Joulunajan/Loppuvuoden konserttilähetykset televisiossa

Keskustelu osiossa 'Musiikki' , aloittajana bluesmood, 29.12.2023.

 1. bluesmood

  bluesmood Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  31
  Joulun aikaan erityisesti inhoamani arkipyhiä oli kaksi ja nämä välipäivät on mennyt jokseenkin joulun ajan kaltaisesti hissukseen ottaen ja joulun viettoa omissa oloissa. Televisiota tietenkin tuli katsottua, ja Nintendo Switchillä pukin tuoma Mario RPG:tä pelattua, ja kuunneltu levyjä.

  Joulun ajan musiikki/konsertti-ohjelma tarjonta, mitä tuli katsottua ja mitä mieltä? Joulun aikaan tuli huonojakin konserttiohjelmia, ja ainakin YLE/MTV3/ ja Nelonen lähetti parikin kertaa järkyttävimmät omaan makuuni Katri Helena/sitten ne keräys/Yksinäisyyden tukikonsertit Suvi Teräsniska, joista en välitä yhtään. Niitä en katsonut.

  Lauluyhtye Club For Five kiinnosti vielä jälkiuusintana, vaikka se ei tainnut olla tuore ohjelmatuotanto, se on sitä osastoa artistia, jolla ja liikevaihto kertyy sillä laulutoiminnalla. Raskasta Joulua 2023 katsoin Nelonen Ruutu+ -palvelusta ilman mainoskatkoja, oli nautittava konserttikokemus kotisohvalta, ja kaikin puoliln pitkään metallimusiikisa vaikuttaneet ammattitason toimijat tarjosivat takuuviihdettä.

  Oli positiivista myös, että YLE lähetti myöhäisillassa Tuormion Kätilöt -yhtyeen konsertin, sitä en ollut nähnytkään aiemmin, vaikka se nyt ei joulumusiikkia ihan 1:1:teen olekaan, vaikka radioasemista eniten joulun aikaan Switch Litellä pelatessani kuuntelin Radio Rockia arkiseen tapaani, niin jäi sillä tavalla positiivinen vaikutelma Kätilöt -metalliyhtyeestä, että ajattelin ostaa yhtyeen tuoreimman 2023 -julkistun CD:n viikon päästä taas kun alkuvuodesta ostan uusia äänilevyjä Äxästä.

  Lauantaina aatonaattona Elämäni Biisi -odotan sitä jaksoa, mitä siinä on basisti/laulaja Jarkko Ahola, mitä mies ei ollut viimeisimällä tuotantokaudella vakioesiintyjä, mutta pidän miehen laulusuorituksesta kovasti, ja joulun alla tuli kuunneltua joulukuun alussa ostamaani miehen tämän joulun 2023 joululevyäkin jonkin verran.

  Uudenvuoden odotusohjelma ja vastaanotto Helsingin senaatinkirkon torilla YLE välittää, niin Käärijä on ennakkotiedotuksen mukaan esiintyjälistassa, saa nähdä vaihtuuko vuosi Cha Cha Cha:n tahtiin ajoitettu sama, mitä Darude esitti Sandstormia muistaakseni vuoden vaihtuessa. Oma mieleenpainuvin konserttikokemus tosin on vuoden vaihtuminen Caribia kylpylässä Turussa Hanoi Rocksin uudenvuodenkeikka, mutta pysyttäydytään nyt näissä televisioesityksissä.
   
 2. vps358

  vps358 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  4 763
  Saadut tykkäykset:
  487
  ^
  Unohdat perinteisen jokavuotisen uudenvuodenkonsertin Wienin filharmoonikoilta.

  T: Vesku
   
 3. bluesmood

  bluesmood Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  31
  No joo, totta! Lainkaan vähättelemättä Wienin Filharmoonikoita millään muotoa, painopiste oli tosiaan nostoissani populaarimmassa sisällössä.

  Itse tosiaan laaja-alaisesti kykenen nauttimaan myös filharmoonikoiden konsertista samaa tyylilajia, mitä RSO:n konserttejakin jonkin verrran seurannut YLE:ltä vaikka kaikki ne tämän vuoden aikana eivät ole yhtä omaan makuuni täysin yhtä iskeviä ollut.