Jvc Dr-mv1

Keskustelu osiossa 'DVD-laitteet' , aloittajana jvheinisuo, 10.09.2004.

 1. jvheinisuo

  jvheinisuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.09.2004
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kellään tätä JVC:n tallentavan dvd:n ja videonauhurin yhdistelmää DR-MV1:tä? Mitä kokemuksia on VHS-puolen kuvanlaadun suhteen? Mulla näkyy koko ajan pieni häiritsevä valkoinen "juttu" kuvan alalaidassa, jota ei tietenkään liikkeessä näkynyt (tai niin sanoivat) kun vein sen tarkistettavaksi. Häiriö on siellä kasetista riippumatta, uusissakin kaseteissa, jotka on nauhoitettu em. laitteella, eikä kuvaraidanseurantakaan auta. Kuvanlaatu on muuten hyvä, joten en viitsi viedä ainakaan vielä takuuhuoltoon.
  Eilen kun toin laitteen takaisin sieltä liikkeestä, se aloitti dvd-tallennuksen aikana lataamisen uudelleen ja sammui kokonaan. Tämä tapahtui sen jälkeen kun aloitin tallennuksen pause-tilasta mainosten jälkeen. Toivottavasti toi oli vain yksi kerta.
  Ainahan sitä odottaa saavansa jotain täydellistä, ja JVC on hyvä merkki, siksi kai tuollaiset pikkukrempat ärsyttää. Juha.
   
 2. viitatap

  viitatap Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.10.2004
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,
  mulla on ollut muutaman viikon ko. laite, en ole huomannut valkoista juttua (en tosin paljoa ole nauhoitellut VHS:lle). Minulla on kuitenkin eri ongelma. En saa virransäästötilaa (ohjekirjan sivu 79) millään toimimaan, paneelin tiedot eivät sammu ja laite on melkoisen kuuma television alla olevassa kaapissa.
  Kaapissa on isot reiät takana, joten tuuletus pitäisi toimia.
  Tuuletin käy joskus jopa stand by tilassa. Saavatko muut virransäästötilan päälle ?
   
 3. repeat

  repeat Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2013
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkohan kellään otsikon mukaista laitetta aktiivikäytössä? Pitäisi saada nippu tällä äänitettyjä viimeistelemättömiä DVD-R:iä käyttökuntoon, mutta en saa laitetta millään ilveellä kiinni nykyiseen (scartittomaan) näyttööni. Tarvitsisin jonkun neuvomaan kohta kohdalta kaukosäätimestä miten viimeistelyn saa tehtyä (manuaalin ohjeiden perusteella ei onnistunut).
   
 4. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 952
  Saadut tykkäykset:
  292
  Em. värkissä on scartin lisäksi ainakin s-video ja komponenttiliitännät, olisko niistä apuja?
  Ja sitten on vielä antenniliitäntä:
  Tietty sitten pitää töllö vielä virittää tuon lähettämälle kuvalle, tavallisesti kanava 36 tjsp. analogipuolella töllössä!

  T: Vesku
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2016
 5. repeat

  repeat Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2013
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näytössä (ViewSonic VX2753, ei siis varsinanen telkkari) on vaan HDMI- ja VGA-sisääntulot - ostin tällaisen komponentti-VGA-piuhan kun ajattelin että homma ratkeaa sillä, mutta näyttö ei löydä signaalia. Mietin pitäiskö nauhurin asetuksia säätää jotenkin tuota varten, mutta kun niihinkään ei oikein pääse käsiksi ilman OSD:tä.

  Mulla on tuossa Topfieldin kaapelidigiboksi (CRC-2400) jossa näyttäisi olevan RF-sisäänmeno ja HDMI ulos, saisikohan sen viriteltyä tähän väliin "adapteriksi" jotenkin?
   
 6. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 952
  Saadut tykkäykset:
  292
  Ei kun pitää olla tavan töllö ja antennimallia vielä. Mikään 2005 jälkeen tullut digi-malli ei kelpaa, ellei siitä löydy wanhaa antennimallin analogista televisiomahdollisuutta.
  Vie JVC kaverille tai töllöjen myyntiliikkeeseen ja pyydä moisen käyttömahdollisuutta, että saisit nuo levysi päätettyä.

  T: Vesku

  Muoks: mulla on kotona moinen töllö, vaikka on vuosimallia 2011, löytyy myös wanha analogiapuoli.
   
 7. repeat

  repeat Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2013
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep, täytyy vissiin tehdä niin, ei onnistunut Topfieldin läpi virittely. Manuaalin mukaan siitä pitäis kyllä pystyä ajamaan scartin kautta signaalia läpi (takapaneelissa on scart-sisääntulo), mutta en saanut sitäkään toimimaan vaikka miten päin vetelisi piuhoja ja säätäisi lootan asetuksia.

  Lisäksi olin näköjään JVC:n manuaalin perusteella sokkona viimeistelyä yrittäessä onnistunut virittämään jonkun ajastuksen päälle kun härveli alkoi äsken itsekseen nauhoittelemaan :D Don't try this at home!