LG RH7500 -ongelma

Keskustelu osiossa 'DVD-laitteet' , aloittajana Ké80, 18.12.2015.

Tags:
 1. Ké80

  Ké80 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.12.2015
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi!
  Osaisiko joku auttaa? Sain kaverilta LG RH7500 tallentavan dvd-soittimen, jossa on myös kovalevy. Nyt tilanne on se, että en joko saa siitä näkymään ollenkaan kuvaa tai kuva näkyy "tuplana", kaksi kuvaa rinnakkain - molemmille silmille siis oma kuvansa...

  Masiina on kiinni Sony KDL26V4000-televisiossa kahdella scartilla ja antennijohdolla. Lisäksi masiinasta menee antennijohto seinään. Olen kokeillut kaikki mahdollisia mieleen tulleita eri yhdistämismahdollisuuksia, mutta ikinä en saa oikeanlaista, yhtä, kuvaa ruudulle. Menin jopa ja ostin uudet, lyhyemmät scartit ja antennijohdon, jos vika olisi ollut niissä. Eipä ollut, sama jatkuu. Laitteen takana on valintakytkin, josta saa valittua "rgb" tai "component" ja ymmärtääkseni sen pitäisi olla "rgb"-asennossa. Eipä toimi. Silti kaksoiskuva tai mustaa ruutua. Minulla ei ole erillistä digiboksia, vaan viritin on itsessään televisiossa.

  Onko tässä kytkennöissä nyt jotain perustavanlaatuista vialla vai onkohan minulla käsissäni vikakappale, osaisiko joku sanoa?

  p.s. Niin, ja asun kaapelitaloudessa.
   
 2. Ké80

  Ké80 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.12.2015
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ratkaisu löytyi, kun älysin vaihtaa googletus-kielen englanniksi. Parilla sivustolla seikkailtuani hoksasin, että ahaa, progressive scan näkyy olevan päällä omassa masiinassani ja se ei suinkaan ilmeisesti kaikkien televisioiden kanssa ole yhteensopiva:rolleyes: Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyi vinkki, kuinka progressive scanin saa pois päältä, jos se on vaikka vahingossa mennyt päälle ja painettuani stop-nappia n. viisi sekuntia: tadaa! Kuva on sellainen kuin pitää. :cool: