Kaiuttimet+sub 6.1 setuppiin, max. 1000€

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana LeoRuoska, 08.05.2010.

 1. LeoRuoska

  LeoRuoska Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.04.2006
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moro :)

  Uuteen kämppään uusi kotiteatteri. Vahvariksi Yamahan RX-V565. Muodostelmana on 6.1, olkkari on vähän erikoisen mallinen ja toi sopii parhaiten. Pelit, leffat ja musiikki kaikki aikalailla yhtä tärkeitä.

  Takakaiuttimet tulevat ylös seinälle, etukaiuttimet tasolle telkkarin kanssa eli ei torneja. Koko setti samalta valmistajalta olis pop yhtenäisen lookin ja soundin nimissä, ja tietysti ettei tartte ajella ympäri kaupunkia ostamassa joka kaiutinta erikseen. Subbarilta en mitään överi kaikenpeittävää alataajuus-10hz 500W 20" muhinaa kaipaile, vain tiukkoja ja iskeviä mosahduksia jotka tukevat musaa ja efektejä. Absoluuttinen hintakatto 1000€, edullisemmat vaihtoehdot huomioidaan täysin eli koko budjettia ei tartte käyttää. Jäis jotain sitten laittaa kotistudion uusiin monitoreihin :)

  Haluaisin kuulla ehdotuksia ja suosituksia ennenkuin marssin vain Koneboxiin ostamaan jotkut keskihintaiset Yamahat. Olen tosi kiireinen joten en vain kerkeä päivätolkulla käydä hifilafkoissa miettimässä jotain minimaalisia nuanssieroja enkä tiedä onko mulla korvaakaan sellaiseen :p

  Kiitti :)
   
 2. pinkeliviinica

  pinkeliviinica Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.10.2004
  Viestejä:
  1 836
  Saadut tykkäykset:
  0
  kaiuttimiksi ainakin esim testivoittajat tannoy f1 x 3paria =approx 600e
  http://www.mareksound.fi/?p=productsList&iCategory=4

  ja tuolta joku sopiva subi
  http://www.mareksound.fi/?p=productsList&iCategory=5
   
 3. LeoRuoska

  LeoRuoska Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.04.2006
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Haa! Thanks, Tannoyltä löytyy näemmä ihan keskikaiutin ja takakaiuttimetkin joten taidan mennä niillä. Pienempi paino takakaiuttimilla on hyvä kun kipsariseinään tulevat kiinni, vaikka olis millaiset ankkurit. Mareksoundilla onkin lafka Pitskussa joten täytynee sitten kuitenkin käydä vilkaisemassa :)
   
 4. pinkeliviinica

  pinkeliviinica Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.10.2004
  Viestejä:
  1 836
  Saadut tykkäykset:
  0
  ei.. älä osta erillisiä takakaiuttimia tai erillistä keskikaíutinta. osta 6kpl samoja kaiuttimia niin saat paremman lopputuloksen.
  et ehkä vielä ymmärrä mutta kun saat 6kpl samoja kaiuttimia kotiisi ja laitat sen 6.1 musa dvd:n tms soimaan ymmärrät...

  erilliset takakaiuttimet ja erillinen keskikaiutin sopii junteille jotka eivät tiedä musiikista mitään ja ovat valmiita pilamaan korvansa huonolla saundilla. :D
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2010
 5. Samurai_79

  Samurai_79 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2009
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  REPS...:D :thumbsup:
  Ei sitä välttämättä jokainen kuule, vaikka ois keskikajari "hieman" erilainen. Mutta PINGU on kyl ihan oikeessa. Kannattaa ostaa kaikki samanlaiset kajarit, varsinkin eteen.
  Itellä on takana eri merkkiset kuin edessä. Ne kylläkin vaihtuvat kohta, mutta ei vieläkään samanlaisiin kuin edessä.;)