusten jälkeen ei sitäkään...
  Perusasetuksilla se yrittää suoraan antaa käskyä input hdmi1, viankorjauksen jälkeen se yrittää pelata input-nuoli-ok systeemillä mutta eipä toimi sekään.
  Google löytää kohtalotovereita mutta en löytänyt suoraan apua, etsintä jatkuu.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2015
 2. Slarti

  Slarti Member

  Liittynyt:
  18.03.2005
  Viestejä:
  508
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kun jokin laite on pois päältä, voiko telkkarin kuitenkin laittaa vaikka sen omalla kaukosäätimellä sen tuloon?

  Eli jos bluray on HDMI1-tulossa mutta laite pois päältä, meneekö töllö HDMI1 tuloon? Jos ei, ongelma on siinä ja Harmony pitää säätää laittamaan ensin bluray päälle ja vasta sitten vaihtamaan tuloa. Mahdollisesti viiveitäkin joutuu säätämään. Jos taas telkkarin saa siihen tuloon laitteen ollessa pois päältä on Harmonylla jostain syystä väärät IR-koodit tietokannassa ja joudut opettamaan ne erikseen.
   
 3. Zarquon

  Zarquon New Member

  Liittynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei ollut mitään tuollaista, Logitechilla ei vaan ollut sopivia koodeja. Asiakaspalvelu heidän fooruminsa kautta toimi tosin loistavasti ja sieltä tuli apuja. Logitechin työntekijä muutteli asetuksia ja pyysi aina välillä testaamaan. Hyvää ratkaisua ei löytynyt kun käskyt eivät vaan pelanneet mutta aspa teki makron jolla oikea tulo saadaan valittua.
  Pitää oikein kehua, todella hyvää asiakaspalvelua!