Iron Sky - The Coming Race (2019) (Timo Vuorensola/Udo Kier,Lara Rossi,Tom Green,Kit Dale)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Plisukainen, 10.11.2014.

 1. mustis

  mustis Active Member

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 489
  Saadut tykkäykset:
  11
  Noh, näyttelijär hoitavat hommansa ja tehosteet ovat hienoja. Ikävä kyllä tarina on aikamoinen sekasotku, joka eksyy liian pitkäksi aikaa uuteen fanyasiamaailmaan, ja hauskoja kohtia on vain vähän. Ykkösosa keskittyi kuunatseihin ja toimi paremmin.

  Ennakkojutuissa on kerrottu paljon siitä, miten vaikeaa elokuvan tekeminen oli ha millainen kokemus se oli tekijöilleen. Itse elokuvasta ei ole paljoa kerrottu. Taitaakin olla niin, että tekijöille on tullut vahvoja elämylsiä, katsojalle ei niinkään, ja se elokuvan tekeminen on ollut isompi seikkailu kuin itse elokuva.
   
 2. Vole

  Vole Active Member

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 783
  Saadut tykkäykset:
  21
  Ei kauhean kummoisesti lähtenyt teatterilevitys käyntiin https://yle.fi/uutiset/3-10603242

  Viime keskiviikkona taisi olla jokin spessu tapahtuma, kun Helsingin Tennispalatsi oli jengiä täynnä, varmaan ihan hyvä meininki ja siisti tapahtuma. Kiva, että sellaisiakin järjestetään. Itseäni tämä ei kiinnosta ja mitä nyt kriitikoilta ja tavalliselta kansalta on kommenttia kuullut niin ei taida jäädä paljosta paitsi, jos jättää välistä. Alkuperäinen Iron Sky oli itselleni aikoinaan pettymys eikä näiden lähtökohtien perusteella tämä jatko-osa todellakaan kiinnosta.

  Näin jouluna kadulla valkoisen auton, joka oli peitettty meme -naamoilla, jotka olivat hauska juttu joku viisi(?) vuotta sitten (rage -naama jne.) ja jotenkin tuo auto tuli tästä leffasta mieleen, kiinnostaako tai naurattaako tämä enää ketään? Miksi tämä on olemassa? Kai tälle löytyy oma hardcore yleisö, mutta vaikea nähdä, että tämä tienaisi rahansa takaisin.
   
 3. htavilap

  htavilap Active Member

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  804
  Saadut tykkäykset:
  43
  Jostain syystä Porvoon Biorexissäkin tuota esitetään ensi-iltaviikolla pelkästään suurimmassa, 257-paikkaisessa, ykkössalissa, joinain päivinä jopa kaksi näytöstä. Odotettiinko tuosta oikeasti menestystä? Viiteen tulevaan näytökseen tällä hetkellä varattu yhteensä viisi lippua.
   
 4. vemkki

  vemkki Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  2 931
  Saadut tykkäykset:
  68
  Olisihan siitä voinut tulla hitti, jos elokuva olisi ollut hyvä. Selvästikin odotettiin suurempaa suosiota.
   
 5. jleinonen

  jleinonen Member

  Liittynyt:
  09.08.2001
  Viestejä:
  625
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ei herranjumala. Oon käynyt leffateatterissa nyt viikottain vuoden alussa ja tänäkin maanantaina ajattelin että pitäähän tämä nyt käydä tsekkaamassa. Mutta torkahdin kesken esityksen. Jotain epämääräistä rämistelyä varmaan missasin sen jälkeen kun oltiin päästy maan ytimeen, mutta kertaakaan en leffan aikana nauranut ja tuskin mitään menetin. Vähän tuntui kuluneilta vitseiltä kaikki joille tuli pari kertaa korkeintaan hymähdettyä. Ehkä massiivinen jälkituotantoaika on tähän syyllinen. 2 vuotta sitten olisi voinut vielä mennäkkin paremmin?

  Vain 1/5 tähteä saa minulta.
   
 6. jleinonen

  jleinonen Member

  Liittynyt:
  09.08.2001
  Viestejä:
  625
  Saadut tykkäykset:
  1
  Hitto, olis pitänyt edes vilkaista tänne ennen leffaan menoa :(
   
 7. BillyBob

  BillyBob Member

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  338
  Saadut tykkäykset:
  3
  Iron Sky Cuming to your Face oli kyllä aika luokatonta paskaa. Ikävää sanoa näin, kun kaverit yrittää, mutta ei vaan toimi. Tässä ei minusta toiminut oikein mikään ja minusta tämä on ainakin huonompi kuin se vähän vaatimaton eka leffa. Kukaan hahmoista ei sentään tällä kertaa varsinaisesti ärsyttänyt koko leffan ajan, mutta se ei kauheasti auta.

  Olisi ollut kiva päästä sanomaan edes se, että kyllä tämä on visuaalisesti efektien osalta samaa tasoa jenkkien +A (ei nyt sentään AAA) toimintarymistelyjen kanssa, mutta ei vaan voi. Tämä on ehkä samaa luokkaa esim. niiden Asylumin(?) kökköleffojen kanssa. Heillähän on jotain Pacific Rim kopioita yms.

  1/5
   
 8. LOP

  LOP Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  3 973
  Saadut tykkäykset:
  22
  Pidin enemmän kuin avausosasta. Visuaalisesti paikoin viimeistelemätön - liekkö rahojen loppuminen vaiheessa x vaikuttanut lopputulokseen.

  ***