Lamppukauppoja?

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana Gargoth, 12.12.2017.

 1. Gargoth

  Gargoth New Member

  Liittynyt:
  12.12.2017
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Morjesta tupaan!
  Uusi jäsen ja samantien kyselemässä pöljiä.
  Tuossa taannoin tuli hommattua ensimmäinen projektori, Epsonin EH-TW3500 ja nyt alkaa lampussa olemaan rapiat 2400h alla joten pitäisi alkaa selaileman uutta tuikkua.

  Eli: Osaisiko joku suositella jotain fiksulla toimitusajalla varustettua putiikkia mistä uskaltaa lähteä tilaamaan lamppua mikä ei ole täysi susi?
  Tai vielä parempaa, jos joku osaa suoraan kokemuksesta suositella jotain tuikkua laitteeseen missä valoteho on kohdillaan sopivassa hinta/laatusuhteessa niin arvostan moista.

  Google-fu'ta tässä muutaman päivän harrastaneena sekä amazonin tarjontaa selanneena oon ainakin huomannut että lamppujen hinnoissa on ronskisti eroja, lähtee muutaman kympin kiinakamppeesta aina ronttiin kolmeen saturaiseen millä irtoaakin sitten suoraan Epsonin oma lamppu.

  Ihan kolmea sataa ei kyllä taivu maksamaan uudesta tuikusta eli, suosituksia, vinkkejä sekä yleisesti neuvoja kyseisen kapineen kanssa otetaan vastaan.

  Kiitos etukäteen!
   
 2. Wile E Coyote

  Wile E Coyote Suurmufti Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  2 370
  Saadut tykkäykset:
  8
 3. Whirlfool

  Whirlfool New Member

  Liittynyt:
  27.10.2008
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rohkeasti vaan kiinanpojilta tilaamaan lamppua. Itse hommasin aikoinaan tw700:aan taiwanista 30€:lla polttimon ja edelleen se toimii 4v jälkeen ja 2000+ h myöhemmin. Vaikka tulisikin susi niin paypalilla saa rahat takaisin.