Kannettava kaiutin kännykkään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet' , aloittajana Professional, 25.07.2011.

 1. Ari

  Ari Active Member

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Hyvin samantyyppistä käyttöä siis kuin itsellänikin, usein vain pula tilasta laukussa on konkreettista ja silloin pieni koko on arvossaan... :) Mutta kannattaa päästä itse kuuntelemaan molempia, näin tein itse kun kaiutinta olin hankkimassa. Ja kun itse hankin kaiuttimen viime talvena USA:sta, niin silloin myivät vielä Soundlink 2:sta tuolle Minille vaihtoehtona. Tuo uusi Soundlink 3-malli voi hyvinkin olla sitä kuuntelemaani kakkosta paljonkin parempi ääneltään, eikä oma vertailu Minin ja kakkosen välillä ole ollenkaan relevantti kolmosesta puhuttaessa.

  Ja kun itse ajoittain matkustelen vielä niin, että voin matkustaa viikonlopuksi kotiin jolloin hotellista täytyy tietysti chekata pois, pieni koko on minulle tuossa tärkeä, vaikka viime talvena jolloin tuon oman hankin olinkin pidempään useita kuukausia vuokratussa asunnossa, jossa tuo Mini täytti yllättävän hyvin suurehkonkin tilan ihan miellyttävällä äänellä.

  Netissä oli kehuttu kauheasti UE:n Boom-kaiutinta jonka olin niiden arvioiden perusteella jo aikomassa hankkia, mutta en pitänyt sen äänestä ollenkaan... ja päädyinkin ostamaan sen Bosen, jota en ole itse pitänyt aiemmin kovinkaan kummoisena merkkinä... No hifit toki on erikseen sitten kotona.
   
 2. SamSon

  SamSon Member

  Liittynyt:
  02.06.2005
  Viestejä:
  637
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tekniikka & Talous -lehdestä bongasin tuollaisen:
  http://www.loudby.com/

  Ehkä enemmän kilpailee pienemmän kokoluokan lisäkaiuttimien kanssa. Joka tapauksessa akuttomuus ja integroituvuus tekevät tästä ihan kiinnostavan vempeleen, josko siitä joskus Lumialle suunniteltu versio sattuisi tulemaan.
   
 3. iluvai

  iluvai Member

  Liittynyt:
  20.02.2011
  Viestejä:
  770
  Saadut tykkäykset:
  8
  Tais olla viime tekniikan maailma missä tuo oli testissä
   
 4. MacZon

  MacZon Member

  Liittynyt:
  29.02.2004
  Viestejä:
  842
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt olisi haussa tämmöinen matkahärveli, maaliviivalle on päässyt UE Boom, Sony X5 ja Bose SoundLink Mini. Kokemuksia noista? Bose mietityttää melkolailla sillä siitä on jäänyt melkoinen loudness mielikuva. Voiko (Logitech) UE olla oikeasti hyvä? Entäs tuo Sony mistä ei oikein löydy infoa mistään?
   
 5. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 185
  Saadut tykkäykset:
  24
  Mitäs tuo loudness haittaa? Eikö se ole juurikin hyvä ominaisuus tällaisissa pienissä laitteissa sillä se luo "suuremman" vaikutelman laitteesta. Tuskin olet hommaamassa 200€ matkakaiutinta hifistelykäyttöön Geneleccien rinnalle. Tuntuu että tuota Bosen "loudnessia" pilkkaa persaukiset "kultakorvat" :rolleyes:

  Itse ainakin tykkäsin ministä juuri tuon ominaisuuden vuoksi, laite kuulostaa huomattavasti suuremmalta ja ensimmäinen ajatus on että missä pieni subbari on piilotettuna. Tuskin kukaan haluaa kuunnella pihalla "hifimäistä" diskanttia?

  Oma Bosen Bluetooth III tulee ensi viikolla, täytynee laittaa tästä jotain kuunteluarviota kunhan pääsee testailemaan.
   
 6. MacZon

  MacZon Member

  Liittynyt:
  29.02.2004
  Viestejä:
  842
  Saadut tykkäykset:
  0
  No kyllä se nyt vähän haittaa jos basso jyrää kaiken alleen. Logitech UE Boombox oli juuri tälläinen kapistus, jota pääsin kuulemaan yksissä polttareissa. Noh pitäne käydä testaamassa, paikallisella expertillä pitäisi olla noita kaikkia saatavilla.
   
 7. MacZon

  MacZon Member

  Liittynyt:
  29.02.2004
  Viestejä:
  842
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noniin, kävin expertillä ja ostin UE Boomin. Tässä oli selkeästi vähemmän bassoa kuin Sonyn X5:ssa tai Bosessa mutta kun kuunteli kokonaisuutta tämä kuullosti paremmelta. Lisäksi Boomin koko oli parempi kuin Sonyn (noin 2x Boom) Bose oli liian bassovoittoinen jyräten keskiäänet alleen, lisäksi ääni puuroutui melko nopeasti kun nosti voluumia. Sonyssa oli bassoa vähemmän kuin Bosessa mutta se kuullosti paremmalta ja ei hypännyt niin kovaa naamalle. Keskiäänet ja diskantit kuuluivat Sonyssa myös nätisti. Sonyssa volyymia nostettaessa ei kajari enää pysynyt mukana ja säröääni alkoi kuulua. Sonyssa akulla soitettaessa voluumia tulee selkeästi vähemmän kuin verkkovirtaan kytkettynä. Jos olisin ostanut tämän härvelin pelkästään sisäkäyttöön niin valinta olisi ollut Sony. Boom pystyi korkeampaa volyymiin kuin Bose tai Sony eikä se alkanut puuroutua. Lisäksi siinä oli pienti sääsuojausta. Hintaa tuli härvelille 149e Expertin hintaturvan kanssa (Gigantissa oli samaan hintaa jotain jämäeriä).

  Tässä vielä hyvä vertailu Sonyn ja Bosen välillä. http://www.youtube.com/watch?v=B-DQXpMzD8g
   
  Viimeksi muokattu: 23.07.2014