Lentohakukone väljällä aikataululla ja kohdemaalla?

Keskustelu osiossa 'Matkailu' , aloittajana Mama, 20.07.2010.

 1. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen tuossa selaillut eTickettejä sun muita ja pitäis löytää nyt edullisin matkalippu Brasiliasta takas Suomeen. Ongelma vaan noissa kaikissa hakukoneissa on että niissä ei pysty kirjoittamaan että lipun ajankohta olisi epätarkka kuten vaikkapa kaksi viikkoa-kuukausi. Eli joutuisi selaileen päivä kerrallaan.
  Samoin pitäisi etsiä matkalippu niin että kohdemaa on mikä tahansa Euroopan maa, koska sieltä pääsee jo Suomeen pikkurahalla. Pointtihan tuossa on että tänne tullessa löysin todella edullisen lipun Rooma-Fortalezza 400e, kun taas hakukoneita käyttäessä hinnat ovat järkiään jotain 1100-1200e, mutta takaisin ei taida päästäkään niin helposti halvalla.
   
 2. Pete_83

  Pete_83 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.12.2000
  Viestejä:
  662
  Saadut tykkäykset:
  1
  Momondo.com näyttää hinnat kuukauden ajalta, kunhan lennettävä väli ei ole ihan eksoottisimmasta päästä. Lento on myös valittava kaupungin tarkkuudella, mutta esimerkiksi Riosta näyttäisi pääsevän elokuussa alle 600 eurolla Lontooseen tai Berliiniin. Eivätkä Rooma ja Barcelonakaan ole paljoa kalliimpia.
   
 3. jarb

  jarb Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.06.2005
  Viestejä:
  307
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.halvatlennot.fi Sillä voi etsiä maa tai maanosa tai hinta/km matkoja. Harmi kun se etsii vain Suomessa käytetyistä hakukoneista. Yleensä tuo mainittu momondo.com löytää sen etsimille halvoille reiteille vieläkin parempia hintoja.

  Edit: jos tavoite oli löytää lippu, niin miksi etsi lentohakukonetta? Soita johonkin halpaan matkatoimistoon ja anna tehtävä niille.
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2010
 4. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
  Momonda.com-saittia en saanut näyttämään kuin päivä kerrallaan, eli evo.
  Tällä hetkellä halvin lento takaisin löytyy suoraan lentoyhtiön omilta sivuilta, jostain syystä tuo ei näy hakukoneissa. Sama juttu oli aiemmin toisinpäin, eli se näkyi jotenkin vahingossa, ja tein varauksen mutta sitten peruivat nettimatkatoimistosta matkan kun sanoivat ettei tilaamani lento Hki-Rooma-Fortalezza käykään päinsä. En tiedä sitten mikä syynä, eikö tämä lentoyhtiö maksa tarpeeksi hakukoneille. Joka tapauksessa löytyi useampi lento 550e hintaan ja siihen kun lisää vielä paluun Suomeen niin on 700e. Onhan se vähän parannusta.
   
 5. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
 6. invisible1

  invisible1 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.02.2013
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainakin nykyään http://momondo.fi on ihan kätevä tuollaiseen tarkoitukseen, koska sieltä löytyy diilit osio: http://www.momondo.fi/where-to-go/ Johon voi vain laittaa lähtöpaikan ja sitten se etsii halvimpia hintoja erilaisiin kohteisiin. Ja jos taas etsii johonkin tiettyyn suosittuun kohteeseen halvimpia lentoja, niin tuolla momondos on myös noita "kohdesivuja", tässä esim. Rooma: http://www.momondo.fi/lento/hel/rom/lennot-helsinki-rooma.html