Le Concert - Konsertti (2009)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 11.03.2010.

 1. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 449
  Saadut tykkäykset:
  245
  Tästä ei näkynyt vielä kukaan mitään kirjoittaneen - mikä ei toisaalta oikeastaan yllätä, aihepiirin huomioiden. Ei taida kaikenmaailman action-leffa faneihin upota... :) (Mutta olisi luullut ylläpidon huomioineen ensi-illan joka oli jo aikoja sitten... ja leffa pyörii vieläkin Finnkinolla Helsingissä)

  No kuitenkin, tulipa nyt käytyä katsomassa tämäkin, eurooppalaista laatuelokuvaa kun ei niin hirveästi ole leffateattereissa tyrkyllä. Draamakomedia taitaa olla aika osuva määritelmä mitä genreen tulee, ja kuten leffan nimestäkin voi päätellä klassista musiikkia on jonkin verran tarjolla, ja ranskan kieltä - mutta sitäkin enemmän venäjää. Tarina kertoo venäläisen sinfoniaorkesterin hieman epätavallisesta konserttimatkasta Ranskaan. Homma ei onnistukaan ihan helpolla, kaikenlaista säätämistä ja huijaustakin tarvitaan ennen kuin konserttipaikalle päästään...

  Tämä on taas todellista old-school elokuvantekoa jossa tarina ja näyttelijät ovat pääosassa, eikä tehosteet yms moderni hapatus. Ja tietenkin klassista naiskauneuttakin on tarjolla, Melanie Laurentin muodossa. :love:

  Kaiken kaikkiaan laatuelokuva, vaikka lopussa tuli mieleen että tekijöillä olisi ollut ideoita enemmänkin mutta aika tai rahat loppuivat kesken, jotenkin sen verran hätäisesti loppu oli pistetty kasaan.

  5-/5

  Tässä vielä linkki leffan viralliselle kotisivulle.
   
 2. Polonius

  Polonius Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.09.2004
  Viestejä:
  241
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämän (ja musiikin) takia kävin itse joskus syksyllä katsomassa tämän leffan. Hyvä leffa, mutta alku oli vähän hidas. 4/5.
   
 3. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 956
  Saadut tykkäykset:
  115
  Hjuva leffa, mukava tarina, hyvää roolityötä, kivaa musaa,hyvin tehty. Vähän tylsä aluksi ja jos olisin saanut toivoa, niin vähän enemmän kohellusta olisi ollut paikallaan. Hyvä ja hyvin tehty elokuva tämä oli, mutta ei tosiaan sovi action-faneille. 3½/5.